עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קרה לי פעם, במשקל יותר נמוך, בSS... לא נורא עשיתי קפיצה של 5 במקום 2.5 באותו אימון...[/QUOTE![]()
קרה לי פעם, במשקל יותר נמוך, בSS... לא נורא עשיתי קפיצה של 5 במקום 2.5 באותו אימון...
אם אני לא עושה ריצת חימום בהליכון (אני עושה גם חימום עם משקלים נמוכים) אז אני נכנס חרא לתרגיל. תנסה, זה מגביר את הדופק ואת זרימת הדםאז בתמונה עם הבחורה וההסבר הגאוני על הנבדל.....
מי עוד התמקד בין במילים 'חימום בהליכון'...?
ואני בכלל התכוונתי לדוגמנית...אם אני לא עושה ריצת חימום בהליכון (אני עושה גם חימום עם משקלים נמוכים) אז אני נכנס חרא לתרגיל. תנסה, זה מגביר את הדופק ואת זרימת הדם
☝️ואני בכלל התכוונתי לדוגמנית...
שמח שנפל האסימון 😃
אתה חייב להפסיק לדחוף את זה לכל מקום.. באמת שזה לא היה קשור כאןגם לי זה קרה בתחרות האחרונה , וגם אני עשיתי קפיצה , אבל לא ב5 , אלא קפיצה של המוט מהגב ...
קצת הומור עצמי לא יזיקאתה חייב להפסיק לדחוף את זה לכל מקום.. באמת שזה לא היה קשור כאן
אבל הוא דוחף את זה לכל מקום... וזה לא היה קשור פה זה היה כל כך מאולץ לא תגיד זה בא טובאז בתמונה עם הבחורה וההסבר הגאוני על הנבדל.....
מי עוד התמקד בין במילים 'חימום בהליכון'...?
מה שהוא אמר...אבל הוא דוחף את זה לכל מקום... וזה לא היה קשור פה זה היה כל כך מאולץ לא תגיד זה בא טוב
בסוף הוא יצא כוכב, אתה אומר שגם בר צריך להוציא שיר על מוטות שמחליקים?זה כמו הפרק בבובספוג שהוא קורע את המכנסיים
ללא ספק.בסוף הוא יצא כוכב, אתה אומר שגם בר צריך להוציא שיר על מוטות שמחליקים?