הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Kali Muscle

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
Kali Muscle, הדמות הכי "צבעונית" כיום בסצנת הפיתוח גוף, מתחיל סדרה חדשה של קטעי וידאו עם ה- Theme של Heavy Series.

קטעי הוידאו הותיקים שלו מגיעים למיליוני צפיות ועם כמעט 200K עוקבים בפייסבוק. הוא אומנם מדבר הרבה שטויות, אבל בהחלט משעשע בקטעי הוידאו שלו.

אני מאוד אוהב אותו , ובכלל כל הסיפור שלו על הכלא - ושהוא התחיל לקחת דיבול עוד בכלא , ושאר שיטות האימון שלו והארוחות המאולתרות.

אחלה אשכול

אני מאוד אוהב אותו , ובכלל כל הסיפור שלו על הכלא - ושהוא התחיל לקחת דיבול עוד בכלא , ושאר שיטות האימון שלו והארוחות המאולתרות.

אחלה אשכול
הבנאדם טוען שהוא טיבעי בכלל.
בקשר לדיבול בכלא הוא רק אומר שהציעו לו דיבול והיא לא ידע מה זה סטרואידים אז הוא דחה את ההצעה בטענה שהוא גדול מספיק גם ככה.
אני יכול לפרסם פה שיחה שלו בפורום של בודיבילדינג עם אנשיי הפורום שהוא מפרסם תמונות שלו וטוען שהוא טבעי.
לא שאני מאמין שהוא טבעי...

הבנאדם טוען שהוא טיבעי בכלל.
בקשר לדיבול בכלא הוא רק אומר שהציעו לו דיבול והיא לא ידע מה זה סטרואידים אז הוא דחה את ההצעה בטענה שהוא גדול מספיק גם ככה.
אני יכול לפרסם פה שיחה שלו בפורום של בודיבילדינג עם אנשיי הפורום שהוא מפרסם תמונות שלו וטוען שהוא טבעי.
לא שאני מאמין שהוא טבעי...

אשמח אם תפרסם , כי אני יודע שראיתי אחרת..

בבקשה. זה ויכוח מ2008 כשקאלי רק נירשם לבאדיבילדינג והוא מפרסם את עצמו בפעם הראשונה בפורום וכתוצאה מכך מתחיל ויכוח בין חברי הפורום לבין קאלי לגביי אם הוא טבעי או לא. קאלי טוען שם שכן.
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=111502761
רק צריך קצת סבלנות ולקרוא הרבה אבל אני מבטיח לך שהכל שם.

• פותח/ת השרשור
הוא אמר את זה בבירור באחד מקטעי הוידאו שלו, הבעיה שערוץ ה- YouTube שלו כל כך עמוס, שקשה לאתר את זה.

הוא אמר את זה בבירור באחד מקטעי הוידאו שלו, הבעיה שערוץ ה- YouTube שלו כל כך עמוס, שקשה לאתר את זה.
שהוא משתמש או שהוא טבעי?
למה אני ראיתי כמה סרטון שלו שהוא טען שהוא טבעי.
הוא קצת יסתור את עצמו אם יגיד שהוא על חומרים

• פותח/ת השרשור
DannyG,
אני מתכוון שהוא לא על חומרים.
אם נדייק, בוידאו הוא מדבר על התקופה שלו בכלא, בו הוא אומר שהוא דחה סמים.
הנה הוידאו, נקודת זמן 03:50

יש לו המון קטעי וידאו, בהרבה מהם הוא טוען שצריך רק אוכל, "All Natural" ועוד סלוגנים פופולריים שיתקבלו באהדה על ידי הצופים.

נ.ב
העלתי את ההודעה הזו רק לבקשת Micross, אבל ההכחשות שאנשים מעלים לגבי חומרים או לא, ממש לא מעניינות. כל אחד ועינייניו.

DannyG,
אני מתכוון שהוא לא על חומרים.
אם נדייק, בוידאו הוא מדבר על התקופה שלו בכלא, בו הוא אומר שהוא דחה סמים.
הנה הוידאו, נקודת זמן 03:50

יש לו המון קטעי וידאו, בהרבה מהם הוא טוען שצריך רק אוכל, "All Natural" ועוד סלוגנים פופולריים שיתקבלו באהדה על ידי הצופים.

נ.ב
העלתי את ההודעה הזו רק לבקשת Micross, אבל ההכחשות שאנשים מעלים לגבי חומרים או לא, ממש לא מעניינות. כל אחד ועינייניו.

הבנתי.
בתאכלס מיקרוס צודק חחח פשוט קאלי מספר שכבר בגיל 19 היה ענק כזה ועוד בשיטה שהוא התאמן בא בחדר כושר זה בכלל ניראה מוזר

אני לא מצליח למצוא , אבל יש וידאו שהוא מסביר בדיוק מה הוא לוקח במהלך היום , הוא מגיע ל200 מ׳ג דיבול

אני לא מצליח למצוא , אבל יש וידאו שהוא מסביר בדיוק מה הוא לוקח במהלך היום , הוא מגיע ל200 מ׳ג דיבול

Originally Posted by clusternakker
You do say at the end of the measuring, that its 'all natural' are you saying you have achieved that physique without any steriods whatsoever?
תשובה של קאלי: Thats exactly what Im saying. None whatsoever. הבחור ליצן.
פעם הוא אומר שהוא טבעי ופעם ( לפי דבריי מיקרוס ) הוא מסביר איזה חומרים הוא לוקח.

ומכאן אנחנו מבינים שלפעמים גם החומרים מטמטמים אותנו.

הוא לייצן , ואוהב להטריל.

אבל כל זה לא ישנה את העובדה שהוא נראה טוב , ונותן השראה.

• פותח/ת השרשור
אם מסתכלים על הצורה בו הוא מתאמן ומקשיבים למה שהוא אומר, מתקשים להאמין כיצד הוא הגיע לגודל שלו.

לא זוכר שראיתי מישהו גדול יותר עושה Muscle-Up בכזאת קלות.

• פותח/ת השרשור
הקליפ המיוחצן כל כך של Kali יצא אתמול לאויר. הוא לקח את כל החברים הגדולים שלו מהמכון, מיקם כמה בחורות שהיו צריכות להיות ערומות יותר לקישוט מאחורה והמוזיקה מונוטונית מעצבנת.
הייתי מצפה למוזיקה שיותר תתאים לחדר כושר.
הרבה ליקוק עצמי, אבל אין מה להתפלא.

הקליפ המיוחצן כל כך של Kali יצא אתמול לאויר. הוא לקח את כל החברים הגדולים שלו מהמכון, מיקם כמה בחורות שהיו צריכות להיות ערומות יותר לקישוט מאחורה והמוזיקה מונוטונית מעצבנת.
הייתי מצפה למוזיקה שיותר תתאים לחדר כושר.
הרבה ליקוק עצמי, אבל אין מה להתפלא.

חח עם כמה שהוא טרול הקליפ פשוט קורע.. (לפחות ההתחלה)

אם מסתכלים על הצורה בו הוא מתאמן ומקשיבים למה שהוא אומר, מתקשים להאמין כיצד הוא הגיע לגודל שלו.

לא זוכר שראיתי מישהו גדול יותר עושה Muscle-Up בכזאת קלות.

שימו לב לעצירה אחרי חזרה מספר 13. זה 13 חזרות, מנוחה, ואז 7 חזרות.
עדיין מטורף ביחס לגודל שלו, אבל השקרים האלו הם מה שעושים אותו כל כך שנוא.
אתה רוצה להראות שאתה טוב? לך להתחרות. אל תעלה סרטונים וגם בהם תשקר.
בכל מקרה, שונא אנשים כל כך גאוותניים (מדבר על הסרטון עם השיר, ש- @Workout1 פרסם. בודיבילדרים מפורסמים, גדולים ומוצלחים ממנו שומרים על הצניעות שהייתה להם בתחילת הדרך (או שלפחות כך ניתן לראות בסרטונים שלהם שרצים ברשת, ולא רק כאלו שהם אישית מעלים), אפילו שהם היו על הבמות הגדולות ביותר, זכו בסנדאו ומוכרים בכל העולם. אנשים כמוהו שרק מחפשים כבוד או קנאה ביוטיוב ממש מגעילים אותי.
פשוט ערס צעצוע אמריקאי. לא חושב שהוא השתנה הרבה מהתקופה שבה ישב בכלא (ואני אפילו לא יודע על מה הוא נכנס). סביר להניח שאז חיפש כבוד בכנופיות, היום הוא מחפש כבוד ביוטיוב, בצורה הכי נמוכה שיש. אתה רוצה כבוד? תעלה על במה, תתחרה, תנווט את ההצלחה שלך למקום חיובי ובוגר.
הוא משפיל את תחום פיתוח הגוף, בעיניי, עם הסרטונים האלו.

• פותח/ת השרשור
Fuck,
הוא דווקא עלה לבמה, Mr. California

Fuck,

תודה על התיקון וסליחה על הבורות, לא עניין אותי מספיק כדי לקרוא עליו.
בכל מקרה, כל הכבוד לו, אבל אני עדיין עומד על כך שצניעות היא תכונה חשובה, לא משנה כמה אתה מצליח.
אם מר. אולימפיה לשעבר יכול להיות צנוע ועדיין ליהנות ממפגש עם קהל במקום לעשות סרטונים מפוצצים בשמות עלובים כמו "Money and Muscle" ולקרוא לעצמך בשם של עבריין כושל. הוא פשוט ילד. מנטלית.
לסיכום, מכבד אותו על ההישגים, מזלזל בו על הדרך (בלי קשר לטבעי/לא טבעי, מודה לא/מודה) ועל ההתנהגות.

Fuck,

האמתי שהוא נראה לא רע בסרטון הראשון, אפילו טוב. עדיין יש לו ידיים ענקיות ביחס לגוף.
אני לא ישכח תסרטון שהוא אמר שהוא טבעי, והוא גדול כי הוא אוכל הרבה טונה.. אין הבנאדם קורע.

הוא מצליח להצחיק אותי בשעות מתות..

Back
למעלה תחתית