הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמון גדילה

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
ראיתי שיש דבר כזה שנקרא הורמון גדילה , שבעיקר משפיע על צמיחה לגובה ( לפחות לילדים) ולמבוגרים זה יותר התרחבות וצפיפות העצמות , ולעניינו שינוי יחס בין מסת השריר לאחוז השומן.

עכשיו השאלה שלי האם זה באמת יכול לעזור ברגע שמזריקים הורמון גדילה ? האם זה כמו/גם טסטוטסטרון ?

זה נחשב כסטרואידים ?

זה יכול לעזור בתקופת המסה ?

וסדר גודל בערך של כמה זה יוצא ? זה יקר ? (פחות או יותר , לא מבקש מחיר ספציפי)

האם ניתן פשוט להשתמש רק בזה כדי לעלות במסת שריר ולרדת באחוז שומן ובעצם להגיע לתוצאות רצויות /הוא יותר טוב או עדיף מחומרים אחרים ?
אני בן 23 , בתקופת מסה כרגע.

נערך לאחרונה:
מכיוון שהשאלה שלך היא יותר שאלה של התעניינות כללית ואתה לא באמת תיקח את זה הרי מהרבה סיבות , שאותם תבין לבד בסופו של דבר ... היתי ממליץ לך להריץ את זה בגוגל ולקרוא קצת ספרות רפואית, וכתבות מעולם הסטרואידים בבודיבילדינג כך תקבל את כל התשובות לכל השאלות !

מה הקטע להסביר לו אנשים שואפים ללמוד ! -__- בהסבר שלכם תוכלו גם להסביר למה זה לא מומלץ לו לקחת אבל הפורום נועד לתת מידע לאנשים על הנושאים האלה !!

ראיתי שיש דבר כזה שנקרא הורמון גדילנקשר לקולטנים על גבי ממברנות תאי הכבד, הכליה והשריר וגורם לשח , שבעיקר משפיע על צמיחה לגובה ( לפחות לילדים) ולמבוגרים זה יותר התרחבות וצפיפות העצמות , ולעניינו שינוי יחס בין מסת השריר לאחוז השומן.

עכשיו השאלה שלי האם זה באמת יכול לעזור ברגע שמזריקים הורמון גדילה ? האם זה כמו/גם טסטוטסטרון ?

זה נחשב כסטרואידים ?

זה יכול לעזור בתקופת המסה ?

וסדר גודל בערך של כמה זה יוצא ? זה יקר ? (פחות או יותר , לא מבקש מחיר ספציפי)

האם ניתן פשוט להשתמש רק בזה כדי לעלות במסת שריר ולרדת באחוז שומן ובעצם להגיע לתוצאות רצויות /הוא יותר טוב או עדיף מחומרים אחרים ?
אני בן 23 , בתקופת מסה כרגע.
אני אענה בתמצית ואשלח אותך לקריאה נוספת :

• הורמון הגדילה מיוצר ע"י התאים הסומתותרופיים בהיפותלמוס בעוד הטסטוסטרון מושפע בעיקר מתאים גונדותרופיים ווהורמונים המיוצרים ע"יהם.
  • הזרקת הורמון גדילה בפני עצמו אינה אפקטיבית סברה שולטת היא שהפרשת IGF-1 האנאבולי מאוזנת ע"י הפרשה מוגברת של מיוסטטין. לכן יש לשלב כחלק מסייקל aas מלא.
  • משך שימוש בהורמון גדילה ארוך בפרוטוקול יעיל דבר המייקר מאוד את הסייקל.
  • הורמון גדילה נתון לזיופים רבים הקשורים (כיום) בד"כ בשינוי השרשרת האמינית. תופעות הלוואי הכרוכות קשורות בחלקן בזיהומים ואופן בדיקת מקוריות החומר הוא מאוד עקיף או מאוד יקר.
  • נהוג לשלב הורמון גדילה עם אינסולין בכדי לבקר את מנגנון הפעולה של הורמון הגדילה ובכך לשפר את תוצאות השימוש לאין שיעור. מיותר לציין את העדינות הכרוכה בשימוש באינסולין והסיכונים הרבים.
כל האמור הוא רק קצה המזלג. בעתיד אאגד את האינפורמציה בנוגע להורמון גדילה להצגה יותר מלאה ומקיפה.

מה הקטע להסביר לו אנשים שואפים ללמוד ! -__- בהסבר שלכם תוכלו גם להסביר למה זה לא מומלץ לו לקחת אבל הפורום נועד לתת מידע לאנשים על הנושאים האלה !!
לא אמרתי שזה לא מומלץ , אבל בגלל המחיר היקר בטירוף , והקושי בלהשיג את החומר ובמיוחד חומר טוב, וכמובן הנטילה המסובכת עוד יותר שדורשת לרוב שימוש באינסולין כל זה הופך את הנושא ללא אקטואלי !
עכשיו גם נניח שנמליץ וניתן עצות כאלו או אחרות על הורמון הגדילה 99.99999% שהוא לא ינסה את החומר מעולם , וכך גם הרוב הגדול של המשתמשים בפורום.
מנגד אחד שיש לא אמצעים פיננסיים לעשות סייקל של gh ויש לו מאיפה לארגן משהו טוב ויש לו את האפשרות להזריק את זה ביחד עם אינסולין ולקבל השגחה ממישהו מקצועי - לא צריך אותנו על מנת לקבל עצות !

נערך לאחרונה:
בא נגיד שיש לי אפשרות להשיג ישירות מבית חולים ויש לי אפשרות כן , אני חשבתי כמה פעמים להתחיל סייקל של GH אבל אחרי התלבטות קשה אני וויתרתי רק בגלל שזה יכול להשפיע על התאים הסרטניים בגוף

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שזה לא מומלץ , אבל בגלל המחיר היקר בטירוף , והקושי בלהשיג את החומר ובמיוחד חומר טוב, וכמובן הנטילה המסובכת עוד יותר שדורשת לרוב שימוש באינסולין כל זה הופך את הנושא ללא אקטואלי !
עכשיו גם נניח שנמליץ וניתן עצות כאלו או אחרות על הורמון הגדילה 99.99999% שהוא לא ינסה את החומר מעולם , וכך גם הרוב הגדול של המשתמשים בפורום.
מנגד אחד שיש לא אמצעים פיננסיים לעשות סייקל של gh ויש לו מאיפה לארגן משהו טוב ויש לו את האפשרות להזריק את זה ביחד עם אינסולין ולקבל השגחה ממישהו מקצועי - לא צריך אותנו על מנת לקבל עצות !

אוקי הבנתי ,
אז איזה חומרים כן מומלצים ובמחירים נורמליים יחסית שאפשר להתחיל סייקל איתם ?

אני אענה בתמצית ואשלח אותך לקריאה נוספת :

• הורמון הגדילה מיוצר ע"י התאים הסומתותרופיים בהיפותלמוס בעוד הטסטוסטרון מושפע בעיקר מתאים גונדותרופיים ווהורמונים המיוצרים ע"יהם.
  • הזרקת הורמון גדילה בפני עצמו אינה אפקטיבית סברה שולטת היא שהפרשת IGF-1 האנאבולי מאוזנת ע"י הפרשה מוגברת של מיוסטטין. לכן יש לשלב כחלק מסייקל aas מלא.
  • משך שימוש בהורמון גדילה ארוך בפרוטוקול יעיל דבר המייקר מאוד את הסייקל.
  • הורמון גדילה נתון לזיופים רבים הקשורים (כיום) בד"כ בשינוי השרשרת האמינית. תופעות הלוואי הכרוכות קשורות בחלקן בזיהומים ואופן בדיקת מקוריות החומר הוא מאוד עקיף או מאוד יקר.
  • נהוג לשלב הורמון גדילה עם אינסולין בכדי לבקר את מנגנון הפעולה של הורמון הגדילה ובכך לשפר את תוצאות השימוש לאין שיעור. מיותר לציין את העדינות הכרוכה בשימוש באינסולין והסיכונים הרבים.
כל האמור הוא רק קצה המזלג. בעתיד אאגד את האינפורמציה בנוגע להורמון גדילה להצגה יותר מלאה ומקיפה.
הי, התהליך הזה הוא חלק מהמערכת האנדרוגנית? המערכת האנגרוגנית משחקת תפקיד מכריע בצריכת הורמונים והשפעתם, לא?

אוקי הבנתי ,
אז איזה חומרים כן מומלצים ובמחירים נורמליים יחסית שאפשר להתחיל סייקל איתם ?
קודם כל אני לא ממליץ על כלום...
יש עשרות אופציות... כל פוסט שלישי פה זה סייקל ראשון ... תקרא קצת בפורום , תבין מה זה בכלל סטרואידים, ואני בטוח שתגיע לבד למסקנה של מה אתה צריך וזה יהיה טוב , ואם לא אז נתקן אותך איפה שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית