הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך חוות דעת על התוכנית

JustWorkOut

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
טוב המאמנת שלי עשתה לי תוכנית למטרה של נפח אך לא הרגשתי שינוי ממש ( כעבור חודשיים שעשיתי אותה)
התקדמתי במשקלי עבודה אבל לא התקדמתי במשקל גוף בחודשיים עליתי מ 78 ל 80 שזה גרוע..
אז היום באתי לחדר כושר והיה מאמן אחר אז בקשתי ממנו חוות דעת על התוכנית שלי והוא אמר שהיא גרוע מאוד ואין פלא שאני לא גודל כי אני מעמיס מידי על השרירים.
קיצר קצת נתונים עלי :
בן 17.5 שוקל 80 מטר 70 בערך 16%-18%שומן אני מאמין
משקל דאדליפט 120-130 לטווח של 5-6 חזרות
סקווט דיפ ( עמוק) 90קילו 6-10
סקווט רגיל 90מעלות יכול שים 110 טווח 6-10
באנץ 80קילו 6X6 (הייתי עושה)
קיצר מטרת התוכנית היא נפח/מסה וזה מה שהוא רשם לי
זה AB שבוע ראשון AXBXA שבוע אחרי BXAXB הוא אמר לי 3 פעמיים בשבוע אבל אפשר אפילו פעמיים בשבוע וזה מספיק..
אני רוצה שתגידו איך היא כי היא מרגישה לי מוזרה מאוד בחיים לא עבדתי לפי סגנון תוכנית כזו :
http://upng.co.il/uploads/e9788a1bf863fcfa977a8e8ad5ba24fb.jpg
תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
טוב המאמנת שלי עשתה לי תוכנית למטרה של נפח אך לא הרגשתי שינוי ממש ( כעבור חודשיים שעשיתי אותה)
התקדמתי במשקלי עבודה אבל לא התקדמתי במשקל גוף בחודשיים עליתי מ 78 ל 80 שזה גרוע..
אז היום באתי לחדר כושר והיה מאמן אחר אז בקשתי ממנו חוות דעת על התוכנית שלי והוא אמר שהיא גרוע מאוד ואין פלא שאני לא גודל כי אני מעמיס מידי על השרירים.
קיצר קצת נתונים עלי :
בן 17.5 שוקל 80 מטר 70 בערך 16%-18%שומן אני מאמין
משקל דאדליפט 120-130 לטווח של 5-6 חזרות
סקווט דיפ ( עמוק) 90קילו 6-10
סקווט רגיל 90מעלות יכול שים 110 טווח 6-10
באנץ 80קילו 6X6 (הייתי עושה)
קיצר מטרת התוכנית היא נפח/מסה וזה מה שהוא רשם לי
זה AB שבוע ראשון AXBXA שבוע אחרי BXAXB הוא אמר לי 3 פעמיים בשבוע אבל אפשר אפילו פעמיים בשבוע וזה מספיק..
אני רוצה שתגידו איך היא כי היא מרגישה לי מוזרה מאוד בחיים לא עבדתי לפי סגנון תוכנית כזו :
http://upng.co.il/uploads/e9788a1bf863fcfa977a8e8ad5ba24fb.jpg
תודה לעוזרים
נראה כיאלו יש לך קצת ידע כוחשהו ככה שהייתי ממליץ להוריד משקל קודם כל(ריסט כללי בתרגילים)
תקרא מאמרים בקילוגרם(הכי חשוב הוא STARTING STRENGTH-שאלות ותשובות)
בהצלחה חבוב!

• פותח/ת השרשור
נראה כיאלו יש לך קצת ידע כוחשהו ככה שהייתי ממליץ להוריד משקל קודם כל(ריסט כללי בתרגילים)
תקרא מאמרים בקילוגרם(הכי חשוב הוא STARTING STRENGTH-שאלות ותשובות)
בהצלחה חבוב!

תודה גבר אבל לא ענית לי על השאלה שלי שהיא בעצם איך התוכנית
אני לא מתחיל אני יודע מה אני עושה פשוט ספציפית בתוכנית האחורנה לא הלך לי טוב אז החלטתי לשנות
ואיני רוצה לעשות SS למרות שאני מכיר את התוכנית ויודע עליה טיפה..
ותודה בכל זאת

תודה גבר אבל לא ענית לי על השאלה שלי שהיא בעצם איך התוכנית
אני לא מתחיל אני יודע מה אני עושה פשוט ספציפית בתוכנית האחורנה לא הלך לי טוב אז החלטתי לשנות
ואיני רוצה לעשות SS למרות שאני מכיר את התוכנית ויודע עליה טיפה..
ותודה בכל זאת
עכשיו אנחנו יודעים שהכל בסדר. אתה לא חייב לעשות SS. אבל תתחיל מי זה שתקרא בפורטל קילוגרם מאמרים ותחזור עם שאלות שלא הבנת או לא קיבלת עליהם מענה.

• פותח/ת השרשור
עכשיו אנחנו יודעים שהכל בסדר. אתה לא חייב לעשות SS. אבל תתחיל מי זה שתקרא בפורטל קילוגרם מאמרים ותחזור עם שאלות שלא הבנת או לא קיבלת עליהם מענה.

אין לי שאלות כלל כי אני יודע תוך כמה זמן לעלות משקלי עבודה,איך לנצל את הגוף בכוח כעבור כל כמה זמן לעשות ריסט וכל השאר..
השאלה שלי היא שאני לא מבין את התוכנית שהמאמן בנה לי היא מאוד מוזרה היא מזכירה לי תוכנית של פווארליפטר /תוכנית כוח למרות שהיא קצת שונה בטווח החזרות אבל על פי עיקרון דומה לתוכנית של כוח
דוגמא למה שאני לא מבין : מוזר לי שיש לי תרגיל אחד בלבד לבייספס והוא רק מתח צמוד תחתון למרות שהוא מעולה כי הוא תרגיל מורכב ויש לי לפניו פולי עליון אבל לא יודע אם זה מספיק כי תמיד הייתי עובד יידים ביום נפרד כי הייתי עושה ABC חלוקה שונה משל עכשיו..
אז האם התוכנית מתאימה למתאמן כמוני שהמטרה שלו היא לעלות במשקל גוף בקצב לעלות גם את משקלי העבודה ובעיקר לגדול בנפח של הגוף.
(בקשר לאוכל אני שוקל 80 אני צריך לאכול 160גרם חלבון אז אני משתדל אפילו לאכול 180-190 גרם 20-30% יותר ממה שצריך)
האם עכשיו הבנתה מה אני שואל בעצם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית