ממים של חדר כושר 🤩

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
זה גונה היל, לא סופרבאד 😲
המם אומר אממ..שאתה עושה משהוא שהוא לא מקובל ע"י החברה\אוכלוסיה בדרך כלל
אחי ג'ונה היל הוא השחן האהוב עליי חחחחחחחח וזה מהסרט סופרבאד, כ"כ חבל שלא יצא 2...

@nlr666 במיוחד בשבילך!! רעיון לממים ולמצוא את הבחורה שאתה כ"כ רוצה.. (אמממ.. מתאמנת וכו'..)
פיקאפ ליינס עם בנות במכון
send (429).png send (430).png send (431).png send (432).png

(שכחתי להוסיף אם הייתי חבר שלך)
send (433).png

@nlr666 במיוחד בשבילך!! רעיון לממים ולמצוא את הבחורה שאתה כ"כ רוצה.. (אמממ.. מתאמנת וכו'..)
צפה בקובץ המצורף 15127 צפה בקובץ המצורף 15128 צפה בקובץ המצורף 15140 צפה בקובץ המצורף 15141

צפה בקובץ המצורף 15142
גדול@!
לצערי,

התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה. היום התאמנתי בספייס גני תקווה,מסתבר שיש שם כנופיות של ילדי קוביות,לשיפוטכם
@Daniel Barack זה היה 10 דק אחרי שהלכת..
מה גם שלא היה לו בסוף..
i dfs.png

גדול@!
לצערי,

התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה. היום התאמנתי בספייס גני תקווה,מסתבר שיש שם כנופיות של ילדי קוביות,לשיפוטכם
@Daniel Barack זה היה 10 דק אחרי שהלכת..
מה גם שלא היה לו בסוף..
צפה בקובץ המצורף 15151

😲

אבל אפשר להתאמן בהפסקת חשמל.. קרה לי חודש שעבר ( יום אחרי שרצתי 21 ק"מ) אם זה היה קורה לי באמצע הריצה הייתי רוצח מישהו
הם הוציאו את כולם מאיזור המשקולות מחשש לפציעות/מוות/מזמוזי בחורות בחטף..

צפה בקובץ המצורף 15127 צפה בקובץ המצורף 15128 צפה בקובץ המצורף 15140 צפה בקובץ המצורף 15141

צפה בקובץ המצורף 15142

אם מישהו היה בא אליי ככה, רוב הסיכויים שהייתי מקיאה עליו:lol:

הגיע הזמן למירמור של נשים קצת אז לא יודעת איך, תעשו מזה ממים, סומכת עליכם 😛
-עושה מסור עם משקולת יד, מרימה את הראש למראה, רואה 3 בחורים בוהים לי בישבן.
-עושה סקוואט מול מראה וקולטת את המאמן הולך חזור ושוב תוך כדי בהייה בישבן.

יש לי שאלה בכללי אליכם, אתם לא שמים לב שיש מראות? ז"א.. אין לי בעיה, לא סתם יש לנו עיינים. רק בחייאת תעשו את זה בטאקט:lol: (ולא כשאני עושה לחיצת כתפיים למשל לבהות לי בחזה ואז כשאני שואלת 'אתה מחכה למשקולות?' להסתובב וללכת בבהלה חחחח).

חחחחח כמה פעמים זה קרה לי

רק שאני עושה את המבט החטוף בטאקט-" עף כמו פרפר עוקץ כמו דבורה" לא בוהה כמה דקות.

גם לחיצת כתפיים קרה לי כמה פעמים והתעשתתי יפה.

אין לי בעיה וגם לא מפריע לי כשזה בטאקט.. וגם שלא תגיד שאני מהאלו שבאות חשוף ועוד מתלוננות (Fuck me, right?!) חחח

Back
למעלה תחתית