הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי ברכיים בגלל סקוואט.

Lido7x

משתמש מתחיל
58
2
נק' מוניטין:
2
58
2
אהלן חברה,

לפני 4 חודשים בערך התחלתי SS, לאחר חודשיים התחלתי להרגיש תחושת אי-נעימות בברכיים, לאחר תקופה זה הפך לכאבים בזמן ריצה
עלייה במדרגות או אפילו כשרציתי להתכופף להרים משהו..
הלכתי לאורתופד, לצערי הוא היה אורתופד צבאי, הוא הביא לי איבופן וכששאלתי אותו מה לעשות בנוגע לאימונים שלי הוא אמר לי פשוט
"אל תעשה סקווטים", וכל זה הוא החליט רק באמצעות מישוש של הברך שלי.

הפסקתי בערך חודש עם סקוואטים והמצב השתפר, אבל עדיין הופיעו כאבים מדי פעם, ועכשיו חזרתי להתאמן והכאבים שוב מתחילים.
רציתי לדעת מה לעשות? האם להוריד את תדירות של הסקוואטים לאימון אחד בשבוע במקום 3? לקנות תומכי ברכיים? אם כן אז איזה סוג?

תודה לעוזרים.

ללמוד לעשות סקוואט עם טכניקה טובה יותר.
אין ספק שזה בגלל הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז נגיד שהטכניקה שלי לא הייתה טובה, כרגע אני עם כאבי ברכיים, איך אני מתמודד עם זה?

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שהבנתם לאן אני חותר, אני מבין את העובדה שצריך לשפר את הטכניקה ואני איישם את זה, אני אעלה סרטון גם בהזדמנות,
אבל כרגע אני עם כאבי ברכיים ואני מחפש פתרון להפחית את הכאב, אם אני אמשיך עם הסקוואטים עם טכניקה יותר טובה הכאב לא יחלוף פתאום כי הנזק כבר נגרם...

"נזק", 3 חודשים של סקוואט לא תקין לא יהרסו לך את הברך

אם כואב לך לך לרופא לבדיקה וטיפול מתאים ואל תבזבז זמן בפורומים, אף אחד פה לא עושה לך צילום/בדיקה ויודע מה באמת יש לך בברך

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה על העזרה.. 😃

Back
למעלה תחתית