הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע חדש 😃

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להאמין שתאמר את אותם הדברים לנכדים שלך כשתהיה בן 80 אבל אני לא רואה את זה קורה. מעבר לזה - יצא קעקוע מדהים
zwJ5j.jpg

ואגב, זה לא הקעקוע היחידי שיש לי.
יש לי גם על כל הגב - וגם עליו אני לא מתחרט.
933917_1382332785355013_1876813425_n.jpg

Nightwish הלהקת מטאל האהובה עלי בכל הזמנים!!! ממש אוהב אותם

zwJ5j.jpg

ואגב, זה לא הקעקוע היחידי שיש לי.
יש לי גם על כל הגב - וגם עליו אני לא מתחרט.
933917_1382332785355013_1876813425_n.jpg
זה בכלל לא משנה איך הם ייראו, מה שמשנה זה איך תרגיש בקשר אליהם והאם תרצה שהם יהיו לך על הגוף. ופה אני נשאר בתגובה שלי - אני רוצה להאמין שתאהב אותם אבל אני לא רואה את זה קורה.... מצד שני אני לא מכיר אותך יותר מידי אז מי אני שישפוט

• פותח/ת השרשור
זה בכלל לא משנה איך הם ייראו, מה שמשנה זה איך תרגיש בקשר אליהם והאם תרצה שהם יהיו לך על הגוף. ופה אני נשאר בתגובה שלי - אני רוצה להאמין שתאהב אותם אבל אני לא רואה את זה קורה.... מצד שני אני לא מכיר אותך יותר מידי אז מי אני שישפוט
פה אני כבר לא מבין אותך. כנראה שאני אחד למיליון.
אני לא מבין איך אפשר לאהוב זמר, ולהפסיק לאהוב [כמובן לא מדבר על גיל ההתבגרות].
קול זה קול. מוזיקה זו מוזיקה. טעם לא משתנה. אתה אולי נפתח לז'אנרים אחרים - אבל טעם לא משתנה.
מה שהוא היה בעבר, זה מה שהוא יהיה בשבילך כל החיים. לי זה נראה תמוה להפסיק לאהוב. ובכללי מחרפן אותי ה"גיל 80" הזה.. כוסאמק אתה חי עכשיו או שאת כל החיים שלך לא תחיה בגלל גיל 80? מאיפה הפלצתם את הגיל הזה, למה לא 50? למה לא 70? לעזאזל אפילו סבתא שלי עוד לא בת 80, מי בכלל אמר שנגיע לגיל הזה.. אז למה אנחנו מתאמנים? וואלה גם אומרים שנהיה בכיסא גלגלים בגיל 30 ושילכו לנו הברכיים ונקבל פריצת דיסק.. למה רוב האוכלוסייה מעשנת ושותה? אכפת להם בכלל מגיל 80? כי אתה יודע מה, אני מעדיף "להשחית" את הגוף שלי באומנות ולהיות בריא, מאשר להיות עם גוף נקי לחלוטין אבל מלא זוהמה מבפנים. ולמה אני בכלל חייב הסברים לנכדים שלי? אני פאקינג לא קולט את ההיגיון שלכם אנשים, תחיו לעזאזל, מה אתם חושבים מה יקרה בעוד 60 שנה.

חברה מה זה ההערות העלובות האלה?! בעיקר של מקרנה היצור מה זה ההתנסחות הזו ״כתף כמו מחלה, זיפט״ נשמע כמו איזה דתי מסיונר.. ולנושא עבודה מדהימה ומברוק אחי.. אשמח לדעת מי המקעקע לא ראיתי הרבה עבודות כאלה בארץ..

עבודה מדהימה.תתחדש.
אגב,התמונה אחרי ההתקלפות ?

• פותח/ת השרשור
עבודה מדהימה.תתחדש.
אגב,התמונה אחרי ההתקלפות ?
לא, כמה שעות אחרי הביצוע.
חברה מה זה ההערות העלובות האלה?! בעיקר של מקרנה היצור מה זה ההתנסחות הזו ״כתף כמו מחלה, זיפט״ נשמע כמו איזה דתי מסיונר.. ולנושא עבודה מדהימה ומברוק אחי.. אשמח לדעת מי המקעקע לא ראיתי הרבה עבודות כאלה בארץ..
עבודה של אלכסנדר יאניצקי. הוא לא היה כ"כ מוכר עד שלאחרונה הוא נכנס לצוות המקעקעים של קיפוד.

• פותח/ת השרשור
אחרי הקילוף תעדכן עם תמונה,אם בא לך כמובן.

אמרת "קיפוד" אמרת איכות.
הראשון שלי גם בקיפוד, אבל אצל מקעקע אחר [שמתמחה יותר במופשט], והפורטרייט אצל החדש שמתמחה בריאליסטי.
ואין בעיה, אני אפרסם. הקעקוע אגב גם לא גמור, עדיין חסר הרקע והכיתוב.

איבדתי את הכיוון בנייטוויש אחרי שטרג'ה עזבה. איפה אתה עושה את הקעקועים האלה? העבודות הכי יפות שראיתי של מישהו בארץ.

זה קעקוע יפנ שלעצמו ואני ממש מתחבר למה שהברבור כתב. חיים פעם אחת והוא יהיה גם סבא מגניב

• פותח/ת השרשור
איבדתי את הכיוון בנייטוויש אחרי שטרג'ה עזבה. איפה אתה עושה את הקעקועים האלה? העבודות הכי יפות שראיתי של מישהו בארץ.
את פלור אני מעריץ עוד הרבה לפני נייטוויש, ואת נייטוויש לא אהבתי כי לא סבלתי את הקול של טאריה - אז עכשיו כשהיא הסולנית שלהם, זו משאלה שהתגשמה, כי אני סופסוף יכול לשמוע את השירים שלהם וליהנות 😃

את פלור אני מעריץ עוד הרבה לפני נייטוויש, ואת נייטוויש לא אהבתי כי לא סבלתי את הקול של טאריה - אז עכשיו כשהיא הסולנית שלהם, זו משאלה שהתגשמה, כי אני סופסוף יכול לשמוע את השירים שלהם וליהנות 😃

תמיד חשבתי שהחליפה אותה מישהי בשם אנט או משהו, זאת השלישית כבר?

• פותח/ת השרשור
תמיד חשבתי שהחליפה אותה מישהי בשם אנט או משהו, זאת השלישית כבר?
הייתה טאריה, ואז החליפה אותה אנט שיש לה קול של ילדה קטנה והיא בכלל נשמעת כמו זמרת פופ כך שהיא סוג של הרסה את הלהקה, ואז פיטרו את אנט בגלל סכסוך שהיה ולהמשך סיבוב ההופעות הם היו צריכים מחליפה, אז הם ביקשו מפלור ללמוד את כל הטראק ליסט ב-48 שעות והיא טסה במיוחד לעשות איתם את סיבוב ההופעות; בגלל שפלור שרה גם סופרן וגם רגיל, היא בעצם יכלה להחליף גם את טאריה וגם את אנט, כי היא יכלה לעשות את כל השירים כמו שצריך [אנט לא הצליחה כי היא לא שרה סופרן ולא יכולה להגיע גבוה]. הקהל כ"כ אהב אותה שהלהקה ביקשה ממנה להצטרף באופן רשמי.

האמת שאני לא מכיר את הזמרת הזאת ואני באופן אישי לא חובב קעקועים אבל באמת רמה גבוהה מאוד!
מקעקע תותח!

תתחדש ותפסיק לקחת ללב מה שאומרים לך, זאת החלטה שלך והעיקר שאתה מרוצה מזה ושטוב לך עם זה.

• פותח/ת השרשור
האמת שאני לא מכיר את הזמרת הזאת ואני באופן אישי לא חובב קעקועים אבל באמת רמה גבוהה מאוד!
מקעקע תותח!

תתחדש ותפסיק לקחת ללב מה שאומרים לך, זאת החלטה שלך והעיקר שאתה מרוצה מזה ושטוב לך עם זה.
אני ממש לא לוקח ללב, אבל לפעמים יש לאנשים כזו אטימות וכזה טמטום שפשוט אי אפשר להישאר אדיש לזה.

אני ממש לא לוקח ללב, אבל לפעמים יש לאנשים כזו אטימות וכזה טמטום שפשוט אי אפשר להישאר אדיש לזה.
אנשים יכולים להסתכל על הדעה הזאת הפוך...ולחשוב ככה עליך
טימטום זה יחסי 😃 צריך להפסיק לחפש את הצד הזה באנשים ולהתקדם קדימה.🙄

• פותח/ת השרשור
אנשים יכולים להסתכל על הדעה הזאת הפוך...ולחשוב ככה עליך
טימטום זה יחסי 😃 צריך להפסיק לחפש את הצד הזה באנשים ולהתקדם קדימה.🙄
בדיוק בגלל זה אני כותב תגובות ארוכות ואינטלקטואליות ומנסה להסביר את עצמי, בתקווה לשנות את דעתם ולראות דברים בצורה פתוחה יותר, ועם פחות אטימות. אין לי בעיה שמישהו לא יאהב את הקעקוע שלי, אבל להגיד דברים כמו שהבחור ההוא אמר? זו כבר ממש אטימות וטמטום ועל זה אי אפשר לשתוק, צריך להכניס לו קצת שכל ופרופורציות.

בדיוק בגלל זה אני כותב תגובות ארוכות ואינטלקטואליות ומנסה להסביר את עצמי, בתקווה לשנות את דעתם ולראות דברים בצורה פתוחה יותר, ועם פחות אטימות. אין לי בעיה שמישהו לא יאהב את הקעקוע שלי, אבל להגיד דברים כמו שהבחור ההוא אמר? זו כבר ממש אטימות וטמטום ועל זה אי אפשר לשתוק, צריך להכניס לו קצת שכל ופרופורציות.
"כל מה שאנחנו שומעים היא מחשבה, לא עובדה
כל מה שאנחנו רואים הינה פרספקטיבה, לא האמת" שוב הכל יחסי, אם תקבל את זה כל החיים שלך פשוט יהיו פשוטים יותר. היכולת לקבל את הדעה של האחר בלי להתייחס אליה בשינוי מחלקות זה דבר ממש נפלא, הרי דעה של אדם היא הדבר שהכי קשה לשנות, אז למה לטרוח?
להיות שלם עם ההחלטה היא גם היכולת לקבל את הצד הרע שבדבר(גם אם אלה תגובות שליליות, מכל אופן אחר)
(אני לא שפינוזה אז אני אקטע את עצמי)

• פותח/ת השרשור
"כל מה שאנחנו שומעים היא מחשבה, לא עובדה
כל מה שאנחנו רואים הינה פרספקטיבה, לא האמת" שוב הכל יחסי, אם תקבל את זה כל החיים שלך פשוט יהיו פשוטים יותר. היכולת לקבל את הדעה של האחר בלי להתייחס אליה בשינוי מחלקות זה דבר ממש נפלא, הרי דעה של אדם היא הדבר שהכי קשה לשנות, אז למה לטרוח?
להיות שלם עם ההחלטה היא גם היכולת לקבל את הצד הרע שבדבר(גם אם אלה תגובות שליליות, מכל אופן אחר)
(אני לא שפינוזה אז אני אקטע את עצמי)
שוב, אתה מתבלבל. את הקעקוע על הגב יש לי כבר 3 שנים וקיבלתי את כל הסוגים של התגובות, אני שלם איתו לכן לא אכפת לי. אבל מעולם לא שמעתי תגובה כ"כ אטומה ומטומטמת, ולא יכולתי לשתוק על זה. זה לא אומר שאני פחות שלם עם ההחלטה שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית