הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שמן "יוצא" החוצה

Avi555

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום ,אני בשבוע חמישי לסייקל טסט אנטט וכרגע ביצעתי זריקה עשירית , כשהוצאתי את המחט שמתי לב שחלק מהשמן "יוצא החוצה " ביחד עם טיפה דם .. דם אני יודע שזה נורמלי אבל לגבי השמן יש למישהו הסבר ?
אני מזריק לירך ודואג להחליף כל זריקה רגל ככה שכל אזור נח שבוע .

שלום ,אני בשבוע חמישי לסייקל טסט אנטט וכרגע ביצעתי זריקה עשירית , כשהוצאתי את המחט שמתי לב שחלק מהשמן "יוצא החוצה " ביחד עם טיפה דם .. דם אני יודע שזה נורמלי אבל לגבי השמן יש למישהו הסבר ?
אני מזריק לירך ודואג להחליף כל זריקה רגל ככה שכל אזור נח שבוע .

ראשית איזה חברה אתה מזריק , כמה מיל בכל זריקה ?

מהי שיטת ההזרקה שלך? אתה מחכה עם המחט בפנים כמה רגעים אחרי שאתה הזרקת את החומר ? או ישר שולף החוצה ?

בגדול זה לא קריטי , ייתכן שהמיקום ההזרקה הספציפי מלא בשמן .
תתחיל לשלב בישבן.

• פותח/ת השרשור
ראשית איזה חברה אתה מזריק , כמה מיל בכל זריקה ?

מהי שיטת ההזרקה שלך? אתה מחכה עם המחט בפנים כמה רגעים אחרי שאתה הזרקת את החומר ? או ישר שולף החוצה ?

בגדול זה לא קריטי , ייתכן שהמיקום ההזרקה הספציפי מלא בשמן .
תתחיל לשלב בישבן.

טסט אנטט של ביומדיק , 1 מיל כל זריקה .
מחט ב90 מעלות , מכניס לשריר במהירות , שואב , כל כמה לחיצות מחכה 2-3 שניות , בסיום הזריקה מחכה 15 שניות בערך ושולף את המחט באיטיות .

שטויות , זה בסדר קורה לפעמים , לא יודע מה הסיבה המדויקת
אבל לדעתי הסיבה כשאתה מוציא את המחט יוצאת איתו ביחד מיקרו-טיפה של חומר שפשוט נצמדת למחט ונדחקת מחוץ לגוף דרך החור שנוצר בתוכו ע״י המחט וכשהמחט יוצאת מהגוף היא יוצרת מעין פעולה של ווקום שמושך איתו חומר חיצוני לגוף (שמן)... מקווה שהצלחתי להוציא את המחשבה למקלדת כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
שטויות , זה בסדר קורה לפעמים , לא יודע מה הסיבה המדויקת
אבל לדעתי הסיבה כשאתה מוציא את המחט יוצאת איתו ביחד מיקרו-טיפה של חומר שפשוט נצמדת למחט ונדחקת מחוץ לגוף דרך החור שנוצר בתוכו ע״י המחט וכשהמחט יוצאת מהגוף היא יוצרת מעין פעולה של ווקום שמושך איתו חומר חיצוני לגוף (שמן)... מקווה שהצלחתי להוציא את המחשבה למקלדת כמו שצריך

תודה רבה עזרתם לי מאוד , שבת שלום !

זה לא קרה לי בזריקות הקודמות ועניין אותי למה באחרונה כן

מכיוון שיכול להיות שנכנסת במדיוק באותה הנקודה שהזרקת בפעם שלפניה ויצאה טיפה שמן , מה שאני מאמין זה יותר בכיוון של לחצת את המזרק בזמן הוצאתו וטיפה אחת נסחטה החוצה ונגררה עם המחט.

בשורה תחתונה אין לך מה לדאוג והכל כשורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית