הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חוויות וסיכום מאתמול במפגש?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
היה משהו מעניין?
כולם שותקים ספרו, תביאו תמונות איפה כל הקרוספיטים למינהם..

האימון היה נחמד מאוד. הגיעו בערך 25 אנשים כשמחצית מהם זה הקבוצה שמתאמנת עם עמרי מגן יבנה והחצי השני אנשים שהגיעו מ"האינטרנט". אחרי חימום הקהל התחלק לשתי קבוצות לפי האימון המועדף עליהם. שני האימונים היו על מתכונת כמה שיותר סיבובים בעשרים דקות. האימון היותר "קל" התחיל בריצת 400 מטר ועוד שניים שלושה תרגילים במשקל גוף (כולל ברפיז). האימון ה"קשה" כלל 800 מטר ריצה, מתח, סקוואט, פושאפס והפיכת צמיג בכל סיבוב.

אין הרבה מה לספר, מלבד שהיה נחמד מאוד לצאת מהמאורה ולעשות אימון עם עוד אנשים. בתקווה שעמרי ימצא מקום בקרוב ונתחיל להרביץ אימונים כמו שצריך. עד כמה שאני יודע, הייתי נציג lbs היחיד בשטח.
תמונות: http://www.tapuz.co.il/communa/CommunaAlbums.asp?Communaid=35411&Albumid=42521

איפה אתה בהמולה מורן
😃

האמת שאני לא מופיע באף אחת מהתמונות שהועלו. בתמונה עם המעגל בסיום אני בדיוק חתוך 😃

תודה רבה לכל מי שהצטרף ,היה מגניב לחבר פרצופים ושמות אמיתיים לכינויים בפורום 😃
לא כל התמונות הועלו עדיין לקומונה ,אני מקווה להספיק להוסיף עוד כמה הערב...

צופים מהצד שהיו במקרה בספורטק בזמן האימון התעניינו מאוד ,חלקם לקח מספר טלפון,חלקם השאירו מייל וביקשו לקבל פרטים נוספים לקראת הפתיחה.

אני טס לארה"ב ביום ד' בבוקר לקורס קרוספיט kids ,כשאחזור אני מבטיח ארוע נוסף.

תודה רבה לכל מי שהצטרף ,היה מגניב לחבר פרצופים ושמות אמיתיים לכינויים בפורום 😃
לא כל התמונות הועלו עדיין לקומונה ,אני מקווה להספיק להוסיף עוד כמה הערב...

צופים מהצד שהיו במקרה בספורטק בזמן האימון התעניינו מאוד ,חלקם לקח מספר טלפון,חלקם השאירו מייל וביקשו לקבל פרטים נוספים לקראת הפתיחה.

אני טס לארה"ב ביום ד' בבוקר לקורס קרוספיט kids ,כשאחזור אני מבטיח ארוע נוסף.

איפה מתקיימים הקורסים?
אתה יודע במקרה אם יש באזור של מיאמי?

כל הקורסים השונים רשומים באתר הראשי (crossfit.com) בצד ימין. תעשה חיפוש עם FL ותמצא שיש כמה.

נראה שהיה נחמד מאוד.

אכן ביצוע מרשים שלי ל- jumping pullup.

הזקן טופל.

Back
למעלה תחתית