הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנזימי כבד גבוהים+דיבול

PARADOX

משתמש מתחיל
97
15
נק' מוניטין:
198
97
15
בקרוב אני מתחיל סייקל שכולל דיבול 30 מ"ג

בעקבות תרופה שאני לוקח נגד דכאון יש לי אינזימי כבד טיפה גבוהים
(43)UREA 49
(1.7)CREATININE - 1.25

(35)GOT - 63
(45)GPT - 59
(33-37) MCHC - 32.2

אלו כל אלו שהיו גבוהים מהרגיל בסוגריים זה הסף

מה אתם ממליצים לי לעשות? תוך כדי הדיבול לקחת מנקה כבד וגם אחרי? או לפני?

זה שבאתי אחרי אימון+לא בצום יכול להיות שהעלה לי את התוצאות?

אני ממליץ לך לא לשלב תרופות כמו SSRI עם דיבול ללא קשר לאנזימי הכבד שלך...
דיבול עלול לגרום להחרפה במצבך.

מתוך התעניינות מדוע דיבול יגרום להחרפה ?

מתוך הגיון שהדיבול רעיל לכבד , מצוייד במרכיב שעוזר לו לעבור את החומציות של הכבד בכדי להגיע למחזור הדם , ובכך ומעלה את ערכי הכבד.

מתוך התעניינות מדוע דיבול יגרום להחרפה ?
מעבר להשפעה על ערכי הכבד, קיימות השפעות הקשורות בפעולה הישירנ והסלקטיבית של ה-ssri.

SSRI - מעכב ספיגת סרוטונין סלקטיבי הנועד בעיקר לטיפול בדיכאון קליני. מספר רב של מחקרים המצביעים על האפשרות שסטרואידים אנאבוליים עלולים להשפיע על רמות אנזימים המשפיעים ישירות על הפירוק המטאבולי של סרוטונין. ישנה סברה שה- "ROID RAGE" קשור בדרך עקיפה ברמות סרוטונין נמוכות.

Br J Pharmacol 1999 Mar;126(6):1301-6

Increased dopaminergic and 5-hydroxytryptaminergic activities in male rat brain following long-term treatment with anabolic androgenic steroids.

Thiblin I, Finn A, Ross SB, Stenfors C.Department of Forensic Medicine, Karolinska Institute, Stockholm, Sweden.​

אעפ"י שהדבר יכול לעבוד כנראה גם בכיוון ההפוך חוסר בבקרה ברמות הסרוטונין במהלך טיפול בדיכאון הוא מאוד בעייתי.

הרעיון הוא שסטרואידים ככללם משפעים על הספיגה ועל שחרור של דופמאינים D1+D5 במרווח הסינפטי במוח.
בקיצור, סטרואידים משנים את המאזן הכימי הרגיש במוח ולכן גם התנודות במצבי הרוח אצל אנשים שונים בסטרואידים.
אצל אנשים שכבר ככה מטופלים בתרופות מתקדמות שכאלו משמע האיזון הכימי במוח אינו טוב מלכתחילה או שתאי העצב אינם עושים עבודתם נאמנה.
בכל אופן, דיבול בגלל צבירת הנוזלים שלו ועליית האסטרוגן עלול לגרום לרגישות יתר באופן רגיל, וכמה וכמה במצב רגיש.

אחי, בתור אחד שעבר סייקל של דיבול נקי על 30 מ"ג, סייקל גרוע, לא אפקטיבי וחלש
האמונם עליתי מ73 ל79 אבל זה מהאוכל ומהגיינר וכל הדברים שההיתי דוחף

סייקל דיבול טוב ואפקטיבי

200 כדור שיהיה לך קודם כל

שבועיים ראשונים 2 בבוקר 2 לפני אימון - סה"כ 4 ביום בשבועיים הראשונים שזה יוצא 40 מ"ג (56)

שבועיים אחרי 3 בבוקר 3 לפני אימון - סה"כ 6 ביום לעוד שבועיים 60 מ"ג ביום (84)

ואז בשבועיים האחרונים יורד שוב ל4 ביום 40 מ"ג

יוצא לך 196 כדור 6 שבועות

כמובן שתרכוש גם טמוקספין (נובלדקס) ומנקה כבד LIV 52
הנובלדקס אתה לוקח בסוף הסייקל 40.40.20.20
וכדור אחד ביום של הליב50

אחי, בתור אחד שעבר סייקל של דיבול נקי על 30 מ"ג, סייקל גרוע, לא אפקטיבי וחלש
האמונם עליתי מ73 ל79 אבל זה מהאוכל ומהגיינר וכל הדברים שההיתי דוחף

סייקל דיבול טוב ואפקטיבי

200 כדור שיהיה לך קודם כל

שבועיים ראשונים 2 בבוקר 2 לפני אימון - סה"כ 4 ביום בשבועיים הראשונים שזה יוצא 40 מ"ג (56)

שבועיים אחרי 3 בבוקר 3 לפני אימון - סה"כ 6 ביום לעוד שבועיים 60 מ"ג ביום (84)

ואז בשבועיים האחרונים יורד שוב ל4 ביום 40 מ"ג

יוצא לך 196 כדור 6 שבועות

כמובן שתרכוש גם טמוקספין (נובלדקס) ומנקה כבד LIV 52
הנובלדקס אתה לוקח בסוף הסייקל 40.40.20.20
וכדור אחד ביום של הליב50
כנראה שהביאו לך דיבול מזויף או משהו כזה , אתה לא יכול להגיד שזה סטרואיד חלש או חרא, אני אישית עליתי מממנו משהו כמו 12 קילו וכל אחד שאני מקיר שעשה סייקל של דיבול סולו (בדר״כ גם סייקל ראשון) עלה בסיבות העשירייה... ובכוח בכלל עולים 15-20 אחוז ... זה משהו מפחיד , אגב דיבול טוב מספיק 25-30 מ״ג ולא צריך פירמידה למרות שפעם היו עושים אבל זה מיותר

כנראה שהביאו לך דיבול מזויף או משהו כזה , אתה לא יכול להגיד שזה סטרואיד חלש או חרא, אני אישית עליתי מממנו משהו כמו 12 קילו וכל אחד שאני מקיר שעשה סייקל של דיבול סולו (בדר״כ גם סייקל ראשון) עלה בסיבות העשירייה... ובכוח בכלל עולים 15-20 אחוז ... זה משהו מפחיד , אגב דיבול טוב מספיק 25-30 מ״ג ולא צריך פירמידה למרות שפעם היו עושים אבל זה מיותר

לא אמרתי שזה סטרואיד חלש או חרא, פשוט אני עשיתי מינון נמוך והתוצאות לא היו משביעות רצון

לא אמרתי שזה סטרואיד חלש או חרא, פשוט אני עשיתי מינון נמוך והתוצאות לא היו משביעות רצון
מינון נמוך ? 30 מ״ג זה אחלה מינון , במידה וזה דיבול טוב ! 30 זה מספיק וגם 25 מעולה למתחילים שהרצפטור שלהם עדיין לג מקיר את החומר
אבל תסלח לי לקחת 60 מ׳ דיבול זה מינון מטורף - פשוט טמטום

מינון נמוך ? 30 מ״ג זה אחלה מינון , במידה וזה דיבול טוב ! 30 זה מספיק וגם 25 מעולה למתחילים שהרצפטור שלהם עדיין לג מקיר את החומר

אז אין לי מושג למה עלי זה לא השפיע בצורה טובה ועשיתי מינון פרמידה הלתחלתי 30 העלתי ל40 וסיימתי 30

אז אין לי מושג למה עלי זה לא השפיע בצורה טובה ועשיתי מינון פרמידה הלתחלתי 30 העלתי ל40 וסיימתי 30
אין לדעת מה נותנים היום החברות אנדרגראונד האלה ... מדברים על זה כמעט בכל אשכול... או מינון נמוך או גבוהה או כלום...
אולי נפלת על מינוי נמוך (בכדור של 10 מ״ג היה 3-4 מ״ג) ואולי יש סיבה אחרת...
בכל מקרה אני לקחתי בזמנו דיבול רפואי והיה פיצוץ של סייקל
אבל נחזור לנושא האשכול , אני כמובן לא ממש מבין בזה אבל טוענים פה שאסור לו בכלל לקחת סטרואידים מכיוון שהוא עובר טיפול פסיכולוגי בכדורים

קודם כל לא לוקחים דיבול לבד יש טרנד חדש אני רואה לקחת דיבול סולו , עזוב אותך כל העלייה שעלית היא רובה מנוזלים ואתה תירד את כל מה שעלית צר לי לבאס אותך יש משהו חדש שרץ דיבול בהזרקה הוא לא חדש בחול אבל בארץ הוא חדש , הפגיעה בכבד הוא מינורית כי הוא לא עובר את השלב הראשון בכבד אלא נכנס ישירות לדם , אני מאמין שהוא פוגע אבל לא כמו דיבול בכדורים

60מ"ג יומי זה לא מינון מטורף כ"כ, הוא פשוט מינון גבוה ואכן מרבית המשתמשים לא יצטרכו יותר מ-25-30מ"ג
ההיקשרות של דיבול לרצפטור האנדרוגני היא גם ככה לא הצד החזק שלו אלא דווקא סינטזת החלבון המוגברת ושיפור מאזן החנקן.
איך היתה התזונה? @guysudri2

תזונה לא משהו תאמת,
אבל בעקרון המון המון חלבון ומעט פחמימה, כל ארוחה היתה מורכבת מהרבנ חלבון ומעט פחממיה ובנוסף גיינר

תזונה לא משהו תאמת,
אבל בעקרון המון המון חלבון ומעט פחמימה, כל ארוחה היתה מורכבת מהרבנ חלבון ומעט פחממיה ובנוסף גיינר
מדובר בתיאור כללי בלבד.
העניין הוא שהשגים מדיבול קשורים בעיקר בתזונה. אם התזונה בגרעון לתחזוקה לא תהיה גדילה. גם בתחזוקה יש קושי להגיע לגדילה. בתחזוקה תהיה עלייהבכח עקב המאזן החנקתי העדיף אך בהחלט יש להיות בעודף קלורי. איזה? הכי גבוה שאינו גורם להשמנה.
כשאתה רושם מעט פחמימה וכלום על השומן וללא אינדיקציה האם היית מעל לתחזוקה זה מביא אותי לחשוב שחוסר האפקטיביות בסייקל קשור בתזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית