הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תבחר את החיטוב המתאים לך No Homo

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
אני לא מבין את הדיונים האלו והוויכוחים פה על סטרואידים .... מי לוקח מי לא לוקח , מי מודה מי לא מודה , הוא טבעי הוא לא טבעי...
כל אדם הוא אדון לעצמו !!! ואף אחד לא חייב לדווח מה הוא לוקח או מה הוא לא לוקח בפני אף אחד !
נקודה
שכל אחד יעשה מה שבא לו !
אנשים ... הלו ... תסתכלו על עצמכם ומה אתם עושים אל תסתכלו מה אחרים עושים !

אני לא מבין את הדיונים האלו והוויכוחים פה על סטרואידים .... מי לוקח מי לא לוקח , מי מודה מי לא מודה , הוא טבעי הוא לא טבעי...
כל אדם הוא אדון לעצמו !!! ואף אחד לא חייב לדווח מה הוא לוקח או מה הוא לא לוקח בפני אף אחד !
נקודה
שכל אחד יעשה מה שבא לו !
אף אחד לא אמר שהוא נגד חומרים,אמרנו שאנחנו נגד אה שישים שטוענים שהם נקיים שהם בוודאות לא

מה
אף אחד לא אמר שהוא נגד חומרים,אמרנו שאנחנו נגד אה שישים שטוענים שהם נקיים שהם בוודאות לא
מה אכפת לכם מה הם טוענים ???
תתעסקו במה אתם לוקחים ..

כי אחרי זה
מה

מה אכפת לכם מה הם טוענים ???
תתעסקו במה אתם לוקחים ..
ילדים בני 18 שהתחילו להתאמן לא מבינים למה אחרי חודש הם לא פאקינג מאה קילו על שש אחוז שומן כמו כל המנייק שטוענים שהם טבעיים וזה גורם לבורות רצינית

ג
כי אחרי זה

ילדים בני 18 שהתחילו להתאמן לא מבינים למה אחרי חודש הם לא פאקינג מאה קילו על שש אחוז שומן כמו כל המנייק שטוענים שהם טבעיים וזה גורם לבורות רצינית
גם בנות 18 שמסתכלות על בר רפאלי מקבלות תיסכולים... מה עכשיו צריך להרוג אותה...
שיעבדו קשה אותם המפונקים בני ה 18 וגם אם הם יקחו סייקל עצבני הם לא יגדלו תוך חודש... ואתה יודע למה ?
כי הם סתם נקניקים מפונקים!
ולנושא המרכזי אפשר להיות סוס רציני -חטוב ושרירי וגדול ללא חומרים !!!
נקודה , חומרים זה לא קסם זה סוג של קיצור דרך ולא ממש קיצור יותר כמו עזרה קטנה!

ג

גם בנות 18 שמסתכלות על בר רפאלי מקבלות תיסכולים... מה עכשיו צריך להרוג אותה...
שיעבדו קשה אותם המפונקים בני ה 18 וגם אם הם יקחו סייקל עצבני הם לא יגדלו תוך חודש... ואתה יודע למה ?
כי הם סתם נקניקים מפונקים!
ולנושא המרכזי אפשר להיות סוס רציני -חטוב ושרירי וגדול ללא חומרים !!!
נקודה , חומרים זה לא קסם זה סוג של קיצור דרך ולא ממש קיצור יותר כמו עזרה קטנה!
מישו אמר שהוא נגד חומרים?מישו אמר שזה קסם?הסברתי שזה מעצבן שאנשים טוענים שהם נקיים שהם לא כי אז זה יוצר אשליות אצל המון אנשים שמאכזבים בסוף שהם לא נראים כמו דוגמן פיטנס למרות שהם עושים הכל נכון,שמי שלוקח יודה ולא יזיין השכל שהוא פאקינג על שש אחוז שומן כל השנה כי הוא הארדקור שהולך לפי הספר ועלה שלושים קילו שריר כי הוא אוכל חלבון אחרי אימון

מישו אמר שהוא נגד חומרים?מישו אמר שזה קסם?הסברתי שזה מעצבן שאנשים טוענים שהם נקיים שהם לא כי אז זה יוצר אשליות אצל המון אנשים שמאכזבים בסוף שהם לא נראים כמו דוגמן פיטנס למרות שהם עושים הכל נכון,שמי שלוקח יודה ולא יזיין השכל שהוא פאקינג על שש אחוז שומן כל השנה כי הוא הארדקור שהולך לפי הספר ועלה שלושים קילו שריר כי הוא אוכל חלבון אחרי אימון

איך בדיוק אתה יכול להעלות על זה שהוא מזריק ואחרים לא? כיאלו פאק איט, אם אנשים מספיק מפגרים כדי להאמין לכל שטות שאומרים להם אז מגיע להם קצת להתאכזב מזה שהם לא מצליחים. אנשים שבאמת ישקיעו וירצו להגיע לתוצאות יעמיקו בנושא ומהר מאוד יגלו את כל העניין.

לא רציתי להיכנס לנושא הזה אבל אני כבר בפנים .... עזבו רגע גנטיקה בצד ! בוא נדבר תכלס : 95 אחוז מהמתאמנים פשוט לא משקעים 100אחוז באימונים ותזונה, אתם יכולים לשקר לעצמכם כמה שתרצו אתם פשוט לא נותנים 100 אחוז ... זה הסיבה שהם לא מתפתחים...
בשביל הדוגמה אחד החברים הטובים שלי טבעי 100 אחוז, הוא 172 גובה , שוקל 83 על 7-8 אחוז כל השנה ונראה קטלני!!!
אבל מה הוא לא שותה בירה לעולם , לא אוכל חטיפים ושטויות אף פעם , כל יום עושה אימון+ ארובי ומה הכי מצחיק כשאני שותה וויסקי לפני יציאה למועדון הוא שותה שייק חלבון - זה הקרבה !! הקרבה והשקעה זה מה שיש לאנשים האלו ולרובנו אין , זה לא הסטרואידים שהם לוקחים ,זה הקרבה, תאמין לי אני מקיר המון אנשים שעושים סייקלים שנים על גבי שנים ונראים כמו דחלילים...
המסקנה ידידי זה ;
הסוד בפיתוח גוף זה הקרבה התמדה והשקעה
סטרואידים זה רק קצה הקרחון

נקודה
שכל אחד יעשה מה שבא לו !
לא רציתי להיכנס לנושא הזה אבל אני כבר בפנים .... עזבו רגע גנטיקה בצד ! בוא נדבר תכלס : 95 אחוז מהמתאמנים פשוט לא משקעים 100אחוז באימונים ותזונה, אתם יכולים לשקר לעצמכם כמה שתרצו אתם פשוט לא נותנים 100 אחוז ... זה הסיבה שהם לא מתפתחים...
בשביל הדוגמה אחד החברים הטובים שלי טבעי 100 אחוז, הוא 172 גובה , שוקל 83 על 7-8 אחוז כל השנה ונראה קטלני!!!
אבל מה הוא לא שותה בירה לעולם , לא אוכל חטיפים ושטויות אף פעם , כל יום עושה אימון+ ארובי ומה הכי מצחיק כשאני שותה וויסקי לפני יציאה למועדון הוא שותה שייק חלבון - זה הקרבה !! הקרבה והשקעה זה מה שיש לאנשים האלו ולרובנו אין , זה לא הסטרואידים שהם לוקחים ,זה הקרבה, תאמין לי אני מקיר המון אנשים שעושים סייקלים שנים על גבי שנים ונראים כמו דחלילים...
המסקנה ידידי זה ;

עחי הקרבה

איך בדיוק אתה יכול להעלות על זה שהוא מזריק ואחרים לא? כיאלו פאק איט, אם אנשים מספיק מפגרים כדי להאמין לכל שטות שאומרים להם אז מגיע להם קצת להתאכזב מזה שהם לא מצליחים. אנשים שבאמת ישקיעו וירצו להגיע לתוצאות יעמיקו בנושא ומהר מאוד יגלו את כל העניין.
אני יודע בגלל ניחוש פרוע שלא הגיוני לדוגמא שמישו שהוא מטר 75 יהיה 90 קילו על שש אחוז שומן כל השנה...אבל שוב זה ניחוש פרוע מאוד ...

המסקנה ידידי זה ;

ואוו פשוט וואו אני חסר מילים.. סטרואידים זה רק קצה הקרחון.. בגלל זה במחקר שנתנו 600 מ"ג טסטסטורון לקבוצה של גברים שאפילו לא מתאמנים הם עלו ממוצע של 8 ק"ג שריר? http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199607043350101
אתה חי בסרט. ברמה הגבוהה סטרואידים זה לא קצה הקרחון, זה ה-קרחון, ו מקצוענים מודים בעצמם אם אתה רוצה אני אשלח לך ראיון עם IFBB PRO שהוא בעצמו מדרג חשיבות של דברים בפיתוח גוף
1.חומרים
2.תזונה
3.אימונים

ואוו פשוט וואו אני חסר מילים.. סטרואידים זה רק קצה הקרחון.. בגלל זה במחקר שנתנו 600 מ"ג טסטסטורון לקבוצה של גברים שאפילו לא מתאמנים הם עלו ממוצע של 8 ק"ג שריר? http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199607043350101
אתה חי בסרט. ברמה הגבוהה סטרואידים זה לא קצה הקרחון, זה ה-קרחון, ו מקצוענים מודים בעצמם אם אתה רוצה אני אשלח לך ראיון עם IFBB PRO שהוא בעצמו מדרג חשיבות של דברים בפיתוח גוף
1.חומרים
2.תזונה
3.אימונים
מחזק,אני לא יודע אם בלי אימונים במת אפשר לעלות ככה אבל מה שבטוח הם לא היו מגיעים לרבע מהגודל שלהם בלי זה ומי שחושב שכן חיה בלהלהלנד

אדון עדן ומר איקירוס בוויכוח הזה אני לא אוכל לנצח מכיוון שאני לא חיידק מחשב ... כן אתם צודקים כל מי שלוקח 600 מ׳ טסט בשבוע בלי להתאמן יעלה 8 קילו בממוצע , כן אתם צודקים אי אפשר להיות על א״ש נמוך במשקל 90 קילו ולהיות טבעיים ... נכון מאוד הצדק איתכם, תחזקו גם אחד את השני ...
אבל בוא אני אגלה לכם משהו.. ותרשו לי כמובן כי אני מאמין שאני גדול ממכן לפחות ב 10 שנים וקבד באיזה 20 קילו ועם מעט אבל ממש מעט יותר ניסיון... לא משהו משמעותי ...
1- אתם חיים בסרט והסרט הזה נקרה ״מחלת מקרים שרצה ברשת״
מה כבר יצא לכן לראות בחיים ולהקיר חוץ מגוגל ומכמה חברה בחדר כושר האזורי, וגם החברים שלכם בחדר כושר הם שחיפים הרי, כי הסוסים לא פונים אליכם ואתם מתביישים לפנות אליהם... אז מה בעצם אתם יודעים ומאיפה בא הידע שלכם מהיוטיוב ? צריך מעט ניסיון בחומרים כדי לדבר על חומרים אתם לא חושבים ?
2- אתם מדברים מתוך תיסקל כי אתם לא גדלים כמו שהיתם רוצים ומן הסתם ולפי תוכניות האימונים + תפריטי התזונה שלכם שאתם מהללים שמן אבוקדו וגבינה צהובה ניתן להסיק שלא תגיעו רחוק.. יא ראבק תוכלו בשר ואורז ותתאמנו כמו בני אדם abcd כמה שנים טובות מבלי לעשות חיטוב במשקל התחלתי של 72 קילו ואני מבטיח , אפילו נשבע לכם שיום יבוא ואתם תשקלו 90 קילו על 10א״ש
אבל רק אם תקשיבו פחות לכל השטויות שרצות ברשת ותפסיקו עם המוצרלה ותעברו לבשר ...
רוב המתאמנים הרציניים שלא יצא לכם לדבר איתם כי הם מפחידים מידי ונראים סנובים עבורכם , בפעם הראשונה כשהם החזיקו מזרק ביד הם היו די מפלצות ... אז תעזבו אותכם משטויות וממחקרים ברשת... צאו תתאמנו כמה שנים טובות תקירו קצת אנשים ותבינו שכן ניתן להגיע לאחלה גוף , אבל אחלה גוף ללא חומר... אם תרצו להיתקדם עוד אז בסוף גם תזרקירו ותצחקו על התגובות שלכן פה! אני אפילו נזכר שבפעם הראשונה שעשיתי סייקל שקלתי משהו כמו 90+ על א״ש של 12-14 בערך והיתי דוחק בסביבות ה 100ואין לי איזה שהיא גנטיקה של אלוף פשוט פתחתי את התחת במכון

• פותח/ת השרשור
על מה הוויכוח ישראל?

אני מזריק וטוב לי 🖕

אינני נגד.

על מה הוויכוח ישראל?

אני מזריק וטוב לי 🖕

אינני נגד.
תקרא שוב בבקשה את ה״וויכוח״ ותבין איזה שטויות יוצאות לבן אדם מהפה.. אין מצב שבעולם שאתה תומך בדברים שהוא אומר אני מקווה ? ישראל אני מסיים איתך את הדיון כי זה מרגיש לי בול כמו הוויכוחים שהיו לי עם הערסים בבית ספר על הדת..

• פותח/ת השרשור
תקרא שוב בבקשה את ה״וויכוח״ ותבין איזה שטויות יוצאות לבן אדם מהפה.. אין מצב שבעולם שאתה תומך בדברים שהוא אומר אני מקווה ? ישראל אני מסיים איתך את הדיון כי זה מרגיש לי בול כמו הוויכוחים שהיו לי עם הערסים בבית ספר על הדת..

אהלן איש יקר ,

לא , אני לא מסכים עם דבריו ואף חולק עליהם .
אני נמנע מלהגיב מהסיבה הפשוטה שגם ככה יש התלהמות גדולה גם בלעדי .

ראשית כל אין כמו ויכוח טוב !!!
הכל ברוח טובה
שנית כל לפי הבנתי הוויכוח הוא פשוט -
חלק מהאנשים פה כועסים על בודיבילדרים שמזריקים ולא מודים בפומבי !
וכאן אני נכנס לתמונה כדי הגן על אותם הבילדרים:
1- אף אחד לא חייב להודות שהוא מזריק מאלף סיבות
2-זה שהנוער של היום מתאמן 3-4 חודשים ולא רואה תוצאות זה לא בגלל שהם טבעים זה בגלל שהם מפונקים ולא נותנים את הנשמה במכון (וזה כך גם בכל תחומי החיים )
3- רוב אותם הבילדרים שמזריקים , התחילו להזריק כאשר הם שקלו קצת יותר מ 74 קילו .... הם הגיעו לרמה יפה בלי חומר ואז החליטו לעבור שלב
4- לכל המתאכזרים מעצמם- אפשר להגיע לגוף שרירי , חטוב ומסיבי גם ללא חומרים, לא ניתן להתחרות בתחרות אפילו בארץ , אבל בהחלט אפשר להגיע לרמה מאוד גבוהה - בעזרת ה׳ ועם המון התמדה.
אני חושב שהסברתי את עצמי הכי נכון וגם המתנגדים לדעותי יבינו זאת אם יקראו את שורותיי בקפדנות !
המשך יום נעים מלא בחלבונים אימונים וזייונים ( למי שיתמזל מזלו )

עכשיו תורך עדן בן ה21

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 16.3 · צפיות: 179
בנתיים אתה כתבת כבר שלוש תגובות ועדיין אין תמונה אחת...

Back
למעלה תחתית