הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הבלוג החדש של Kevin Levrone - השינוי שלו

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
קווין לברון רוצה לעשות שינוי, אחרי 4 שנים ללא הרמת משקולות בכלל הוא מנהל בימים הללו בלוג שמראה את השינוי שהוא יעשה, בעיקרון הוא רוצה לעלות במסה והוא מאמין בזיכרון שריר שנשאר לו מתקופות עברו.
לברון עוד אומר שהפעם זה יהיה נטו ללא סטרואידים, והוא מאמין שבגלל העלייה שלו מ1500 קלוריות ל3000 קלוריות ליום הוא יצליח לשמור על קצב של כ-2 ק"ג עלייה בשבוע לתקופה הקרובה, הינה סירטון שלו והקישור לבלוג:

http://kevinlevrone.wordpress.com/

"before" pic

2u5b9lx.jpg

week 2:

033_33.jpg

week 3:

0594.jpg

week 4:

week4.jpg

week 5:

picture-6.png

week 6:

0975.jpg

week 7:

77777777777777777777777777777777777777777777777777  77777777777777_048-12.jpg

שבוע 8 עם תמונה השוואה מהתחלה:

20125557.jpg

משקלי עבודה:

Full Work Out

Leg press:
610 lb x 15
700 lb x 15
790 lb x 15
840 lb x 15
970 lb x 15
1060 lb x 20

Hack Squats :
430 lb x 3 sets of 6
430 lb x15

Leg extensions :
150 lb x 12
180 lb x 12
190 lb x 12
200 lb x 12

פה הוא מראה תוצאות מבדיקות שהוא עבר לגבי זה שהוא לא משתמש בסטרואידים

http://kevinlevrone.wordpress.com/2...sformation-steroid-test-results-announcement/
test2.jpg

testcloseup.jpg

נערך לאחרונה:
לחסום את משה P:

יהיה נחמד אם מישהו ידאג לעדכן ולעלות לכאן את התמונות מידי פעם וכו'.

תודה רבה.

הנה תמונה בסוף השבוע השני שלו
033_33.jpg

😃

התמונת לפני זה אחרי 4 שנים שהוא לא התאמן בכלל, או קצת פה ושם?

וואי קטלני.. הוא עלה יפה בשבועיים, והוא גם על אחוז שומן נמוך יחסית, הוא יעלה עכשיו בצורה מטורפת !!

ידוע אם הוא חזר להשתמש בחומרים?

הוא כרגע נראה לי משתמש בקריאטין וחלבון מי גבינה חח

• פותח/ת השרשור
ידוע אם הוא חזר להשתמש בחומרים?
הוא רשם בבלוג שהוא לא מתכוון לקחת, אני יודע שיש לו גם מגבלות בריאותיות (אם אני זוכר נכון) לכן גם לא כל כך סביר להניח שהוא יקח.

סוף שבוע 3 שלו:
0594.jpg

לטעמי זה מתחיל להראות על גבול ה "בלתי יאומן"...

לפי מה שהוא רושם שם, בשלושה שבועות הוא:
הוסיף 7.5 ק"ג שריר
הוריד 2 ק"ג שומן

סוף שבוע 3 שלו:
0594.jpg

הוסיף 7.5 ק"ג שריר
הוריד 2 ק"ג שומן

אל תשכח שמי שיתמש בסטרואידים היתרונות של גדילה במסת השריר/ ירידה במסת השומן נשמרים לכל החיים.

אל תשכח שמי שיתמש בסטרואידים היתרונות של גדילה במסת השריר/ ירידה במסת השומן נשמרים לכל החיים.

זה כבר הסבר יותר מניח את הדעת. אבל עד כדי כך?
...לא הייתי מודע לזה

• פותח/ת השרשור
הוא היה הרבה יותר ממה שהוא עכשיו מין הסתם יש פה גם את אפקט הזיכרון שריר ובואו לא נשכח שהבחור לא התאמן תקופה נורא ארוכה מה שסביר להניח החודשים הראשונים של האימונים נותנים בוסט חזק לגוף הן מבחינת הורמונים או הן מבחינה מטבולית, אני חושב שעוד 2-3 חודשים בהנחה שהוא באמת טבעי לגמרי לא נראה שינויים כאלו קיצוניים.

זה לא נכון, גם עם חומרים נורא קשה לקבל את האפקט הזה אולי בסייקל ראשון או שני או אולי עם שילוב של חומר דומיננטי כמו GH, בכל מקרה אחרי סייקל דיי קשה לעלות במסה בצורה טבעית ובטח ובטח בלרדת תוך כדי עלייה, מה שבאמת יכול להשמר זה חלק גדול מהכוח.

סוף שבוע 3 שלו:
0594.jpg

הוסיף 7.5 ק"ג שריר
הוריד 2 ק"ג שומן

הוא לא הוריד 2.5 קילו של שומן, היחסים השתנו. הוא העלה שריר ירד באחוזי שומן (לא במסת השומן !)

אין דבר כזה טבעי בארצות הברית (בל נשכח את המסה המטורפת של תוספי התזונה למינהם שקיימים באופן חופשי לציבור ) ובנוסף למגבלות הרפואיות שלו אין לו שום בעיה לIGF1 או GH או מה שלא יהיה
טבעי הוא לא בכל אופן
ונכון שיש לMUSCLE MEMORY אפקט אנבולי חזק
אבל מי שפעם רכב על אופניים תמיד ירצה לרכוב על אופניים (פילוסופיה בגרוש)

הוא לא הוריד 2.5 קילו של שומן, היחסים השתנו. הוא העלה שריר ירד באחוזי שומן (לא במסת השומן !)

וואלה?
אחת משתיים:
1. אתה טוען שאני לא יודע לתרגם כמה מילים פשוטות מאנגלית לעברית
2. אתה חבר אישי של לברוני ויודע שעל אף מה שהוא רשם שם בפירוש (ובמילים פשוטות וברורות) הוא התכוון למשהו אחר

Back
למעלה תחתית