הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בנושא סייקל שאני מתכנן

ANIMAL16

משתמש פעיל
562
1
נק' מוניטין:
-517
562
1
אני חושב לשלב בסייקל שלי טרן אצטט בכמויות קטנות של כ50 מג. השאלה שלי מה הכי כדאי להוסיף לסייקל למטרת : עליה הכי נקיה בשריר שאפשר ואפילו איבוד של שומן(תזונה ואירובי בהקפדה).
אני מתכוון להוסיף גם קלן. חוץ מזה ההטלבטות היא בין טסט קצר או פרימובולן שאיתו אין לי ניסיון.
אם יש הצעות אחרות אני ישמח לשמוע.
תודה. ועוד פעם מזכיר שהמטרה שלי היא לאבד שומן לספרות חד סיפרתיות ככה שהסייקל צריך להיות בהתאם

קצת נתונים אליך בבקשה
פרימובולן זה אסטר ארוך והטרן שלך קצר לכן עדיף טסט פרופ
כמו כן לסטראוידים כמעט ואין שום השפעה לכמות השומן בגוף ,למים כן אבל לשומן לא .
שומן זה על אחריות הדיאטה והארובי בלבד

אני חושב לשלב בסייקל שלי טרן אצטט בכמויות קטנות של כ50 מג. השאלה שלי מה הכי כדאי להוסיף לסייקל למטרת : עליה הכי נקיה בשריר שאפשר ואפילו איבוד של שומן(תזונה ואירובי בהקפדה).
אני מתכוון להוסיף גם קלן. חוץ מזה ההטלבטות היא בין טסט קצר או פרימובולן שאיתו אין לי ניסיון.
אם יש הצעות אחרות אני ישמח לשמוע.
תודה. ועוד פעם מזכיר שהמטרה שלי היא לאבד שומן לספרות חד סיפרתיות ככה שהסייקל צריך להיות בהתאם
סייקל חיטוב מעולה יכול להכיל פרימו וטסט קצר באופן הבא :

Weeks 1-12: Primobolan @ 1,000 mg/week.Weeks 1-12: Test prop @ 100 mg/week (added in at week 3-4).Weeks 1-12: Anavar @ 50 mg/day.Weeks 1-12: Aromasin @ 10 mg/day.

ניתן להוסיף בסופו גם קלן + t3 והחיטוב יהיה קשוח.
(כמובן שההנחה היא שיש לך גישה לחומרים שלגבי חלקם לא תוכל להסתפק במקור מפוקפק).
מצד שני אני לא משוכנע שאני מבין מה אתה רוצה להוציא מהסייקל. אתה כותב 50מ"ג טרן,זה לא מינון אלא אם תציין תדירות הזרקה (ed/eod).
בנוסף, האם תכננת pct?

קצת נתונים אליך בבקשה
פרימובולן זה אסטר ארוך והטרן שלך קצר לכן עדיף טסט פרופ
כמו כן לסטראוידים כמעט ואין שום השפעה לכמות השומן בגוף ,למים כן אבל לשומן לא .
שומן זה על אחריות הדיאטה והארובי בלבד
האמירה שלך בנוגע לכמות השומן פשוט לא נכונה. סטרואידים אנאבוליים (חלקם לפחות) יביאו לשינוי ב-body composition בדגש על שומן ועיצוב גם ללא ספורט כלל.

האמירה שלך בנוגע לכמות השומן פשוט לא נכונה. סטרואידים אנאבוליים (חלקם לפחות) יביאו לשינוי ב-body composition בדגש על שומן ועיצוב גם ללא ספורט כלל.
תראה בגדול אתה צודק , אבל לא היה לי כוח לפרט פשוט את מה שרציתי לומר... אני עדיין שם לב שרבים האנשים שחושבים שאסטרואיד מסויים מעלה בשומן ואחר לא ...ופה הטעות ! כל הסטרואידים בכללותם מניידים את השומן בגוף ומפזרים אותו באותו הרמה
אבל אף סטרואיד ( נגיש לרובנו כמובן )לא שורף תאי שומן !
זה מיתוס
סייקל חיטוב ניתן לעשות גם עם אננטט וגם עם פרופ׳ התוצאה הסופית תהיה זהה מבחינת אחוזי שומן אומנם הדרך תהיה לשם שונה כי אחד ימלא אותך במים והשני לא ... אבל בסופו של דבר המים יצאו לאחר סיום הסייקל, שלא נדבר על משתנים למינהם אבל זה כבר מיותר לחובבן - המפתחת זה התזונה והארובי, ולדעתי אפילו לאימונים עצמם גם אין משמעות (לדעתי אין אימון חיטוב ואין אימון מסה - יש אימון וזהו כמובן שיש הבדלים דקים בין תקופה לתרופה אבל לדעתי לא צריך להפוך את סדר הדברים לגמרי בהתאם לעונה ) כמובן שזו רק דעתי ואני דבק בה

נערך לאחרונה:
@Isravil , אתה לקוח מאוד עקשן 😃

תן צ׳אנס לעצמך לפתוח את הראש ולהתעניין בשאר ה׳סגנונות׳ של האנשים.
אתה יותר מדי דבוק , ובטוח בדעתך ואף מקובע שזה עלול לפגוע.

הכל ברוח טובה.

@Isravil , אתה לקוח מאוד עקשן 😃

תן צ׳אנס לעצמך לפתוח את הראש ולהתעניין בשאר ה׳סגנונות׳ של האנשים.
אתה יותר מדי דבוק , ובטוח בדעתך ואף מקובע שזה עלול לפגוע.

הכל ברוח טובה.

צודק ב100 אני לקוח עקשן !
אבל אני לקוח שרוצה לקנות ! אני רק רוצה שישכנעו אותי וזהו... זה עדיף על לקוח שלא רוצה לקנות מלחתחילה !
אני מודע לזה , אני פתוח לרעיונות חדשים כל עוד הם נראים לי.
אבל שלא תחשוב לרגע כל רעיון מנוגד לדעותיי נלקח בחשבון ורוב הסיכויים שהוא גם ימצא את דרכו להתנסות על ידי בשלב זה או אחר...
אבל לדעתי כמובן , אל מנת להוכיח רעיון מסויים כן צריך להתווכח ולהוכיח אותו בעקשנות, אני לא מאלו שאומרים להם משהו והם ישר אומרים ׳אמן׳ אם אני אגרום למישהו כן להוכיח את נכונות הדברים שלו אז אני בהחלט אומר אמן !👑

נערך לאחרונה:

לא הבנתי. אתה יכול לפרט?
אם אני לא עושה שום שינוי באורח החיים שלי, נגיד ואני לא מתאמן ולא כלום וממשיך רגיל.
על איזה שינוי מבחינת שומן או מבנה אני אמור לצפות מהטסט'?

לא הבנתי. אתה יכול לפרט?
אם אני לא עושה שום שינוי באורח החיים שלי, נגיד ואני לא מתאמן ולא כלום וממשיך רגיל.

לדוגמא לפי המחקר הזה, היה שיפור בכוח ובמסה ללא אימונים.

נערך לאחרונה:
לא הבנתי. אתה יכול לפרט?
אין לי בעיה לצרף מחקר מוביל שתומך בכך. אבל נראה לי שאנחנו מתווכחים הרחק מהנקודה. אורח החיים הרגיל של כולנו משלב פעילות שרירית, עצבית או במילים אחרות אנרגטית. Recomp בהגדרה אינו שריפת שומן אלא שינוי בהרכב שומן/שריר.
יותר מכך, אם ניזכר בנושא המיוסטטין, מחקרים חדשים מראים הבדלים בין רמות המיוסטטין המופרשות בממוצע אצל שחורים לעומת לבנים ומצביעים, אולי בעקיפין קשר להבדלים במסת השריר ובקושי לפתח מסת שריר.
(זה לא בזוקה - "הידעת?") אבל ברור שמדובר בקשרים ישירים שבין רמות הורמונליות ואפילו בתחומי הנורמה לתופעות אנאבוליות ולאופן השימוש במאגרי האנרגיה השונים.

לדוגמא לפי המחקר הזה, היה שיפור בכוח ובמסה ללא אימונים.

אמממ אבל זה לא מה ששאלתי.
אמרתי כיצד טסטוסטרון גבוה ישנה אותך מבלי לעשות כלום...
אגב, התשובה היא - הוא פשוט לא.

אין לי בעיה לצרף מחקר מוביל שתומך בכך. אבל נראה לי שאנחנו מתווכחים הרחק מהנקודה. אורח החיים הרגיל של כולנו משלב פעילות שרירית, עצבית או במילים אחרות אנרגטית. Recomp בהגדרה אינו שריפת שומן אלא שינוי בהרכב שומן/שריר.
יותר מכך, אם ניזכר בנושא המיוסטטין, מחקרים חדשים מראים הבדלים בין רמות המיוסטטין המופרשות בממוצע אצל שחורים לעומת לבנים ומצביעים, אולי בעקיפין קשר להבדלים במסת השריר ובקושי לפתח מסת שריר.
(זה לא בזוקה - "הידעת?") אבל ברור שמדובר בקשרים ישירים שבין רמות הורמונליות ואפילו בתחומי הנורמה לתופעות אנאבוליות ולאופן השימוש במאגרי האנרגיה השונים.

אני חושב שיש פה הרבה עטיפה יפה במילים אבל פחות תכל'ס ואתה גם מערבב נושאים אני יכול לשבת ולפרט פה מה, אבל זה פשוט יהיה מיותר.
מה שאמר אדון @Isravil - היה נכון. התיקון שלך לאמרה שלו היא פשוט לא נכונה.

שום שינויים באחוזי השומן לא יבוצעו גם ברמת הגרם טסט' כל עוד לא יבוצעו שינויים בתזונה ובאימונים.
ולא בודי רה-קומפוזישן ולא נעלי בית. הדיון אכן נגע סביב משהו אחר, אבל זו סתם משהו שאפילו חשוב יותר מהמקור.

מי שחושב לקחת חומרים ולראות תוצאות מבלי להשקיע טועה טעות מרה.

לא הבנתי למה המחקר לא עונה על השאלה, אחת הקבוצות שנבחנה לא עשתה אימונים (כך שלמעשה לא עשתה כלום) ועדיין הייתה עלייה במסה ובכוח אצלם, מן הסתם פחות מהקבוצה שהתאמנה אבל בכל זאת.

אני חושב שיש פה הרבה עטיפה יפה במילים אבל פחות תכל'ס ואתה גם מערבב נושאים אני יכול לשבת ולפרט פה מה, אבל זה פשוט יהיה מיותר.
מה שאמר אדון @Isravil - היה נכון. התיקון שלך לאמרה שלו היא פשוט לא נכונה.

שום שינויים באחוזי השומן לא יבוצעו גם ברמת הגרם טסט' כל עוד לא יבוצעו שינויים בתזונה ובאימונים.
ולא בודי רה-קומפוזישן ולא נעלי בית. הדיון אכן נגע סביב משהו אחר, אבל זו סתם משהו שאפילו חשוב יותר מהמקור.

מי שחושב לקחת חומרים ולראות תוצאות מבלי להשקיע טועה טעות מרה.
כאן אני חולק עליך. ניתן להטיף מוסר Bro-science למתאמנים שחושבים שהם יזריקו ואז ישבו רגל על רגל, יזלזלו בתזונהה ובאימונים ולאחר מכן יאשימו את החומרים הרעים בתוצאות הבלתי מספקות. כאן אני לא אתווכח (אולי משום שאני באמת מיישם את זה). אבל ניתן להטיף בלי להוסיף אמירה נחרצת הסותרת נתונים מדעיים.
עכשיו, לכאורה אנחנו מסכימים על המהות, אבל בעצם אנחנו לא. מהרגע שנכנסים סטרואידים למשוואה הם מדורגים מעל תזונה/אימונים. לצערו של טוען הטענה זו הפרקטיקה השולטת בפיתוח הגוף. הרכב סייקל מעולה, החלף חומרים, גשר נכון ותוכל להסתפק באימונים שהם לא יותר מגירוי השריר.
האמירה של @Isravil לא היתה נכונה כי היא עשתה מה שהרבה אמירות לא נכונות עושות היא אמרה יותר ממה שצריך בכדי להמחיש נקודה ועל הדרך סתרה את המחקרים המובילים בנושא ובעצם גם ללא המחקרים היתה מחוררת כמו גבינה שוויצרית (כפי שהסברתי בפיסקה הקודמת).
במקרה הזה אמירות הבאות מ"ניסיון" ו-"היגיון בריא" מגיעות גם קצת מזלזול במחקר (שהרי הטוען כתב זאת במפורש) כ"מטומטם שמחר יגיע מחקר חדש ויציג תוצאות הפוכות", אני באופן אישי סולד מהגישה הזו שבעיניי היא לא פחות ממסוכנת ומעודדת אמירות "יוסי יד 50" על פני מחקרים מבוקרים העומדים בחזית המדע.
לבסוף, חשוב לי להדגיש, אין להבין אותי לא נכון. אני לא בעד "להזריק וסיימת". למעשה אני בכלל לא חושב שמתאים לענות לשאלה על הצעה לסייקל שאינה מכילה תיאור pct ותמיכה במהלכו. אבל ההנחה היא שמתאמן שמגיע לסייקל חיטוב יתמוך עם תזונה מתאימה ואימונים תואמים.

לא הבנתי למה המחקר לא עונה על השאלה, אחת הקבוצות שנבחנה לא עשתה אימונים (כך שלמעשה לא עשתה כלום) ועדיין הייתה עלייה במסה ובכוח אצלם, מן הסתם פחות מהקבוצה שהתאמנה אבל בכל זאת.
המחקר עונה. הבעיה היא שמתאמנים נוטים לבצע אקסטרפולציה למחקרים ולשאוב אמירות כגון : "המחקר אומר שאני יכול להזריק, לשבת רגל על רגל, להתחטב ולגדול".
אלא שהטענה במחקר המחקר היא יבשה ואין להסיק ממנה דבר לגבי מתאמנים. להיפך, קבוצת הבקרה הם לא מתאמנים.
כל עוד זיקקת את האמירה המדעית אתה צודק. ברגע שמשתמשים בכך בכדי לטעון טיעונים לגבי השרשור הזה מתחילים קצת לאנוס את המחקר.
כולם מסכימים שעל הספקטרום שבין להתאמן אופטימלית, לאכול לחיטוב ולהשתמש בחומרים מתאימים ומעולים לבין להיות כמו קבוצת הבקרה שאינה מתאמנת במחקר רצוי להיות קרוב ככל שניתן לצד הראשון.
נראה לי שתחת ההסכמה הזאת נוכל לסיים את הויכוח מבלי לאנוס מחקרים ו/או לנסות לסתור אותם באמצעות אמירות "יוסי יד 50".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית