הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ התייעצות לגבי סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור WinWin
  • פורסם בתאריך

WinWin

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לחברי הפורום
אני בן 30 170/61 12% שומן
המטרה שלי, להעלות מעט במסת שריר ולרדת במסת השומן.
להלן הסייקל עליו המליץ מומחה בתחום:

DBOL
25mg ED Week 1-6

Deca
600mg EW Week 1-5

Testosterone Mix
600mg EW Week 1-5

Winstrol
50mg ED Week 1-7

Deca + Tmix have to mixed together and to be injected twice a week

ולאחר מכן PCT​

אשמח לקבל תגובות/הערות/הארות על התכנית

תודה
WINWIN

סייקל חזק מדיי לסייקל ראשון, שילוב של 2 אוראלים ביחד זו טעות רצינית.
מינונים גבוהים מדי.

מציע לך לקרוא את המדריך למתחילים בפורום, תסתכל על דוגמאות לסייקלים של מתחילים.

• פותח/ת השרשור
תגובה

סייקל חזק מדיי לסייקל ראשון, שילוב של 2 אוראלים ביחד זו טעות רצינית.
מינונים גבוהים מדי.

מציע לך לקרוא את המדריך למתחילים בפורום, תסתכל על דוגמאות לסייקלים של מתחילים.

היי ראש מכונה,
תודה על ההתייחסות, אני מסכים עם מה שרשמת על המינונים הגבוהים, על ההמלצות לסייקל ראשון וכו' על בסיס מה שקראתי באתר הזה ובאתרים גדולים אחרים.
מצד שני, כדי שלא אצטרך לעשות מחקר רציני בעצמי בתחום, מה שבסוף כן עשיתי בדיעבד, הלכתי למי שמתיימר להיות מספר אחד בתחום הסטרואידים (מבלי לציין את שמו), וככזה הוא אמור להבין היטב מה הוא נותן לי.

אני לא יודע מה לעשות, בדילמה נוראית...להקשיב לו? או להקשיב לדעת רוב הקולות האחרים?

:(

היי ראש מכונה,
תודה על ההתייחסות, אני מסכים עם מה שרשמת על המינונים הגבוהים, על ההמלצות לסייקל ראשון וכו' על בסיס מה שקראתי באתר הזה ובאתרים גדולים אחרים.
מצד שני, כדי שלא אצטרך לעשות מחקר רציני בעצמי בתחום, מה שבסוף כן עשיתי בדיעבד, הלכתי למי שמתיימר להיות מספר אחד בתחום הסטרואידים (מבלי לציין את שמו), וככזה הוא אמור להבין היטב מה הוא נותן לי.

אני לא יודע מה לעשות, בדילמה נוראית...להקשיב לו? או להקשיב לדעת רוב הקולות האחרים?

:(
פחחחח אחי אם זה מה שאמר לך "מספר אחד בתחום הסטרואידים" אז תרשה לי לגכך ולומר שאין לו מושג לא נותנים כזה סייקל כסייקל ראשון ואם אתה רוצה את דעתי בחור במשקל שלך 61קג" עם אני מבין נכון לא צריך בכלל לגעת בסטרואידים ובכלל תן קצת מידע כמה זמן אתה מתאמן תזונה וכו כדי שהעצות יהיו יותר רלוונטיות

• פותח/ת השרשור
תגובה

פחחחח אחי אם זה מה שאמר לך "מספר אחד בתחום הסטרואידים" אז תרשה לי לגכך ולומר שאין לו מושג לא נותנים כזה סייקל כסייקל ראשון ואם אתה רוצה את דעתי בחור במשקל שלך 61קג" עם אני מבין נכון לא צריך בכלל לגעת בסטרואידים ובכלל תן קצת מידע כמה זמן אתה מתאמן תזונה וכו כדי שהעצות יהיו יותר רלוונטיות

אני מתאמן 10 שנים ברציפות, 4-5 אימונים בשבוע.
מקפיד על תזונה נכונה, 6-7 ארוחות ביום. בשנה האחרונה עבדתי יותר על חיטוב, וכדי לשרוף שומן שמרתי על מאזן קלורי שלילי.
ירדתי באחוזי שומן, אבל בו זמנית גם איבדתי מסת שריר למרות שהקפדתי על אימונים אינטנסיביים.
(הורדתי 10 קג בשנה)

עכשיו אני רוצה להעלות ומהר במסת שריר ולהשאר חטוב (לא רוצה להיות מנופח), וזה השלב שבו פניתי לייעוץ אצל אותו מומחה.

אני מתאמן 10 שנים ברציפות, 4-5 אימונים בשבוע.
מקפיד על תזונה נכונה, 6-7 ארוחות ביום. בשנה האחרונה עבדתי יותר על חיטוב, וכדי לשרוף שומן שמרתי על מאזן קלורי שלילי.
ירדתי באחוזי שומן, אבל בו זמנית גם איבדתי מסת שריר למרות שהקפדתי על אימונים אינטנסיביים.
(הורדתי 10 קג בשנה)

עכשיו אני רוצה להעלות ומהר במסת שריר ולהשאר חטוב (לא רוצה להיות מנופח), וזה השלב שבו פניתי לייעוץ אצל אותו מומחה.

טוב אם זה מה שהוא אמר לך ויש לי השערה די מבוססת למי ניגשת אז אני יכול להגיד לך שהור מזיין את השכל. לגבי הסייקל,כסייקל ראשון ההמלצה היא סייקל של טסט בלבד 500מג בשבוע
250X2 למשך 10 שבועות לגבי PCT
1500 יחידות של HCG כל 4 ימים למשך 16 יום כלומיד למשך 30 יום 100מג ונולבדקס 20 מג למשך 45 יום

טוב אם זה מה שהוא אמר לך ויש לי השערה די מבוססת למי ניגשת אז אני יכול להגיד לך שהור מזיין את השכל. לגבי הסייקל,כסייקל ראשון ההמלצה היא סייקל של טסט בלבד 500מג בשבוע
1500 יחידות של HCG כל 4 ימים למשך 16 יום כלומיד למשך 30 יום 100מג ונולבדקס 20 מג למשך 45 יום
ה PCT לא מוגזם מידי לרק סייקל טסט?

• פותח/ת השרשור

תודה
נראה לי שנכון לרגע זה אני עוצר את כל התכנית, על אף שקניתי כבר את כל החומרים, עד שאהיה משוכנע מה נכון.
אם לא היה לי ספק אחד גדול לגבי החומרים והמינונים שקיבלתי אז לא הייתי משתמש בשירותים של הפורום הזה.
שוב, תודה על המענה.
דרך אגב, ניתן לשלוח הודעות פרטיות כאן?

ה PCT לא מוגזם מידי לרק סייקל טסט?

מחקרים שבוצעו על התאוששות מטיפולים אנדרוגניים מראים שהתאוששות מטיפול אנרוגני לוקחת בין
1-3 חודשים ה PCT שהצעתי הוא הפרוטוקול היחידי שמגובה רפואית ומחקרית הנחת היסוד המוטעית שיש בקהילת הסטרואידים שלקיחת נולבה ל 20-30 יום מספיקה כדי להתאושש מטיפול אנדרוגני היא מוטעית העליל ולא נכונה.

מממ בגדול כן אבל לכלומיד יש השפעה על פעילות של בלוטת היותרת (שהיא חלק מלולאת ה HPTA)
מה שעוזר להגביר את רמות ה FSH (לא LH כמו HCG) מה שיוצר השפעה סינרגטית בין HCG לכלומיד

• פותח/ת השרשור

האם אפשר להתחיל עם סייקל של DECA בלבד? אם התשובה היא לא אז אפשר לקבל הסבר למה?
תודה

כי כול סייקל חייב שיהיה חומר בסיס שקוראים לו טטסטרטון. לא משנה אם זה סייקל חיטוב או סייקל מסה,
אלא אם כן בא לך לתקופה של 3 חודש להגיד ביי ביי לחבריקו שלך או שכמו שהחברה בחול אוהבים לקרוא לזה
"דקה דיק"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית