הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השפעה על ייצור זרע ופוריות

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
שלום .

אני בשלבי התחלה של סייקל ראשון.

ברצוני לשמוע ולהבין מניסיון אמיתי שלכם את ההשפעות של הסיקלים השונים על שתי היבטים:
1. ייצור זרע - מה קורה בדיוק מבחינת תחושה. מה קורה כשמקיימים יחסים ופולטים זרע ?
2. לגבי פוריות / איכות - תחל׳ס , מישהו הכניס להריון את אשתו בזמן סייקל ? ואם כן, הכל היה תקין?

על עצמי אם למישהו מעניין: בן 33, 100 קילו , 1.93, 20 א.ש

שלום .

ברצוני לשמוע ולהבין מניסיון אמיתי שלכם את ההשפעות של הסיקלים השונים על שתי היבטים:
1. ייצור זרע - מה קורה בדיוק מבחינת תחושה. מה קורה כשמקיימים יחסים ופולטים זרע ?
2. לגבי פוריות / איכות - תחל׳ס , מישהו הכניס להריון את אשתו בזמן סייקל ? ואם כן, הכל היה תקין?

1. יש כאלה המדווחים על הרגשת כיווץ באזור המפשעה ופליטה מתמשכת כמו גם זמן רב עד לפליטה.
  2. ספירת הזרע תיפגע מאוד במהלך הסייקל עקב השבתת ייצורו של הורמון מגרה הזקיק (FSH) בבלוטת יותרת המוח (לו תפקיד מרכזי בייצור תאי הזרע) במהלך סייקל. עדיף לדחות ניסיון להיריון עד לאחר שיקום המערכת האנדוקרינית וייצור עצמי של ההורמונים LH ו-FSH. כלומר ביצוע pct ראוי ובדיקות דם המכילות פרופיל הורמונלי מלא.

• פותח/ת השרשור
תודה טום.
שאלה - אם אני מבין נכון - קיום יחסים יגרום לפליטה של זרע, שבעצם לא מתחדש? מה זה עושה לאשכים ? מרוקן אותם לגמרי ? מה קורה שהם מרוקנים לגמרי ומקיימים יחסים ?

תודה טום.
שאלה - אם אני מבין נכון - קיום יחסים יגרום לפליטה של זרע, שבעצם לא מתחדש? מה זה עושה לאשכים ? מרוקן אותם לגמרי ? מה קורה שהם מרוקנים לגמרי ומקיימים יחסים ?
אם בחנת פעם תוצאות של ספירת זרע בוודאי ראית שקיימים מספר מאפיינים לעקרות.
זה לא שלא יצא נוזל כלל, אלא שנניח וקיימים פחות מ-20 מיליון תאי זרע למיליליטר מצב שיוגדר עקרות. בנוסף לריכוז משפיע גם מורפולוגיית תא הזרע (צורתו), ניידותו, חומציותו, צמיגותו וכו.
שני הראשונים מושפעים ישירות מהשיבוש ההורמונלי שיוצר הסייקל בדמות הפסקת הפרשת ההורמון FSH בבלוטת יותרת המח.
לגהי יחסי המין רגע האורגסמה יהיה מעט שונה כפי שציינתי, משך קיום יחסח המין סהיר שיתארך. מבחינת אטרופיה של האשך שימוש בכוריגון הוא הכרח על אף שויזואלית זה לא יבוא לידי ביטוי בצורה ניכרת.

שלום .

מה זאת אומרת ׳שלבי התחלת סייקל׳
1- אני לא יודע מה קורה מבחינה מדעית אבל אני יודע מה קורה בתכלס, בתכלס כשאתה בסייקל של טסט אתה חרמן כמו כלב ואתה יכול לתת 2 מספרים בלי לעצור אפילו לשניה ביניהם ... חוזרים לגיל 16 קטלני !
לפעמים יש באמת סוג של כיווץ במפשעה
2- נראה מוזר ומפחיד להכניס מישהי להריון בזמן סייקל , עדיף לחקות איזה חצי שנה שנה עד להריון...
אני חקיתי איזה שנתיים וחצי מסוף הסייקל עד שנכנסו להריון .
יש לי חבר בודיבילדר מקצוען שחיי על טסט ולו גם יש ילדים
בכל מקרה הוא הקפיא זרע
אתה בתור אחד שעוד לא עשה סייקל אתה יכול לנסות גם להקפיא זרע לכל מקרה .. לך תדע אולי מהסייקל הזה אתה עוד תהפוך למקצוען ותחיי על טסט קבוע
ואם לא אז אני חושב שכדאי לחקות איזה חצי שנה לפחות מסוף הסייקל עד להריון

• פותח/ת השרשור
שלבי התחלה = כבר נכנס 500 טסט ראשון.... ונדמה לי שאני מרגיש משהו משתנה (יומיים אחרי ?).
ילד ראשון כמעט ומגיע (חודש תשיעי כרגע) .
בגלל זה חשבתי לעצמי שזה זמן לא רע להתחיל סייקל, להתאושש, לעשות עוד אחד (;

שלבי התחלה = כבר נכנס 500 טסט ראשון.... ונדמה לי שאני מרגיש משהו משתנה (יומיים אחרי ?).
ילד ראשון כמעט ומגיע (חודש תשיעי כרגע) .
בגלל זה חשבתי לעצמי שזה זמן לא רע להתחיל סייקל, להתאושש, לעשות עוד אחד (;
עשית טעות לדעתי
חחחח
היתה צריך לחקות שהילד יולד , להתאקלם קצת לחקות כמה חודשים שיגדל ואז להתחיל סייקל ...
מי הבטיח לך שתוכל לעשות סייקל כאשר התינוק יבוא, מי הבטיח לך שתישן כמו שצריך בלילות ? מי הבטיח לך שיהיה לך תאבון וכוח וזמן לאכול כמו שצריך ?
מי הבטיח שיהיה לך זמן ללכת לאימונים באופן קבוע ?

זה רק דעתי כמובן אולי הכל יתאפשר לך ואולי לא... אני לאחר הלידה הראשונה שלנו לא יכלת לנהל אורך חיים ספורטיבי בחודש הראשון
אולי אצלך זה יהיה שונה

• פותח/ת השרשור
כן , אני מסכים שזה לא הזמן האידאלי. אבל הרצון והמוטיבציה כרגע נמצאים והם בשיא. נראה לי שזה הדבר היחיד בתחום הזה שמביא תוצאות. זה יהיה ניסוי מעניין בכל אופן (;

דווקא ששאלתי כל בן אדם שהיה בסייקל הצליח להכניס להריון בלי בעיה , ומה גם ש80 אחוז זה בת

דווקא ששאלתי כל בן אדם שהיה בסייקל הצליח להכניס להריון בלי בעיה , ומה גם ש80 אחוז זה בת
סייקל לא יכול לשנות את ה DNA/כרומוזומים של הגבר ולכן אין השפעה על בחירת המין של הנולד.

שלום .

1. הכל רגיל.
2. אין בעיה בגדול, כל עוד אתה עובד על-פי הספר ונותן פרגניל לא צריכה להיות לך בעיה בלעבר מישהי.
אין שום סיכון לילוד. הבן השני השלי נולד באמצע סייקל, בריא כמו שור במשקל של 4.253 - גבוה מאוד ומתפתח סופר מעולה - טפו טפו טפו.

הכל בסדר. תהיה רגוע.

• פותח/ת השרשור
אביעד תודה - זאת התגובה המרגיעה שלה חיכיתי (;
שאלה קטנה - פרגניל , אם אפשר הסבר על כך, כמה , מתי ולמה

* הסיקל שלי: 500 טסט אנאט. כל שבוע. כנראה deca בהמשך. אני צמוד לבנאדם מנוסה שמאמן ומדריך אותי, את שאר החומרים יש בהישג יד, לפי הצורך.
סייקל ראשון . בחור גדול, 100 קילו, 22 א.ש 1.93.

אביעד תודה - זאת התגובה המרגיעה שלה חיכיתי (;
שאלה קטנה - פרגניל , אם אפשר הסבר על כך, כמה , מתי ולמה

* הסיקל שלי: 500 טסט אנאט. כל שבוע. כנראה deca בהמשך. אני צמוד לבנאדם מנוסה שמאמן ומדריך אותי, את שאר החומרים יש בהישג יד, לפי הצורך.
סייקל ראשון . בחור גדול, 100 קילו, 22 א.ש 1.93.
אני מניח שאם תצליח לעבר תצטרף לאביעד ותקלקל את הסטטיסטיקה...
ברצינות, הרבה מאוד מחקרים מראים (מצ"ב) שלא רק שספירת הזרע נפגעת במהלך סייקל אלא שגם מורפולוגיית הזרע (לא כל זרע מתאים להפרות) נפגעת. לאחר התאוששות ושיקום המצב חוזר לקדמותו.
אני משער שכמו רבים עם ספירת זרע נמוכה ומורפולוגיית זרע שברובה לא מתאימה תוכל לנסות (מי יודע? אולי עקב החרמנות המוגברת תבצע את הניסוי מספיק פעמים בכדי לקבל הדירות מתאימה ותוצאה חיובי...🤣)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/11270623/?i=2&from=/2512180/related

ברצינות, הרבה מאוד מחקרים מראים (מצ"ב) שלא רק שספירת הזרע נפגעת במהלך סייקל אלא שגם מורפולוגיית הזרע (לא כל זרע מתאים להפרות) נפגעת. לאחר התאוששות ושיקום המצב חוזר לקדמותו.
אני משער שכמו רבים עם ספירת זרע נמוכה ומורפולוגיית זרע שברובה לא מתאימה תוכל לנסות (מי יודע? אולי עקב החרמנות המוגברת תבצע את הניסוי מספיק פעמים בכדי לקבל הדירות מתאימה ותוצאה חיובי...🤣)
אז ניתן לתקן זאת אם לוקחים במהלך הסייקל פרובירון שמעלה את ספירת הזרע

עם הוא יצליח לעבר את אשתו כרגע זה יהיה נס!!! למה היא כבר בחודש 9
😃 😃 אם נהיה רציניים לרגע אני נגד הריון בזמן סייקל, אולי תגידו שאני פרימיטיבי , אבל זה מוזר לדעתי....
ולמרות שאני בעד לקחת סיכונים בחיים כשצריך אני גם נגד לקחת סיכונים אפילו סיכונים מזעריים 0.000000001 כשאסור לקחת אותם (כבר אמרתי זאת לדעתי באיזה אשכול שבו מישהו רצה להבריח סטרואידים מתאילנד- זה מיותר)
למה לא לחקות כמה חודשים אחרי סיום הסייקל ואז להיכנס להריון !

• פותח/ת השרשור
הרגת אותי isravil

אני בהחלט לא מתכוון לקפוץ על הסוס שוב פעם בחודשים הקרובים. רק מקווה להביא עוד ילדים לעולם.
אני חושב שבתור אנשים בוגרים ורציניים ונשואים , חלק מאיתנו, עלינו להבין בדיוק מה ההשלכות יהיו על החיים הפרטיים והזוגיים שלנו.
בלי התמיכה בבית אין מצב להצליח. נקודה.

הרגת אותי isravil

אני בהחלט לא מתכוון לקפוץ על הסוס שוב פעם בחודשים הקרובים. רק מקווה להביא עוד ילדים לעולם.
אני חושב שבתור אנשים בוגרים ורציניים ונשואים , חלק מאיתנו, עלינו להבין בדיוק מה ההשלכות יהיו על החיים הפרטיים והזוגיים שלנו.
בלי התמיכה בבית אין מצב להצליח. נקודה.
צודק !
שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בכיף

עדכון ראשון:

ארבע ימים אחרי 500 מל test ana - ביצים כואבות, כל היום רעב. דפקתי אימון גב של החיים (בתוספת שתי סקופים של ג'ק המקורי) במשך שעתיים.
עלייה מטורפת בכוח מורגשת.
היום אני מנסה להתאושש מהטירוף של אתמול 😃
בנוסף הרגליים החלימו לגמרי מאימון רגליים (שהתרחש בדיוק יומיים אחרי ההזרקה הראשונה) תוך יום וחצי, מה שבדרך כלל לוקח לי ארבע ימים...

בקיצור - טפו טפו שימשיך ככה.
אעדכן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית