נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
מה הרעיון הכללי של השיטה עצמה(קרוספיט.קום)??
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחלה שאלה. זו התשובה של רוב אורלנדו:מה הרעיון הכללי של השיטה עצמה(קרוספיט.קום)??
אגיב רק לזה, כי מה שקורה אצלך במועדון זה לא משהו שיש לי מושג עליו ככה שאני לא באמת יכול להגיב עליו, והביקורת שלי על קרוספיט היא לא בפן של הקונדישנינג (לא שאין מה לשפר, אבל לא פה הבעייה) אלא של הכוח וההבנה של איך הוא קשור.3. על אף מה שרוב אמר לגבי האקראיות באימונים במועדון שלו, האמת היא שיש להם תוכנית אימונים סדורה, אבל הם פתוחים לשנות אותה אם הם רואים שהמתאמנים שלהם לא הספיקו להתאושש מהאימונים הקודמים, או להיפך, שהם יכולים לתת יותר.
"האמת היא שיש להם תוכנית אימונים סדורה, אבל הם פתוחים לשנות אותה אם הם רואים שהמתאמנים שלהם לא הספיקו להתאושש"טוב, כנראה שיש לך בעיה בהבנת הנקרא והנשמע, ואני לא יכול להתמודד עם זה.
זה לא הכי מדוייק, ואסביר.לדעתי מתאמני הקרוספיט יותר fit מהמתאמנים של ריפטו ברחבי העולם. גם אלו שלא בורכו גנטית
זה לא הכי מדוייק, ואסביר.
המתאמנים ש"נשאבים" לתוך נושא הכוח והמתודה של ריפטו בדרך כלל נשאבים לתחום הPL. ואלה שנשאבים לPL לא ממש מתעניינים בקונדישנינג שלהם, הם ספורטאים (בד"כ חובבנים - אבל ספורטאים) לכל דבר בענף ספורט מאוד ספציפי: פאוורליפטינג.
המתודה של SS מדברת על הסתגלות כללית, בעיקר בנושא הכוח. אבל ברמה מסויימת, בד"כ ברמת מתאמן בינוני-בינוני מתקדם המתודה הזו כוללת עבודת קונדישנינג (פעם-פעמיים בשבוע), בדרך כלל של prowler.
אלה שמתאמנים לפי SS במשך שנתיים-שלוש וממשיכים ברעיון של ההסתגלויות הכלליות ולא הספציפיות, כלומר לא לוקחים חלק בענף ספורט ספציפי, הם יותר FIT מהקרוספיטרים המקבילים (מבחינת גיל וותק אימון).
SS - Starting Strengthאתה יכול לפרט קצת על מה זה בדיוק אומר "המתודה של SS"? אתה לא מדבר הרי על התכנית עצמה, כי אי אפשר להתאמן לפי SS במשך שנתיים שלוש. אז על מה מדובר?
אמרתי שהאתלטים התחרותיים שלו כמעט כולם פנו לכיוון הPL ככה שהם לא בכושר, הם מתעסקים רק בכוח. ובכל מקרה הוא מאמן הרבה פחות אנשים ביחס לקרוספיט, הבדל של כמה מיליונים, אז כן, קרוספיט זוכים לקבל הרבה, הרבה יותר פריקים גנטיים.אם אתה מדבר על אתלטים תחרותיים אין מתאמן של ריפטו שהוא יותר fit מקרוספיטר תחרותי. אם אתה מדבר על סתם אוכלוסיה כללית הרוב מעדיפים להיראות טוב ולהיות בכושר וגם כאן קרוספיטרים חובבים אומנם יותר חלשים אבל נראים יותר טוב עם כוח בסיסי סביר ויכולות מעבר לסתם לשים משקל על הגב ולשפוף אותו.
מה הכוונה לרדת לרקע?beast and cheat, רק לרקע, מה הקשר שלך לקרוספיט? מאיפה אתה מכיר את האחים בן דויד?