נק' מוניטין:
18
- 160
- 0
מה הכוונה שאומרים אירובי בעצימות נמוכה/בינונית/גבוהה ?
ואפשר דוגמא לתכנית hiit טובה ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשמדברים על עצימות באירובי, הכוונה היא לדופק. ככל שהדופק גבוה יותר העצימות גבוהה יותרמה הכוונה שאומרים אירובי בעצימות נמוכה/בינונית/גבוהה ?
תודה אחי.כשמדברים על עצימות באירובי, הכוונה היא לדופק. ככל שהדופק גבוה יותר העצימות גבוהה יותר
מה המטרה שלך?תודה אחי.
אז לפי מה שהבנתי עדיף עצימות בינונית , יש לך תכנית hiit טובה?
כעיקרון הורדתי עשרים קילו , לא היה לי ברירה חוץ ממסה (היה לי המון שומן עיקש ובקושי מסת שריר)מה המטרה שלך?
אני נוטה להניח שאתה עובד על כוח בעצימות גבוהה ונפח נמוך ואוכל בצורה נכונה, אז כרגע לאנאירובי\אירובי אין הרבה משמעות בשבילך. שניהם יתנו לך את אותם התוצאות הסופיות. יש תועלת באימונים אנאירובים לשומן ״עיקש״ שהם תאי שומן שקשה מאוד להשתמש בהם, אבל זה קורה באחוז שומן מאוד נמוך.כעיקרון הורדתי עשרים קילו , לא היה לי ברירה חוץ ממסה (היה לי המון שומן עיקש ובקושי מסת שריר)
ובחיטוב הקרוב אני אותה לעשותהכל כמו שתאיך ולהוריד כמה פחות שריר וכמה שיותר שומן (גם עיקש בנוסף)
אז איזה hiit כדאי לי ? (הכוונה היא עצימות)
לא הצלחתי להבין אם המטרה שלך כרגע היא מסה או חיטוב...כעיקרון הורדתי עשרים קילו , לא היה לי ברירה חוץ ממסה (היה לי המון שומן עיקש ובקושי מסת שריר)
ובחיטוב הקרוב אני אותה לעשותהכל כמו שתאיך ולהוריד כמה פחות שריר וכמה שיותר שומן (גם עיקש בנוסף)
אז איזה hiit כדאי לי ? (הכוונה היא עצימות)
(כרגע אני בחיטוב)לא הצלחתי להבין אם המטרה שלך כרגע היא מסה או חיטוב...