הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיבול בtrt

• פותח/ת השרשור Tonyd
  • פורסם בתאריך

Tonyd

משתמש קבוע
1,035
281
נק' מוניטין:
375
1,035
281
כמה שאלות:
1. בגלל שאני נמצא באופן קבוע על trt, האם סייקל דיבול לבד יהיה בסדר? כי למרות שהמינון טסט הוא 250 מ״ג לשבועיים הוא עדיין שם.
2.אם אני אומר לבצע בדיקות דם בתוך 8 שבועות מיום תחילת הסייקל, סייקל של 6 שבועות ומנוחה של שבועיים מהדיבול יספיקו כדי להחזיר לי את ערכי הכבד לנורמה?
3. האם צריך לבצע pct חוץ מליב52 בסייקל כזה במידה וממשיכים עם הtrt?
תודה מראש לעוזרים

כמה שאלות:
1. בגלל שאני נמצא באופן קבוע על trt, האם סייקל דיבול לבד יהיה בסדר? כי למרות שהמינון טסט הוא 250 מ״ג לשבועיים הוא עדיין שם.
2.אם אני אומר לבצע בדיקות דם בתוך 8 שבועות מיום תחילת הסייקל, סייקל של 6 שבועות ומנוחה של שבועיים מהדיבול יספיקו כדי להחזיר לי את ערכי הכבד לנורמה?
3. האם צריך לבצע pct חוץ מליב52 בסייקל כזה במידה וממשיכים עם הtrt?
תודה מראש לעוזרים
  1. כן.
  2. אולי יותר.
  3. LIV52 ו/או גדילן מצוי שבועיים לפני הדיבול, במהלך הסייקל ומספר ימים אחרי. מבחינת נולבה/כלומיד אין משמעות מבחינת pct בטח שלא בהקשר של דיבול המדכא את ייצור הטסט הטבעי פחות מטיפול ה-TRT. ייתכן שרמות האסטרוגן ינועו מעט אך אני לא סבור שבאופן מחשיד מדי מבחינת בדיקת הדם (כזה שיסכן את המשך ה-TRT), שים לב לרמות האסטרוגן המתקבלות בבדיקה.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה.
כמה שאלות נוספות, מה המאזן הקלורי שכדאי להיות בו מעל התחזוקה (היום אני על +250 בערך מהנייטרלי, על 10 א.ש מנסה לעלות מסה כמה שיותר נקיה)
והאם יש חשש מג׳ינו בסייקל כזה?

תצטרך לעלות מעל 250+ (אני לא יודע 250+ ממה ולכן קצת קשה להתייחס) בדגש על חלבון (סינטזה שלו תהיה מאוד מוגברת).
בהשוואה לסייקלים אחרים המכילים חומרים הקשורים בארומאטיזציה החשש נמוך. החזק נולבה בכל מקרה מאחר והוא אמצעי הטיפול הטוב ביותר בג'ינו.
אתה נכנס עם א"ש מעולה ובהינתן שאינך בעל רגישות מיוחדת לג'ינו ובהתחשב במינונים המתונים לא אמור להיות חשש.

• פותח/ת השרשור
תצטרך לעלות מעל 250+ (אני לא יודע 250+ ממה ולכן קצת קשה להתייחס) בדגש על חלבון (סינטזה שלו תעיה מאוד מוגברת).
250 קלוריות מעל ה BMR שלי (מוסיף בימי אימון את מה ששרפתי).
כמה גרם חלבון יהיה אידיאלי להוסיף?

שאלה נוספת, יש משהו נוסף בבדיקות דם שיכול להצביע על שימוש בדיבול חוץ מהכבד?

250 קלוריות מעל ה BMR שלי (מוסיף בימי אימון את מה ששרפתי).
כמה גרם חלבון יהיה אידיאלי להוסיף?

שאלה נוספת, יש משהו נוסף בבדיקות דם שיכול להצביע על שימוש בדיבול חוץ מהכבד?
מעל 3 גרם לק"ג.

הבדיקות שעלולות להיות מושפעות משימוש בדיבול :

• AST & ALT : בד"כ מתייחסים כבדיקת אנזימי כבד (אבל לא רק).
  • LDH - טראומה רקמתית.
  • ALKALYNE PHOSPHATE
  • Creatinine (סמן לתפקודי כליות).
  • יחס LDL ל-HDL יושפע לרעה (בשימוש בסטרואידים ואף יותר באוראליים)
חוץ מזה מדדים הורמונליים יושפעו : טסט (לא רלוונטי במהלך TRT), אסטרוגן וכו... אך במידה שאינה מחשידה יתר על המידה.

נערך לאחרונה:
  1. כן.
  2. אולי יותר.
  3. LIV52 ו/או גדילן מצוי שבועיים לפני הדיבול, במהלך הסייקל ומספר ימים אחרי. מבחינת נולבה/כלומיד אין משמעות מבחינת pct בטח שלא בהקשר של דיבול המדכא את ייצור הטסט הטבעי פחות מטיפול ה-TRT. ייתכן שרמות האסטרוגן ינועו מעט אך אני לא סבור שבאופן מחשיד מדי מבחינת בדיקת הדם (כזה שיסכן את המשך ה-TRT), שים לב לרמות האסטרוגן המתקבלות בבדיקה.
אם הוא עושה דיאנבול על trt, זה לא כמו מישהו שאין לו צורך בtrt ופשוט עושה סייקל דיאנבול לבד? (ואז זה ממש לא מומלץ)? הרי trt מביא אותך (אותי לפחות ) לאמצע מערכי הטסט?

אם הוא עושה דיאנבול על trt, זה לא כמו מישהו שאין לו צורך בtrt ופשוט עושה סייקל דיאנבול לבד? (ואז זה ממש לא מומלץ)? הרי trt מביא אותך (אותי לפחות ) לאמצע מערכי הטסט?
השאלה שלך לא ממש ברורה.
אני לא רשמתי מה הסייקל המומלץ.
ישנם כאלה המצויים ב-TRT המעניינים לבצע סייקל קצר מבלי לסכן את ה-TRT. דיאנבול בהיותו חזק מאוד מ"ג למ"ג ובכך מאפשר תוצאות טובות מאוד בזמן קצר, זמן מחצית חיים קצרצר, היקשרות חלשה לרצפטורים ומשבית ציר באופן חלקי בלבד אם בכלל נראה לעיתים כפשרה מתאימה.
למעשה האמור נכון גם לסייקלים אוראליים אחרים וניתן להיתקל באופן הפעולה כנפוץ מאוד מאוד (גם אם לא מומלץ).
בנוגע ל-TRT אם הבנתי נכון נראה שלא לקחת בחשבון עיקרון הפעולה בהתייחס לסייקל דיבול סולו.
דיבול כסייקל סולו יפגע במידה מסויימת בייצור הטסט הטבעי. אלא שב-TRT על אף שנשמרות רמות נורמטיביות של טסט - לא מדובר בייצור טבעי אלא במתן ממקור אקסוגני. ז"א שבהשוואה בין אדם בעל רמות טסט נורמטיביות בייצור עצמי לעומת אדם בעל רמות טסט נורמטיביות עקב מתן TRT רמות הטסט בגוף עקב סייקל סולו של דיבול יהיו שונות מאוד בכ"א מהמקרים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה יהיה מינון נכון לדיבול בסייקל כזה ואופן הצריכה?
ואותה שאלה גם לגבי הliv52

מה יהיה מינון נכון לדיבול בסייקל כזה ואופן הצריכה?
ואותה שאלה גם לגבי הliv52

• דיבול : 20-30mg, פעם ב-4 שעות (לכדור של 10mg), אחד המנות כשעה לפני אימון, כל יום.
  • LIV52 : שלושה כדורים, שלוש פעמים ביום. להתחיל כשבועיים לפני הסייקל ולסיים עם הדיבול האחרון.

• פותח/ת השרשור
Liv52 הכוונה היא סה״כ 3 כדורים ביום או 9?
והאם משנה שעות הצריכה שלו?

ומה ההבדל בין liv52 לliv52 ds?

נערך לאחרונה:
Liv52 הכוונה היא סה״כ 3 כדורים ביום או 9?
והאם משנה שעות הצריכה שלו?

ומה ההבדל בין liv52 לliv52 ds?
  1. 9. שעת צריכה אינה רלוונטית, אפשר עם הדיבול (לא שזה משנה).
  2. DS = Double Strength.

• דיבול : 20-30mg, פעם ב-4 שעות (לכדור של 10mg), אחד המנות כשעה לפני אימון, כל יום.
  • LIV52 : שלושה כדורים, שלוש פעמים ביום. להתחיל כשבועיים לפני הסייקל ולסיים עם הדיבול האחרון.
אז זה יוצא ביום בין 6-9 כדור ביום שזה 60-90 מג לזה הכוונה שלך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית