עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סיפור כמעט אמיתי, אני בדרך לשם עד שאסיים SSחחחחחחחחחחחחחחחח אחוז שומן של מיונז הרגת אותייי
שיואוווו כל כךךך
מה שאני הכי אוהבת לעשות זה ללכת ולקחת את המשקלים שלהם, להוסיף עליהם עוד משקל ולהרים. זו הנקמה המתוקה שלי
האמת שזה פרי מוחו של @talp
את הליפטר כבר עשיתי. ..
נשמח אם תתנו לנו לייק לעמוד ולפוסט 😃
https://www.facebook.com/photo.php?...41827.677307742310478&type=1&relevant_count=1
![]()
האם הינך מרים?
אנשים מהמכון: והפעם "הליפטר המצוי"
הליפטר המצוי הוא ממין יונק, הוא שייך לצד החזק והגדול שבבני האדם.
לליפטר המצוי יש גוף גדול ורחב, במיוחד בפלג גוף התחתון, ואחוז שומן גבוה מאוד. לרובם יש ידיים קטנות יחסית לגוף עקב זה שהם אינם מאמינים בתרגילים מבודדים לידיים.
הליפטר המצוי יכול להמצא בכל מקום, כל עוד יש בו מספיק אוכל על מנת להשביע את תיאבונו הבלתי נגמר. הוא אוהב להשוויץ במשקלי העבודה שלו מול ליפטרים אחרים, אך מסתבר שהוא אינו מנסה למשוך בעזרתם את המין הנשי.
לליפטר המצוי יש רק מגדר אחד, כולם מאמינים בתורה של ריפטו שמבחינתם הוא אל!
אך כפי שגם הנצרות והאסלם נוצרו ע"י היהדות, ככה זרמים שונים שמאמינים בסמולוב ובביל סטאר נוצרו עם הזמן. אבל כולם יודעים שריפטו הוא זה שהתחיל את הכל.
הליפטר המצוי יבין מצוין בתרגילי כוח ואף יצלם את עצמו כמעט כל אימון הן לשם תיעוד שבירת שיא, והן לבדיקת הטכניקה עם ליפטרים אחרים.
במכון:
הליפטר המצוי ילבש בגדים רחבים וגדולים על מנת להסתיר את שומניו, הוא ינעל נעלי ליפטרים מיוחדות או אולסטאר וילבש גרביים עבות וארוכות על מנת שלא ידמם וישאיר dna על המוט האולמפי בעת ביצוע תרגילי הרמה.
הליפטר ימצא ליד הראק או בשטח פתוח עם מוט אולימפי ופלטות.
הליפטר המצוי בחיים לא ימצא ברדיוס של פחות מ 20 מטר מאיזור ההליכונים ואף לא יתקרב לאיזור של אימוני הבטן מחשש לשריפת קלוריות פתאומית ומיותרת.
הליפטר המצוי מאמין בתזונה רבויה בחלבונים, שומנים ופחמימות ואף אוכל ממתקים לעיתים תכופות על מנת לעלות מהר במסת השריר ובמשקלי העבודה.
חלב ואוראו הם המאכלים האהובים עליו.
בשונה מאוד מהבילדר המצוי שטוען שפחמימות מורכבות הן המפתח לעלייה טובה במסה.
הליפטר המצוי כמעט ולא עובר את הטווח של 5 חזרות בכל תרגיל אלא אם כן צוין מראש בתוכנית.
הליפטר המצוי לא עובד כמעט על שרירים באופן מבודד ולכן הוא יכול לקחת 5 דקות הפסקה בין סט לסט בתרגיליו המורכבים.
כתוצאה מכך הוא יעשה תוכנית של שעה עד שעה וחצי עם 3-4 תרגילים מורכבים ויתפוס את הראק שעות.
מגנזיום הוא חברו הטוב ביותר של הליפטר המצוי, כמובן חוץ מהאוכל, ובלעדיו הוא אינו יכול לשבור שיאים בחצי מתרגיליו.
ואם כבר הזכרנו שיאים, הליפטר המצוי אינו יכול לשבור שיא מבלי לקבל כאפות בגב ובצוואר מחבריו ומבלי לשאוג כמו אריה.
משקלי עבודה (פלטה= פלטה של 20 מכל צד)
סקוואט - 4 פלטות ומעלה
דדליפט - 5 פלטות ומעלה
בנץ - 2 פלטות ומעלה
מתח - עם פלטת התנגדות לפחות
פטישים? מה זה?
משפטים של ליפטרים:
*באמת?! למה כמה אתה מסקביט??
*מה זה רטיו?
*פחחחח אתה מרים בכלל?
*כמה חזרות?? מה אתה עושה אירובי או כח?
*מארק ריפטו המלך!
מתי יהיה חדשים ?
יותר מת מהמקום..התאמנתי שם פעם אחת,חוויה שלא תישכח (לצערי לרעה)חחח אני מזהה את הסמית' של ספורטר סירקין.
אני מת על המקום הזה.