הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע חדש 😃

תכלס באמת הערות עלובות. ומה הקטע "איך הקעקוע יראה בגיל 80??". איך הוא יראה? הוא יראה מקומט ומגעיל כמו הגוף של בן אדם בן 80 עם או בלי קעקועים. מה לעשות.

עבודה טובה. מי המקעקע? מישהו מקיפוד?

• פותח/ת השרשור
תכלס באמת הערות עלובות. ומה הקטע "איך הקעקוע יראה בגיל 80??". איך הוא יראה? הוא יראה מקומט ומגעיל כמו הגוף של בן אדם בן 80 עם או בלי קעקועים. מה לעשות.

עבודה טובה. מי המקעקע? מישהו מקיפוד?
כן. אלכסנדר יאניצקי.

מה שהוא היה בעבר, זה מה שהוא יהיה בשבילך כל החיים. לי זה נראה תמוה להפסיק לאהוב. ובכללי מחרפן אותי ה"גיל 80" הזה.. כוסאמק אתה חי עכשיו או שאת כל החיים שלך לא תחיה בגלל גיל 80? מאיפה הפלצתם את הגיל הזה, למה לא 50? למה לא 70? לעזאזל אפילו סבתא שלי עוד לא בת 80, מי בכלל אמר שנגיע לגיל הזה.. אז למה אנחנו מתאמנים? וואלה גם אומרים שנהיה בכיסא גלגלים בגיל 30 ושילכו לנו הברכיים ונקבל פריצת דיסק.. למה רוב האוכלוסייה מעשנת ושותה? אכפת להם בכלל מגיל 80? כי אתה יודע מה, אני מעדיף "להשחית" את הגוף שלי באומנות ולהיות בריא, מאשר להיות עם גוף נקי לחלוטין אבל מלא זוהמה מבפנים. ולמה אני בכלל חייב הסברים לנכדים שלי? אני פאקינג לא קולט את ההיגיון שלכם אנשים, תחיו לעזאזל, מה אתם חושבים מה יקרה בעוד 60 שנה.

you know what my friend ? we will all die, we will al be in a lot of pain, but in the meanwhile you got to be a fuckins savage...
Mark Bell

• פותח/ת השרשור
היי זה בתל אביב? תאכל במקרה להסביר לי איך אני מגיע לשם בתחבורה ציבורית במקרה אם אתה מכיר?
זה צמוד לדיזינגוף סנטר. אני מניח שאתה יודע איך להגיע לסנטר. אתה ממשיך על קינג ג'ורג' [לכיוון שוק הכרמל] ויש שורה של חנויות, ממש על ההתחלה נמצא הסטודיו קיפוד.

תיארתי לעצמי שזה מקיפוד. לדעתי יש להם את הרמה הכי גבוהה בארץ (ממה שראיתי ביחס למקומות אחרים)

• פותח/ת השרשור
תיארתי לעצמי שזה מקיפוד. לדעתי יש להם את הרמה הכי גבוהה בארץ (ממה שראיתי ביחס למקומות אחרים)
כן, שמע קטע הזוי
את הקעקוע על הגב עשיתי אצל מיכאל מקיפוד, שבעיניי הוא המקעקע הכי טוב בארץ והוא ברמה עולמית.
אחרי זה, כשתכננתי פורטרייט, ראיתי שמיכאל לא יתאים לי כי הוא מתמחה יותר בעבודות מופשטות ולא בריאליסטיות, כי יש לו בעיה לדייק בפרטים קטנים, אז חיפשתי מקעקע אחר; ואז ראיתי את המקעקע שנחשב להכי טוב בעולם בעבודות ריאליסטיות, הייתי בשוק! הוא גר באוקראינה אז ביררתי כמה הוא לוקח, הוא אמר שהוא לוקח 2200 דולר ליום. אמרתי לא תודה, והמשכתי לחפש פה בארץ. פתאום במקרה הגעתי לפייסבוק של אלכסנדר יאניצקי, ואני קולט את העבודות שלו, כמעט אחד לאחד כמו של ההוא מאוקראינה! אותה עבודה עם לבן, אותו דיוק בפרטים, עבודות ריאליסטיות מטורפות.. קיצר הקטע ההזוי הוא שיומיים אחרי שהחלטתי שאני מתקעקע אצלו, צירפו אותו לצוות של קיפוד חחח
בסוף לקח לי 2200 שקל ולא 2200 דולר [שזה גם הזוי עם ה-2200]

לא הייתי מקעקע זמר על היד שלי 😉

אבל ההסבר שלך קנה אותי! אהבתי! נכון מאוד!

יצא מטורף!! ממש יפה!
✌️🤯

אם אתה בנאדם מתאמן שהמידות שלו נורא דינמיות... אתה לא פוחד שזה ישפיע על הקעקוע?
שהוא ימתח ואז יצטמק וכל מיני שטויות כאלה? (מסה,חיטוב, וכו'?)
אפשר לעבוד עליו שוב או מה?

נערך לאחרונה:
יש לי גם קעקוע על היד אבל אני צריך לשפר אותו, התאכזבתי מהביצוע של המקעקעת שלי אז אני אנסה את קיפוד. תודה!

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מקעקע זמר על היד שלי 😉

אבל ההסבר שלך קנה אותי! אהבתי! נכון מאוד!

יצא מטורף!! ממש יפה!
✌️🤯

אם אתה בנאדם מתאמן המידות שלו נורא דינמיות... אתה לא פוחד שזה ישפיע על הקעקוע?
שהוא ימתח ואז יצטמק וכל מיני שטויות כאלה? (מסה,חיטוב, וכו'?)
אפשר לעבוד עליו שוב או מה?
כמו שהמקעקע שלי אמר לי.. "אתה לא הולך להיות שוורצנגר נכון? אז 4-5 ס"מ לא ישנו הרבה".
יש לי גם קעקוע על היד אבל אני צריך לשפר אותו, התאכזבתי מהביצוע של המקעקעת שלי אז אני אנסה את קיפוד. תודה!
זה כבר לטיפולו של מיכאל, כי אלכסנדר לא עושה קאברים.

כמו שהמקעקע שלי אמר לי.. "אתה לא הולך להיות שוורצנגר נכון? אז 4-5 ס"מ לא ישנו הרבה".
זה כבר לטיפולו של מיכאל, כי אלכסנדר לא עושה קאברים.
ממש לא קאבר, רק לשפר דגשים מסויימים(מאוד קטנים) ולהמשיך אותו על היד שלי

• פותח/ת השרשור
ממש לא קאבר, רק לשפר דגשים מסויימים(מאוד קטנים) ולהמשיך אותו על היד שלי
אה, אז אלכסנדר יכול לטפל בזה. אבל אתה לא בהכרח חייב לבחור בו. אלכסנדר עובד יותר ריאליסטי, מיכאל מופשט. תסתכל על הגב שלי ועל היד שלי, תגיד לי איזה סגנון אתה יותר מחפש.

אה, אז אלכסנדר יכול לטפל בזה. אבל אתה לא בהכרח חייב לבחור בו. אלכסנדר עובד יותר ריאליסטי, מיכאל מופשט. תסתכל על הגב שלי ועל היד שלי, תגיד לי איזה סגנון אתה יותר מחפש.
ללא ספק גב, זה בדיוק הסגנון שאני מחפש (כמעט אחד על אחד)

הייתה טאריה, ואז החליפה אותה אנט שיש לה קול של ילדה קטנה והיא בכלל נשמעת כמו זמרת פופ כך שהיא סוג של הרסה את הלהקה, ואז פיטרו את אנט בגלל סכסוך שהיה ולהמשך סיבוב ההופעות הם היו צריכים מחליפה, אז הם ביקשו מפלור ללמוד את כל הטראק ליסט ב-48 שעות והיא טסה במיוחד לעשות איתם את סיבוב ההופעות; בגלל שפלור שרה גם סופרן וגם רגיל, היא בעצם יכלה להחליף גם את טאריה וגם את אנט, כי היא יכלה לעשות את כל השירים כמו שצריך [אנט לא הצליחה כי היא לא שרה סופרן ולא יכולה להגיע גבוה]. הקהל כ"כ אהב אותה שהלהקה ביקשה ממנה להצטרף באופן רשמי.

בונא היא טובה. חזרתי להקשיב Nightwish

• פותח/ת השרשור
ללא ספק גב, זה בדיוק הסגנון שאני מחפש (כמעט אחד על אחד)
אז מיכאל. קח, הנה הפורטפוליו שלו:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.329597967154329.76809.133094973471297&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.152622128185248.31590.133094973471297&type=3
בונא היא טובה. חזרתי להקשיב Nightwish
תשמע 8:27 עד הסוף, מבטיח לך שאתה תגיד "מי זו טאריה"!!!! אבל תשמע! מבטיח לך שתחכה לך הפתעה לקראת הסוף.... ;)

לקרוא את השרשור הזה עשה לי דז'ה וו על כמעט כל יום שאנשים רואים את הקעקועים שלי.
"מה תעשי בגיל 80?" "מה יגידו הילדים שלך?" "ומה אם תתחרטי?" "איך ההורים הסכימו?"
אנשים כאלו פשוט בורים, צרי אופקים ואפילו טיפשים.
באמת שתתעלם מהתגובות, זה לא שווה אפילו את הלחיצה על העכבר.

אני גם התקעקעתי פעמיים בקיפוד, אחד אצל ערד ואחד אצל מיכאל (האגדי) ונהנתי מכל רגע, פשוט מדהימים שם כולם!

תתחדש, קעקוע מדהים, סחטיין על האומץ לקעקע מישהו שאתה אוהב (אני לא בעד אבל שכל אחד יעשה מה שבז** שלו) ותשים הרבה קרם הגנה שלא יהרס לך 😛

• פותח/ת השרשור
לקרוא את השרשור הזה עשה לי דז'ה וו על כמעט כל יום שאנשים רואים את הקעקועים שלי.
"מה תעשי בגיל 80?" "מה יגידו הילדים שלך?" "ומה אם תתחרטי?" "איך ההורים הסכימו?"
אנשים כאלו פשוט בורים, צרי אופקים ואפילו טיפשים.
באמת שתתעלם מהתגובות, זה לא שווה אפילו את הלחיצה על העכבר.

אני גם התקעקעתי פעמיים בקיפוד, אחד אצל ערד ואחד אצל מיכאל (האגדי) ונהנתי מכל רגע, פשוט מדהימים שם כולם!

תתחדש, קעקוע מדהים, סחטיין על האומץ לקעקע מישהו שאתה אוהב (אני לא בעד אבל שכל אחד יעשה מה שבז** שלו) ותשים הרבה קרם הגנה שלא יהרס לך 😛
אכפת לך להראות לי את העבודה של מיכאל עלייך? רוב הסיכויים שראיתי אותה.

תשמע 8:27 עד הסוף, מבטיח לך שאתה תגיד "מי זו טאריה"!!!! אבל תשמע! מבטיח לך שתחכה לך הפתעה לקראת הסוף.... ;)

אחד השירים שבגללם התאהבתי בלהקה.
בכל מקרה טאריה זו טאריה ופלור זו פלור, כל אחת פשוט מדהימה בשירה ובווקאליות שלה. כבר לא יכולה לחכות שנייטוויש יוציאו שירים שמותאמים לפלור!
אכפת לך להראות לי את העבודה של מיכאל עלייך? רוב הסיכויים שראיתי אותה.

בטח 😃
בגדול זאת סקיצה שלי שמיכאל שיפר (מן הסתם, אני לא פרו בציור:P:)
45446_10200310119129946_1238662163_n.jpg

• פותח/ת השרשור
אחד השירים שבגללם התאהבתי בלהקה.
בכל מקרה טאריה זו טאריה ופלור זו פלור, כל אחת פשוט מדהימה בשירה ובווקאליות שלה. כבר לא יכולה לחכות שנייטוויש יוציאו שירים שמותאמים לפלור!

בטח 😃
בגדול זאת סקיצה שלי שמיכאל שיפר (מן הסתם, אני לא פרו בציור:P:)
צפה בקובץ המצורף 13900
אז זו אחת העבודות היותר ישנות שלו כי לא יצא לי לראות את זה.
ולומר את האמת? אני לא סובל את טאריה, ולא ברמה של סתם לא אוהב.. אני פשוט מתעב את האישיות שלה ועוד יותר את הקול שלה, מבחינתי הקול שלה זה הדבר הכי נוראי שקרה לעולם הזה. אני באמת לא מסוגל לסבול אותו ליותר מ-10 שניות! תגידי שאני מגזים, שמעתי את זה הרבה, אבל זה פשוט ככה אצלי. וזה תמיד היה לי כ"כ חבל, כי שמעתי שירים של נייטוויש והנגינה פשוט מדהימה [אני סאקר מטורף למטאל סימפוני] והיה חבל לי כ"כ שלא אוכל לשמוע אותם רק בגלל הסולנית. מ-2009, כשאפטר פוראבר התפרקו, התפללתי שפלור תהיה עם נייטוויש.. ב-2013 המשאלה התגשמה 😃 עכשיו סופסוף אני יכול לשמוע את השירים, ויותר מזה - פלור לא עושה חיקוי של טאריה ולמזלי היא לא עושה רק סופרן, היא שרה רגיל ברוב השירים ומגיעה מאוד מאוד גבוה, עשתה עיבודים משלה לכל השירים כך שאני יכול ליהנות מהם ולהרגיש את הטאצ' של פלור שאני כ"כ אוהב, והדוגמא הכי גדולה היא הסיום הבלתי מעורער שהיא עיבדה ל-Ghost Love Score 😃 אלבום ה-DVD החדש שלהם איתה פשוט מדהים, שירים כמו Ever Dream, She Is My Sin, Ghost River, Nemo.. פשוט תענוג לשמוע עם העיבוד שלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית