הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תבחר את החיטוב המתאים לך No Homo

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה לעשות .... המון תהילה , המון כסף , המון הורמונים ... בסוף יורדים מהפסים... ובמקרה שלו הוא בטח גם יורד על פסים 😃

בכל זאת מעודד אותי שהוא הגיע לגיל 41 השנה.

מזל טוב לי פריסט (שים לב לעיוות בטרייספס ימין - שמאל בתמונה)

image.jpg

תמונות 7-8 אלא התמונות הכי מדהימות שיש ברשת כשמדובר בחיטוב.. פשוט קנאה צרופה

אפשר להתווכח ולהגיד שmichael o'hearn הוא הטבעי לטענתו הכי גדול בהסטוריה

יש לך הוכחה לכך שהוא לא טבעי?

אנשים כמו המייק הזה צריך להרוג, כי בגללו, אנשים כמוך חושבים שבעזרת אבקת חלבון וקריאטין אפשר להגיע לרמה כזאת. הוא נוכל ושקרן וצריך להכנס לכלא.

נערך לאחרונה:
אנשים כמו המייק הזה צריך להרוג, כי בגללו, אנשים כמוך חושבים שבעזרת אבקת חלבון וקריאטין אפשר להגיע לרמה כזאת. הוא נוכל ושקרן וצריך להכנס לכלא.

העניין הוא שהוא לא נשאר חטוב כל השנה כמו אלון גבאי לדוגמא , ואף פעם לא ראיתי תמונה שלו שבה הוא חטוב עד העצמות , אם הייתי מסתכל עליו כנראה שגם אני הייתי חושב שהוא משתמש אבל אתה מסכים איתי שיש אפשרות אולי קטנטנה עם גנטקיה כמו שלו 11 שנים של אימונים ואכילה נכונה הוא טבעי? ואני מסתמך על השאלה שלי ממה שאמרתי שלא ראיתי אף תמונה שלו שבה הוא חטוב עד העצמות, אני מסכים מאוד עם הסרטון ויודע שיברות מסוימות משתמשים באנשים כאלה ואומרים להם להגיד שהם טבעיים כדי שיחשבו שהאבקה עושה להם את האפשרות , אבל אני עדיין מאמין קצת שאפשר להגיע לגוף כזה בטבעיות , עדיין יש בי אמונה:79nb:

• פותח/ת השרשור

אנשים שצריכים להרוג ובכל פעם שעולה סרטון שלו ביוטיוב אני דופק דיסלייק מהעצבים.

מרקו לואי

העניין הוא שהוא לא נשאר חטוב כל השנה כמו אלון גבאי לדוגמא , ואף פעם לא ראיתי תמונה שלו שבה הוא חטוב עד העצמות , אם הייתי מסתכל עליו כנראה שגם אני הייתי חושב שהוא משתמש אבל אתה מסכים איתי שיש אפשרות אולי קטנטנה עם גנטקיה כמו שלו 11 שנים של אימונים ואכילה נכונה הוא טבעי? ואני מסתמך על השאלה שלי ממה שאמרתי שלא ראיתי אף תמונה שלו שבה הוא חטוב עד העצמות, אני מסכים מאוד עם הסרטון ויודע שיברות מסוימות משתמשים באנשים כאלה ואומרים להם להגיד שהם טבעיים כדי שיחשבו שהאבקה עושה להם את האפשרות , אבל אני עדיין מאמין קצת שאפשר להגיע לגוף כזה בטבעיות , עדיין יש בי אמונה:79nb:
אי אפשר להגיע לגודל כזה בלי טסט.

מה שמדהים אצל מייק אוהרן זה הכוח...אפילו למישהו לא טבעי הוא חזק בצורה מפחידה

לזר הוא לוזר 😃

בן אדם שמשתמש בחומרים וטוען שהוא לא הוא אפס מבחינתי.
מצד אחד אני מסכים איתך אבל מצד שני. אנשים לא מבינים את זה
הוא לא יכול לפרסם את עצמו כמזריק ושהסביבה תקבל אתזה.. זאת הפרנסה שלו בכל זאת,והוא מסתכן בלאבד אותה

אנשים שצריכים להרוג ובכל פעם שעולה סרטון שלו ביוטיוב אני דופק דיסלייק מהעצבים.

מרקו לואי
תמיד הכותרות שלו הן עם יותר סימני קריאה\שאלה ממילים

Back
למעלה תחתית