ממים של חדר כושר 🤩

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
10516720_682238128497271_6466462497565934626_n.jpg
10385373_839719669411669_6314264773772713722_n.jpg

שיחה שלי עם ״מרים״ במכון, אחרי 5 סטים של דדליפט:
הוא: לא יודע מה כולם עפים על דדליפט
אני: מה זאת אומרת? זה תרגיל בסיס.
הוא: לא יודע לא הבנתי אף פעם מה הקטע בו
אני: מה, מה...איזה קטע אתה רוצה שיהייה לתרגיל?
הוא: לא יודע, לא מתרשם מדדליפט...
אני: 😭

אהההההההההההה סליחהההה באמתתת שהדדליפט 75 קילו שלי לא ״מרשים״ אותך מספיק אדון סמית משיןןןןןןןןןן
הלכתי לחפש קיר לדפוק בו את הראש

איך את נדבקת לאנשים האלו? או הפוך... המדריך, המציל וכו'

בקשר אליו, Does he even lift? 🏋️

אחד המדריכים אצלי בחדר כושר שהוא יחסית חדש, ב-3 שבועות האחרונים דיי מציק לי בזה שאני לא עושה מספיק תרגילים לכתפיים. והבנאדם כמעט כל האימון מנסה לשכנע אותי ולהכניס לי עוד תרגיל ועוד תרגיל. ואני עושה פרס 52kg ולחיצה עם משקולות 30kg כל צד, מה אתה רוצה ממני ? והוא אומר לי "סמוך עליי אני מבין" (הנה עוד רעיון ל-meme חחחח).

אחד המדריכים אצלי בחדר כושר שהוא יחסית חדש, ב-3 שבועות האחרונים דיי מציק לי בזה שאני לא עושה מספיק תרגילים לכתפיים. והבנאדם כמעט כל האימון מנסה לשכנע אותי ולהכניס לי עוד תרגיל ועוד תרגיל. ואני עושה פרס 52kg ולחיצה עם משקולות 30kg כל צד, מה אתה רוצה ממני ? והוא אומר לי "סמוך עליי אני מבין" (הנה עוד רעיון ל-meme חחחח).
אני לא מבין את הקטע שיש לכם עם המדריכים הנג'אסים האלו. איך שאני קולט שמדריך מתחיל איתי עם שטויות, אני אומר לו בצורה יפה שילך לחפש והוא עוזב אותי.

אני לא מבין את הקטע שיש לכם עם המדריכים הנג'אסים האלו. איך שאני קולט שמדריך מתחיל איתי עם שטויות, אני אומר לו בצורה יפה שילך לחפש והוא עוזב אותי.

אצלי זה מקום קטן ככה שכולם מכירים את כולם וכולם סחבקים אחד עם השני. אני לא נמצא במכון ענק שאני יכול ללכת לצד השני של המכון ולהעלם מעיני כולם. מה גם שמדי פעם אני צריך ספוטר אז אני קורא למדריכים שישמרו עליי.

Back
למעלה תחתית