- פותח/ת השרשור
באופן כללי על המם.התימני או האשכנזי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באופן כללי על המם.התימני או האשכנזי?
זה גונה היל, לא סופרבאד 😲אפשר הסבר על המם מסופרבאד?
אחי ג'ונה היל הוא השחן האהוב עליי חחחחחחחח וזה מהסרט סופרבאד, כ"כ חבל שלא יצא 2...זה גונה היל, לא סופרבאד 😲
המם אומר אממ..שאתה עושה משהוא שהוא לא מקובל ע"י החברה\אוכלוסיה בדרך כלל
גדול@!@nlr666 במיוחד בשבילך!! רעיון לממים ולמצוא את הבחורה שאתה כ"כ רוצה.. (אמממ.. מתאמנת וכו'..)
פיקאפ ליינס עם בנות במכון
צפה בקובץ המצורף 15127 צפה בקובץ המצורף 15128 צפה בקובץ המצורף 15140 צפה בקובץ המצורף 15141
(שכחתי להוסיף אם הייתי חבר שלך)
צפה בקובץ המצורף 15142
גדול@!
לצערי,
התרחשה השגיאה הבאה:
אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה. היום התאמנתי בספייס גני תקווה,מסתבר שיש שם כנופיות של ילדי קוביות,לשיפוטכם
@Daniel Barack זה היה 10 דק אחרי שהלכת..
מה גם שלא היה לו בסוף..
צפה בקובץ המצורף 15151
אבל אפשר להתאמן בהפסקת חשמל.. קרה לי חודש שעבר ( יום אחרי שרצתי 21 ק"מ) אם זה היה קורה לי באמצע הריצה הייתי רוצח מישהואבל זאת גולת הכותרת לאימון הזה,
צפה בקובץ המצורף 15162
הם הוציאו את כולם מאיזור המשקולות מחשש לפציעות/מוות/מזמוזי בחורות בחטף..אבל אפשר להתאמן בהפסקת חשמל.. קרה לי חודש שעבר ( יום אחרי שרצתי 21 ק"מ) אם זה היה קורה לי באמצע הריצה הייתי רוצח מישהו
לך לראות את המשחק!
@nlr666 במיוחד בשבילך!! רעיון לממים ולמצוא את הבחורה שאתה כ"כ רוצה.. (אמממ.. מתאמנת וכו'..)
פיקאפ ליינס עם בנות במכון
צפה בקובץ המצורף 15127 צפה בקובץ המצורף 15128 צפה בקובץ המצורף 15140 צפה בקובץ המצורף 15141
(שכחתי להוסיף אם הייתי חבר שלך)
צפה בקובץ המצורף 15142
התחזתי לערס מצוי ל 10 דקות בשביל הממים האלה חחחחאם מישהו היה בא אליי ככה, רוב הסיכויים שהייתי מקיאה עליו:lol:
אין לי בעיה וגם לא מפריע לי כשזה בטאקט.. וגם שלא תגיד שאני מהאלו שבאות חשוף ועוד מתלוננות (Fuck me, right?!) חחח
אם אתה עושה את זה בחטף כמו עוז, כן..