עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן. אלכסנדר יאניצקי.תכלס באמת הערות עלובות. ומה הקטע "איך הקעקוע יראה בגיל 80??". איך הוא יראה? הוא יראה מקומט ומגעיל כמו הגוף של בן אדם בן 80 עם או בלי קעקועים. מה לעשות.
עבודה טובה. מי המקעקע? מישהו מקיפוד?
מה שהוא היה בעבר, זה מה שהוא יהיה בשבילך כל החיים. לי זה נראה תמוה להפסיק לאהוב. ובכללי מחרפן אותי ה"גיל 80" הזה.. כוסאמק אתה חי עכשיו או שאת כל החיים שלך לא תחיה בגלל גיל 80? מאיפה הפלצתם את הגיל הזה, למה לא 50? למה לא 70? לעזאזל אפילו סבתא שלי עוד לא בת 80, מי בכלל אמר שנגיע לגיל הזה.. אז למה אנחנו מתאמנים? וואלה גם אומרים שנהיה בכיסא גלגלים בגיל 30 ושילכו לנו הברכיים ונקבל פריצת דיסק.. למה רוב האוכלוסייה מעשנת ושותה? אכפת להם בכלל מגיל 80? כי אתה יודע מה, אני מעדיף "להשחית" את הגוף שלי באומנות ולהיות בריא, מאשר להיות עם גוף נקי לחלוטין אבל מלא זוהמה מבפנים. ולמה אני בכלל חייב הסברים לנכדים שלי? אני פאקינג לא קולט את ההיגיון שלכם אנשים, תחיו לעזאזל, מה אתם חושבים מה יקרה בעוד 60 שנה.
היי זה בתל אביב? תאכל במקרה להסביר לי איך אני מגיע לשם בתחבורה ציבורית במקרה אם אתה מכיר?כן. אלכסנדר יאניצקי.
זה צמוד לדיזינגוף סנטר. אני מניח שאתה יודע איך להגיע לסנטר. אתה ממשיך על קינג ג'ורג' [לכיוון שוק הכרמל] ויש שורה של חנויות, ממש על ההתחלה נמצא הסטודיו קיפוד.היי זה בתל אביב? תאכל במקרה להסביר לי איך אני מגיע לשם בתחבורה ציבורית במקרה אם אתה מכיר?
כן, שמע קטע הזויתיארתי לעצמי שזה מקיפוד. לדעתי יש להם את הרמה הכי גבוהה בארץ (ממה שראיתי ביחס למקומות אחרים)
כמו שהמקעקע שלי אמר לי.. "אתה לא הולך להיות שוורצנגר נכון? אז 4-5 ס"מ לא ישנו הרבה".לא הייתי מקעקע זמר על היד שלי 😉
אבל ההסבר שלך קנה אותי! אהבתי! נכון מאוד!
יצא מטורף!! ממש יפה!✌️🤯
אם אתה בנאדם מתאמן המידות שלו נורא דינמיות... אתה לא פוחד שזה ישפיע על הקעקוע?
שהוא ימתח ואז יצטמק וכל מיני שטויות כאלה? (מסה,חיטוב, וכו'?)
אפשר לעבוד עליו שוב או מה?
זה כבר לטיפולו של מיכאל, כי אלכסנדר לא עושה קאברים.יש לי גם קעקוע על היד אבל אני צריך לשפר אותו, התאכזבתי מהביצוע של המקעקעת שלי אז אני אנסה את קיפוד. תודה!
ממש לא קאבר, רק לשפר דגשים מסויימים(מאוד קטנים) ולהמשיך אותו על היד שליכמו שהמקעקע שלי אמר לי.. "אתה לא הולך להיות שוורצנגר נכון? אז 4-5 ס"מ לא ישנו הרבה".
זה כבר לטיפולו של מיכאל, כי אלכסנדר לא עושה קאברים.
כמו שהמקעקע שלי אמר לי.. "אתה לא הולך להיות שוורצנגר נכון? אז 4-5 ס"מ לא ישנו הרבה".
אה, אז אלכסנדר יכול לטפל בזה. אבל אתה לא בהכרח חייב לבחור בו. אלכסנדר עובד יותר ריאליסטי, מיכאל מופשט. תסתכל על הגב שלי ועל היד שלי, תגיד לי איזה סגנון אתה יותר מחפש.ממש לא קאבר, רק לשפר דגשים מסויימים(מאוד קטנים) ולהמשיך אותו על היד שלי
ללא ספק גב, זה בדיוק הסגנון שאני מחפש (כמעט אחד על אחד)אה, אז אלכסנדר יכול לטפל בזה. אבל אתה לא בהכרח חייב לבחור בו. אלכסנדר עובד יותר ריאליסטי, מיכאל מופשט. תסתכל על הגב שלי ועל היד שלי, תגיד לי איזה סגנון אתה יותר מחפש.
הייתה טאריה, ואז החליפה אותה אנט שיש לה קול של ילדה קטנה והיא בכלל נשמעת כמו זמרת פופ כך שהיא סוג של הרסה את הלהקה, ואז פיטרו את אנט בגלל סכסוך שהיה ולהמשך סיבוב ההופעות הם היו צריכים מחליפה, אז הם ביקשו מפלור ללמוד את כל הטראק ליסט ב-48 שעות והיא טסה במיוחד לעשות איתם את סיבוב ההופעות; בגלל שפלור שרה גם סופרן וגם רגיל, היא בעצם יכלה להחליף גם את טאריה וגם את אנט, כי היא יכלה לעשות את כל השירים כמו שצריך [אנט לא הצליחה כי היא לא שרה סופרן ולא יכולה להגיע גבוה]. הקהל כ"כ אהב אותה שהלהקה ביקשה ממנה להצטרף באופן רשמי.
אז מיכאל. קח, הנה הפורטפוליו שלו:ללא ספק גב, זה בדיוק הסגנון שאני מחפש (כמעט אחד על אחד)
תשמע 8:27 עד הסוף, מבטיח לך שאתה תגיד "מי זו טאריה"!!!! אבל תשמע! מבטיח לך שתחכה לך הפתעה לקראת הסוף.... ;)בונא היא טובה. חזרתי להקשיב Nightwish
אכפת לך להראות לי את העבודה של מיכאל עלייך? רוב הסיכויים שראיתי אותה.לקרוא את השרשור הזה עשה לי דז'ה וו על כמעט כל יום שאנשים רואים את הקעקועים שלי.
"מה תעשי בגיל 80?" "מה יגידו הילדים שלך?" "ומה אם תתחרטי?" "איך ההורים הסכימו?"
אנשים כאלו פשוט בורים, צרי אופקים ואפילו טיפשים.
באמת שתתעלם מהתגובות, זה לא שווה אפילו את הלחיצה על העכבר.
אני גם התקעקעתי פעמיים בקיפוד, אחד אצל ערד ואחד אצל מיכאל (האגדי) ונהנתי מכל רגע, פשוט מדהימים שם כולם!
תתחדש, קעקוע מדהים, סחטיין על האומץ לקעקע מישהו שאתה אוהב (אני לא בעד אבל שכל אחד יעשה מה שבז** שלו) ותשים הרבה קרם הגנה שלא יהרס לך 😛
תשמע 8:27 עד הסוף, מבטיח לך שאתה תגיד "מי זו טאריה"!!!! אבל תשמע! מבטיח לך שתחכה לך הפתעה לקראת הסוף.... ;)
אכפת לך להראות לי את העבודה של מיכאל עלייך? רוב הסיכויים שראיתי אותה.
אז זו אחת העבודות היותר ישנות שלו כי לא יצא לי לראות את זה.אחד השירים שבגללם התאהבתי בלהקה.
בכל מקרה טאריה זו טאריה ופלור זו פלור, כל אחת פשוט מדהימה בשירה ובווקאליות שלה. כבר לא יכולה לחכות שנייטוויש יוציאו שירים שמותאמים לפלור!
בטח 😃
בגדול זאת סקיצה שלי שמיכאל שיפר (מן הסתם, אני לא פרו בציור:P:)
צפה בקובץ המצורף 13900