הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון אחרי ג׳ינו

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
שלום לכולם. הייתי רוצה לשמוע דעתכם לגבי סוגיה שלי בסייקל ראשון. לפני כמה שנים היה לי ג׳ינו די רציני ועשיתי ניתוח והכל בסדר כרגע. ואני עם זאת רוצה סייקל.
הסייקל יהיה בנוי כך:
טסט רפואי אנתת 500 , מפוצל לשתי זריקות. 10 שבועות.
וכנראה בשבועיים שלוש האחרונים קלן קצת. לגבי pct לפי מה שמציע הפורטל..
אני דואג וחושש שמא יחזור לי הגינו. יש פה מישהו שהיה לו גינו ועשה ניתוח ואז סייקל ?
מה הסיכוי שיחזור לי? יש משהו שאני צריך לקחת או לעשות כדי לדעת שהסיכוי שיחזור לי הוא אפסי ביותר? אני די חושש אז אשמח לתשובות מפורטות.. תודה רבה!

תמיד יש סיכוי לגינו, במיוחד כשיש לך נטייה גנטית לכך. תתצתרך לשמור על רמות האסטרוגן שלך ולהשתמש באנטי אסטרוגן במהלך הסייקל במקרה הצורך עם אתה רגיש.

• פותח/ת השרשור
טמוקסיפן ? פריוורון ? אני לא ממש מבין באנטי אסטרוגן, מתי לקחת ובאיזה כמות..
שימוש באנטי אסטרוגן מתחילת הסייקל ועד אחרי הPCT , יש סיכוי לג'ינו בכל מקרה ?

תמיד יש סיכוי לגינו אבל זה לא בעיה למנוע.
אני ראיתי אנשים שממש רגישים לטסט וחייבים ארימידקס.
אני אישית הרגשתי קצת רגישות בפטמות ישר לקחתי טמוקסיפן ולא קרה כלום.
פשוט תתחיל סייקל ותמיד שיהיה לך בהישג יד אנטי אסטרוגן כדי לא להסתבך, אין סיבה לקחת עם אתה לא מרגיש רגישות כי זה פוגע בתוצאות של הסייקל בידה מסויימת כי אסטרוגן זה חשוב בכל זאת.
אנטי אסטרוגן זה חובה בPCT, לוקחים אותו בסייקל רק כשרמות האסטרוגן גבוהות מידי

שלום לכולם. הייתי רוצה לשמוע דעתכם לגבי סוגיה שלי בסייקל ראשון. לפני כמה שנים היה לי ג׳ינו די רציני ועשיתי ניתוח והכל בסדר כרגע. ואני עם זאת רוצה סייקל.
הסייקל יהיה בנוי כך:
טסט רפואי אנתת 500 , מפוצל לשתי זריקות. 10 שבועות.
וכנראה בשבועיים שלוש האחרונים קלן קצת. לגבי pct לפי מה שמציע הפורטל..
אני דואג וחושש שמא יחזור לי הגינו. יש פה מישהו שהיה לו גינו ועשה ניתוח ואז סייקל ?
מה הסיכוי שיחזור לי? יש משהו שאני צריך לקחת או לעשות כדי לדעת שהסיכוי שיחזור לי הוא אפסי ביותר? אני די חושש אז אשמח לתשובות מפורטות.. תודה רבה!
במקרה הזה הייתי ממליץ להגיע לסייקל על א"ש נמוך ובנוסף להכניס ai ( ארימידקס/פורמסטן) לסייקל במינון נמוך. זה יוריד מעט מהתוצאות אך יאפשר לשמור על רמת אסטרוגן נמוכה ומבוקרת (יחסית).
בנוסף החזק serm לצד הסייקל, במידה ותחוש ניצני ג'ינו (אותם אתה מכיר) תוכל להתחיל ולהכניס את הנולבה על מנת לטפל.

טמוקסיפן ? פריוורון ? אני לא ממש מבין באנטי אסטרוגן, מתי לקחת ובאיזה כמות..
שימוש באנטי אסטרוגן מתחילת הסייקל ועד אחרי הPCT , יש סיכוי לג'ינו בכל מקרה ?

התשובות כבר נמסרו אל היעד , דבר אחד יש לי להגיד לך:

אם אינך מבין , אל תכנס לסייקל.
תעשה שיעורי בית ותתחיל את הסייקל רק כאשר שאתה יודע איך נכנסים ואיך יוצאים.

• פותח/ת השרשור
במקרה הזה הייתי ממליץ להגיע לסייקל על א"ש נמוך ובנוסף להכניס ai ( אקסמנסטן/פורמסטן) לסייקל במינון נמוך. זה יוריד מעט מהתוצאות אך יאפשר לשמור על רמת אסטרוגן נמוכה ומבוקרת (יחסית).
בנוסף החזק serm לצד הסייקל, במידה ותחוש ניצני ג'ינו (אותם אתה מכיר) תוכל להתחיל ולהכניס את הנולבה על מנת לטפל.

אוקיי, תודה רבה.עזרתם לי.
בכל אופן , זה לא שאני נכנס עוד שנייה לסייקל, אני רק מתחיל לבנות לעצמי את הלו"ז ,מתחיל להתעניין, חוקר וזה..
אני רק בהתחלה של זה ולא מתיימר להיות אחד שמבין. שואל כדי לדעת , זה הכל.
מה שכרגע עומד על הפרק לפני שאני בכלל מתחיל להתעניין עד להפוך את זה לסייקל ממשי זאת סוגיית הג'ינו.
ורציתי לדעת מה הסיכוי, האם מישהו קרה לו , על סמך נתוני עבר להגיד ולהסביר לי האם יש סיכון , ומהי הסתברות שיחזור לי.
זה הכל. תודה רבה! יצא לי לדבר עם בחור שקצת מבין בנושאים. והוא אמר שאני לא אמור לדאוג , כי תמיד אפשר להשתמש בטמוקסיפן אם מרגישים עקצוצים, אבל לאורך הסייקל אין צורך להשתמש תמיד . בכל אופן , הוא טוען שאם עשיתי ניתוח להוצאת הג'ינו אז הסיכוי הוא די נמוך כי כבר טופלו הבלוטות ה"בעייתיות" מהשורש. אז..זה נכון? או שאין קשר

אוקיי, תודה רבה.עזרתם לי.
בכל אופן , זה לא שאני נכנס עוד שנייה לסייקל, אני רק מתחיל לבנות לעצמי את הלו"ז ,מתחיל להתעניין, חוקר וזה..
אני רק בהתחלה של זה ולא מתיימר להיות אחד שמבין. שואל כדי לדעת , זה הכל.
מה שכרגע עומד על הפרק לפני שאני בכלל מתחיל להתעניין עד להפוך את זה לסייקל ממשי זאת סוגיית הג'ינו.
ורציתי לדעת מה הסיכוי, האם מישהו קרה לו , על סמך נתוני עבר להגיד ולהסביר לי האם יש סיכון , ומהי הסתברות שיחזור לי.
זה הכל. תודה רבה! יצא לי לדבר עם בחור שקצת מבין בנושאים. והוא אמר שאני לא אמור לדאוג , כי תמיד אפשר להשתמש בטמוקסיפן אם מרגישים עקצוצים, אבל לאורך הסייקל אין צורך להשתמש תמיד . בכל אופן , הוא טוען שאם עשיתי ניתוח להוצאת הג'ינו אז הסיכוי הוא די נמוך כי כבר טופלו הבלוטות ה"בעייתיות" מהשורש. אז..זה נכון? או שאין קשר
עזוב הסתברויות, אף אחד לא ידע להגיד לך מה ההסתברות. אתה משתייך לקבוצת הסיכון.
תעשה בדיקת דם טרם הסייקל ובדוק רמות אסטרוגן.שקול הוספת ai. Ai אינו serm. נולבה אין צורך לקחת במהלך הסייקל כטיפול מונע.
(די חזרתי על עצמי ז"א שאתה לא קורא או לא מבין)

זה ידוע שאדם שיש לו רגישות לדבר כלשהו ,יוכל לפתח אותה כתופעת לוואי בסייקל.
כמו לדוגמא ,אדם שיש לו נטייה להקריח,יהיה מאוד רגיש לזה במהלך הסייקל וזה מאוד אפשרי שיקרה לו.
כמו גם לך עם הגינו לפי זה שתיארת

בא נתחיל מזה,איזה ניתוח גניקומסטיה עשית?
ממה נוצר הגנ׳ינו?
מי שלא יודע יש כמה רמות של גינו לא כל ניתוח גינו הוא אותו דבר...ברוב המקרים בניתוח מסירים את בלוטות השד שמצויות אצל כל גבר..במצב כזה אין מצב שהגינו חוזר!! הבלוטות שד לא קיימות אז לאסטרוגן/פרוגסטין אין לאן להיקשר בריקמה...אם הניתוח הוא שאיבת שומן ללא הסרת הבלוטה יש סיכוי שהגינו יחזור כל התרופות AI מסוכנות ברמות קיצוניות והן לא תורמות יותר מנולבדקס ואני לא מבין מה יש לאנשים לקחת אותם התופעות לוואי שלהם מסוכנות

אני לא יודע מה אתה מדמיין כ"בלוטת השד" אך בלתי אפשרי "להסיר את כל הבלוטה כך שאין מצב שהג'ינו חוזר".
בלוטת השד אינה איזה גוש ברור ונפרד היא רקמה המורכבת ממיליוני תאים ועל אף שניתן להסיר את מרבית הרקמה בלתי אפשרי להסיר את כולה. תמיד תהיה שארית. שימוש בסטרואידים שיזעזע את המערכת האנדוקרינית בלא טמוקסיפן לטיפול במקרה חירום יכול בהחלט להביא לג'ינו חוזר.

לגבי Aromatase Inhibitors אני לא מבין למה התכוונת. ולאיזה סיכונים התייחסת. לא תוכל להשיג את מנגנון הפעולה של ai עם serm והוא הרבה יותר מתאים כאמצעי מניעה לשליטה ברמות אסטרוגן במהלך סייקל.

אני לא יודע מה אתה מדמיין כ"בלוטת השד" אך בלתי אפשרי "להסיר את כל הבלוטה כך שאין מצב שהג'ינו חוזר".
בלוטת השד אינה איזה גוש ברור ונפרד היא רקמה המורכבת ממיליוני תאים ועל אף שניתן להסיר את מרבית הרקמה בלתי אפשרי להסיר את כולה. תמיד תהיה שארית. שימוש בסטרואידים שיזעזע את המערכת האנדוקרינית בלא טמוקסיפן לטיפול במקרה חירום יכול בהחלט להביא לג'ינו חוזר.

לגבי Aromatase Inhibitors אני לא מבין למה התכוונת. ולאיזה סיכונים התייחסת. לא תוכל להשיג את מנגנון הפעולה של ai עם serm והוא הרבה יותר מתאים כאמצעי מניעה לשליטה ברמות אסטרוגן במהלך סייקל.

אני דווקא נוטה לא להסכים. שימוש בAI יעשה כמוצא אחרון או לאנשים רגישים במיוחד.
אני חושב שצריך לתת עדיפות למתן אסטרוגן חופשי בגוף שהרי הוא גורם לתגובה אנדרוגנית טובה יותר של תאי היעד.
לאסטורגן יש חלק חשוב וAI מונע ייצור שלו - עדיף לנסות ולמקד את הטיפול לאיזור בעייתי.
השאיפה לסיים עם תרופות SERM או AI ולהתחיל בתרפיות פשוטות כמו שילוב פרווירון או מסטרון בתחילה.

כל תרופות הai חוסמות אסטרוגן לגמריי בגוף עד כדי 0 ומי שלא הבין הגוף צריך אסטרוגן ועוד דבר ברגע שמפסיקים עם התרופות האלו האסטרוגן יקפוץ לשמיים ...זה כמו שתזריק אסטרוגן ותיקח בו זמנית חוסם אסטרוגן..עדיף לעשות מה שאביעד אמר ולנסות לצמצם את הפעילות האסטרוגנית בגוף ע״י פרווירון/מסטרון

כל תרופות הai חוסמות אסטרוגן לגמריי בגוף עד כדי 0 ומי שלא הבין הגוף צריך אסטרוגן ועוד דבר ברגע שמפסיקים עם התרופות האלו האסטרוגן יקפוץ לשמיים ...זה כמו שתזריק אסטרוגן ותיקח בו זמנית חוסם אסטרוגן..עדיף לעשות מה שאביעד אמר ולנסות לצמצם את הפעילות האסטרוגנית בגוף ע״י פרווירון/מסטרון
זה לא מה שאביעד כתב. זה מה שאתה כותב...😉
ללא קשר, אני דווקא מסכים שבסייקל רגיל עדיף להנות מהתכונות האנטי אסטרוגניות של נגזרות DHT, בעיקר מסטרון שגם יוסיף כח ומראה יבש.
אלא שמסטרון אינו יעיל מספיק כאנטי אסטרוגן אם קיים שימוש במינון של מעבר לכגרם שבועי של סטרואידים בעלי יכולת לעבור ארומטיזציה.
ארימידקס או לטרו משמשים כטיפול מונע במקרים בהם קיימת רגישות ידועה. אני תמיד מסייג מאוד שימוש ב-AI ומזכיר את חשיבות האסטרוגן (בדוק תגובות קודמות) אך לאף אחד מאיתנו אין את הסמכות להתריס בפני הרפואה המערבית המודרנית הטוענת שלטרו/ארימידקס יכולים להתאים לטיפול בניצני ג'ינו.
כמובן שטמוקסיפן ידוע כטיפול המועדף מעל לכל ספק בריסון ג'ינו ולכן מוחזק בצד לכל צורך שיתעורר.

לא משנה מה המינון שתיקח בסייקל גם מעל גרם וחצי לשבוע נולבדקס ידע להיתמודד עם הבעייה
עניין המינון של הסטרואידים שעוברים ארומאטיזציה התייחס לאפקט האנטי אסטרוגני של מסטרון ולא של נולבה.
לגבי נולבה הוא הטיפול הראשוני המתאים ביותר מבין התרופות הנ"ל לטיפול בניצני ג'ינו. אם הג'ינו מתפתח מספיק נולבה לא יספיק.

דיברנו על לעצור התפתחות גינו אם הגינו התפתח הלטרוז/ארימיד רק יכול לעצור התפתחות לא להחזיר אותה אחורה אז במקרה כזה אין מנוס מניתוח...מי שרגיש עדיף מלכתחילה לקחת נולבדקס בלי לחכות לעיקצוצים או ניצנים של גינו אפילו 10 מ״ג ביום מיד עם תחילת הסייקל יכול לעזור

זה לא מה שאביעד כתב. זה מה שאתה כותב...😉
ללא קשר, אני דווקא מסכים שבסייקל רגיל עדיף להנות מהתכונות האנטי אסטרוגניות של נגזרות DHT, בעיקר מסטרון שגם יוסיף כח ומראה יבש.
אלא שמסטרון אינו יעיל מספיק כאנטי אסטרוגן אם קיים שימוש במינון של מעבר לכגרם שבועי של סטרואידים בעלי יכולת לעבור ארומטיזציה.
ארימידקס או לטרו משמשים כטיפול מונע במקרים בהם קיימת רגישות ידועה. אני תמיד מסייג מאוד שימוש ב-AI ומזכיר את חשיבות האסטרוגן (בדוק תגובות קודמות) אך לאף אחד מאיתנו אין את הסמכות להתריס בפני הרפואה המערבית המודרנית הטוענת שלטרו/ארימידקס יכולים להתאים לטיפול בניצני ג'ינו.
כמובן שטמוקסיפן ידוע כטיפול המועדף מעל לכל ספק בריסון ג'ינו ולכן מוחזק בצד לכל צורך שיתעורר.

אתה צודק, הוא לא מספיק חזק כאנטי אסטרוגן מלבד העובדה שמסטרון הומצא בעיקר עבור נשים בעבר בטיפולי סרטן השד.
אלא שבגלל שאר התכונות שלו והתפתחות המדע עברו לAI וSERM והיום אפילו לתרופות מטרה מתקדמות יותר.
אבל מסטרון יעיל מאוד עבור גברים בצמצום אסטרוגן, אבל רק! רק במידה והוא אורגינל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית