הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בדיקה לסיום התהליך ההורמונלי

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
נכון בפורום בחול וגם כאן גודלים בהזרקות לאחר גיל 21, עכישו השאלה שלי יש איזה בדיקה הורמונלית שיכול להראות את המצב האם הגוף הגיע להתפתחות מלאה ? בגיל 19-20 ? לדוגמה.
אני יודע שזה לא מצב מציון.....אני יודע שזה לא בריא....
תהליך טבעי הוא איטי מידי והתוצאות לא אותו דבר, כבר המון זמן אני שוקל וכל הזמן דחיתי בגלל זה...

נכון בפורום בחול וגם כאן גודלים בהזרקות לאחר גיל 21, עכישו השאלה שלי יש איזה בדיקה הורמונלית שיכול להראות את המצב האם הגוף הגיע להתפתחות מלאה ? בגיל 19-20 ? לדוגמה.
תהליך טבעי הוא איטי מידי והתוצאות לא אותו דבר, כבר המון זמן אני שוקל וכל הזמן דחיתי בגלל זה...
לא כ"כ ברור על מה אתה מדבר...
אף אחד לא גודל בהזרקות. על איזה תהליך טבעי אתה מדבר?
האם אתה מעוניין להתחיל להשתמש בחומרים?
תשאל שאלה ברורה.

אני יודע בדיוק למה הוא התכוון ..

אז ככה , לגבי גדילה מבחינת גובה - עליך לבצע מיפוי עצמות. שם יראו אם ישנם רווחים (המשך התפתחות ) בין העצמות והמפרקים.

לגבי גדילה הורמונלית , זו תשובה לא ברורה - כלומר אתה יכול להתפתח עד גבול מסויים שהגוף נותן לך.

אין כזה דבר שאומר שגודלים בהזרקות רק מגיל 21 ברמת העקרון אתה יכול להראות כמו רוני קולמן גם בגיל 12 , מומלץ לעשות את זה מעל גיל 21 וזה מהסיבה שהורמנלית הגוף עוד מתפתח ואתה לא רוצה להשבית אותו בשלב כזה שהוא עוד אמור לגדול ובכך ליצור נזק בלתי הפיך בעתיד לרמות ההורמנליות הטבעיות שלך.
מבחינת עצמות לא מכיר איזשהו משהו שמפריע אם העצמות צריכות עוד לגדול אז הם יגדלו בצורה רגילה

זה לא מסתכם רק בסגירת לוחיות העצם שלך שזה דבר שקל לבדוק בגדול.
יש המון מדדים הורמונליים שעדיין לא יציבים בגילך.

אפשר לראות את זה ככה (כמובן במבט מאקרו):
נער שסיים לגבוהה אך עדיין סובל מחוסר איזון הורמונלי וגירוי יתר של בלוטות חלב (פצעונים).

מעבר לזה, סטרואידים משנים את כל הכימיה במוח (כן כן) נערים מועדים יותר לבעיות פסיכולוגיות עקב שימוש בסטרואידים.
עם-זאת אני מרגיש מחוייב לומר כי מצד שני מחקרים מסויימים מראים כי נערים שסבלו מדכאון התבגרותי (על רקע של בטחון ודימוי עצמי נמוך) וקיבלו זריקות הורמונליות הראו שיפור ניכר בכל המדדים. מדובר בחרב פיפיות, כי מצד אחד על טסט' אתה מרגיש מעולה אבל בסיום סייקל קצת בדומה לדאון של סמים - יש הרגשה לא טובה.
הרעיון הוא שנערים הנם מועדים יותר לפיקים חדים של למעלה ולמטה מהאדם הבוגר (עקב, רמות סרטונין גבוהות).

• פותח/ת השרשור
לא כ"כ ברור על מה אתה מדבר...
אף אחד לא גודל בהזר.
ת. על איזה תהליך טבעי אתה מדבר?
האם אתה מעוניין להתחיל להשתמש בחומרים?
תשאל שאלה ברורה.
נו המקלדת לא טובה בפלאפון די להתפס בקטנות...
בקיצור בפורום ממליצים על הזרקות מגיל 21 ומעלה יש אפשרות בגיל 20 לבדוק עם הגוף הגיע לשיא שלו?
מסה וחיטוב בלי חומרים זה בזבוז זמן והתקדמות איטית זה הכוונה

נו המקלדת לא טובה בפלאפון די להתפס בקטנות...
בקיצור בפורום ממליצים על הזרקות מגיל 21 ומעלה יש אפשרות בגיל 20 לבדוק עם הגוף הגיע לשיא שלו?
מסה וחיטוב בלי חומרים זה בזבוז זמן והתקדמות איטית זה הכוונה
באמת שלא הבנתי מה רשמת...
כפי שרשם אביעד ישנם הרבה פרמטרים (חלקם לא מדידים) הקשורים בהתפתחות גופו של צעיר.
מסה וחיטוב ללא חומרים זה לא בזבוז זמן ואם אתה חושב שעצם השימוש בסטרואידים מספיק בכדי להביא אותך לתוצאות אתה ממש טועה. אני מכיר לא מעט מתאמנים שמכניסים הרבה חומרים ונראים כלל לא מרשימים. מצד שני אני מכיר לא מעט מתאמנים עם פיזיק מרשים ללא שימוש בחומרים.
הגנטיקה והאישיות משחקים תפקיד ראשי גם כאשר משתמשים בסטרואידים ואולי בעיקר. נדרשת משמעת עצמית וידע רב (או ליווי צמוד ואיכותי) בכדי להוציא תוצאות משימוש בסטרואידים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית