- פותח/ת השרשור
אני רוצה להאמין שתאמר את אותם הדברים לנכדים שלך כשתהיה בן 80 אבל אני לא רואה את זה קורה. מעבר לזה - יצא קעקוע מדהים
ואגב, זה לא הקעקוע היחידי שיש לי.
יש לי גם על כל הגב - וגם עליו אני לא מתחרט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רוצה להאמין שתאמר את אותם הדברים לנכדים שלך כשתהיה בן 80 אבל אני לא רואה את זה קורה. מעבר לזה - יצא קעקוע מדהים
זה בכלל לא משנה איך הם ייראו, מה שמשנה זה איך תרגיש בקשר אליהם והאם תרצה שהם יהיו לך על הגוף. ופה אני נשאר בתגובה שלי - אני רוצה להאמין שתאהב אותם אבל אני לא רואה את זה קורה.... מצד שני אני לא מכיר אותך יותר מידי אז מי אני שישפוט![]()
ואגב, זה לא הקעקוע היחידי שיש לי.
יש לי גם על כל הגב - וגם עליו אני לא מתחרט.
![]()
פה אני כבר לא מבין אותך. כנראה שאני אחד למיליון.זה בכלל לא משנה איך הם ייראו, מה שמשנה זה איך תרגיש בקשר אליהם והאם תרצה שהם יהיו לך על הגוף. ופה אני נשאר בתגובה שלי - אני רוצה להאמין שתאהב אותם אבל אני לא רואה את זה קורה.... מצד שני אני לא מכיר אותך יותר מידי אז מי אני שישפוט
לא, כמה שעות אחרי הביצוע.עבודה מדהימה.תתחדש.
אגב,התמונה אחרי ההתקלפות ?
עבודה של אלכסנדר יאניצקי. הוא לא היה כ"כ מוכר עד שלאחרונה הוא נכנס לצוות המקעקעים של קיפוד.חברה מה זה ההערות העלובות האלה?! בעיקר של מקרנה היצור מה זה ההתנסחות הזו ״כתף כמו מחלה, זיפט״ נשמע כמו איזה דתי מסיונר.. ולנושא עבודה מדהימה ומברוק אחי.. אשמח לדעת מי המקעקע לא ראיתי הרבה עבודות כאלה בארץ..
אחרי הקילוף תעדכן עם תמונה,אם בא לך כמובן.לא, כמה שעות אחרי הביצוע.
אמרת "קיפוד" אמרת איכות.הוא לא היה כ"כ מוכר עד שלאחרונה הוא נכנס לצוות המקעקעים של קיפוד
הראשון שלי גם בקיפוד, אבל אצל מקעקע אחר [שמתמחה יותר במופשט], והפורטרייט אצל החדש שמתמחה בריאליסטי.אחרי הקילוף תעדכן עם תמונה,אם בא לך כמובן.
אמרת "קיפוד" אמרת איכות.
את פלור אני מעריץ עוד הרבה לפני נייטוויש, ואת נייטוויש לא אהבתי כי לא סבלתי את הקול של טאריה - אז עכשיו כשהיא הסולנית שלהם, זו משאלה שהתגשמה, כי אני סופסוף יכול לשמוע את השירים שלהם וליהנות 😃איבדתי את הכיוון בנייטוויש אחרי שטרג'ה עזבה. איפה אתה עושה את הקעקועים האלה? העבודות הכי יפות שראיתי של מישהו בארץ.
את פלור אני מעריץ עוד הרבה לפני נייטוויש, ואת נייטוויש לא אהבתי כי לא סבלתי את הקול של טאריה - אז עכשיו כשהיא הסולנית שלהם, זו משאלה שהתגשמה, כי אני סופסוף יכול לשמוע את השירים שלהם וליהנות 😃
הייתה טאריה, ואז החליפה אותה אנט שיש לה קול של ילדה קטנה והיא בכלל נשמעת כמו זמרת פופ כך שהיא סוג של הרסה את הלהקה, ואז פיטרו את אנט בגלל סכסוך שהיה ולהמשך סיבוב ההופעות הם היו צריכים מחליפה, אז הם ביקשו מפלור ללמוד את כל הטראק ליסט ב-48 שעות והיא טסה במיוחד לעשות איתם את סיבוב ההופעות; בגלל שפלור שרה גם סופרן וגם רגיל, היא בעצם יכלה להחליף גם את טאריה וגם את אנט, כי היא יכלה לעשות את כל השירים כמו שצריך [אנט לא הצליחה כי היא לא שרה סופרן ולא יכולה להגיע גבוה]. הקהל כ"כ אהב אותה שהלהקה ביקשה ממנה להצטרף באופן רשמי.תמיד חשבתי שהחליפה אותה מישהי בשם אנט או משהו, זאת השלישית כבר?
אני ממש לא לוקח ללב, אבל לפעמים יש לאנשים כזו אטימות וכזה טמטום שפשוט אי אפשר להישאר אדיש לזה.האמת שאני לא מכיר את הזמרת הזאת ואני באופן אישי לא חובב קעקועים אבל באמת רמה גבוהה מאוד!
מקעקע תותח!
תתחדש ותפסיק לקחת ללב מה שאומרים לך, זאת החלטה שלך והעיקר שאתה מרוצה מזה ושטוב לך עם זה.
אנשים יכולים להסתכל על הדעה הזאת הפוך...ולחשוב ככה עליךאני ממש לא לוקח ללב, אבל לפעמים יש לאנשים כזו אטימות וכזה טמטום שפשוט אי אפשר להישאר אדיש לזה.
בדיוק בגלל זה אני כותב תגובות ארוכות ואינטלקטואליות ומנסה להסביר את עצמי, בתקווה לשנות את דעתם ולראות דברים בצורה פתוחה יותר, ועם פחות אטימות. אין לי בעיה שמישהו לא יאהב את הקעקוע שלי, אבל להגיד דברים כמו שהבחור ההוא אמר? זו כבר ממש אטימות וטמטום ועל זה אי אפשר לשתוק, צריך להכניס לו קצת שכל ופרופורציות.אנשים יכולים להסתכל על הדעה הזאת הפוך...ולחשוב ככה עליך
טימטום זה יחסי 😃 צריך להפסיק לחפש את הצד הזה באנשים ולהתקדם קדימה.🙄
"כל מה שאנחנו שומעים היא מחשבה, לא עובדהבדיוק בגלל זה אני כותב תגובות ארוכות ואינטלקטואליות ומנסה להסביר את עצמי, בתקווה לשנות את דעתם ולראות דברים בצורה פתוחה יותר, ועם פחות אטימות. אין לי בעיה שמישהו לא יאהב את הקעקוע שלי, אבל להגיד דברים כמו שהבחור ההוא אמר? זו כבר ממש אטימות וטמטום ועל זה אי אפשר לשתוק, צריך להכניס לו קצת שכל ופרופורציות.
שוב, אתה מתבלבל. את הקעקוע על הגב יש לי כבר 3 שנים וקיבלתי את כל הסוגים של התגובות, אני שלם איתו לכן לא אכפת לי. אבל מעולם לא שמעתי תגובה כ"כ אטומה ומטומטמת, ולא יכולתי לשתוק על זה. זה לא אומר שאני פחות שלם עם ההחלטה שלי."כל מה שאנחנו שומעים היא מחשבה, לא עובדה
כל מה שאנחנו רואים הינה פרספקטיבה, לא האמת" שוב הכל יחסי, אם תקבל את זה כל החיים שלך פשוט יהיו פשוטים יותר. היכולת לקבל את הדעה של האחר בלי להתייחס אליה בשינוי מחלקות זה דבר ממש נפלא, הרי דעה של אדם היא הדבר שהכי קשה לשנות, אז למה לטרוח?
להיות שלם עם ההחלטה היא גם היכולת לקבל את הצד הרע שבדבר(גם אם אלה תגובות שליליות, מכל אופן אחר)
(אני לא שפינוזה אז אני אקטע את עצמי)