תוספת זמן באוניברסיטה - יש קאצ'?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
תוספת זמן זה פשוט "שלם 2000 שקל וקבל עוד 2-3 נקודות לממוצע שלך בתואר" או שזה יכול איכשהו להתנקם בי אחרי זה?

יש מדריך שמסביר איך עושים את המבחן ומקבלים תוספת זמן?
גם עצות מאנשים שעשו איבחון יכולות מאוד לעזור. תודה.

אגב, מישהו יודע איך מקבלים תוספת זמן מסיבות רפואיות? אני מכיר אנשים שיש להם את זה (לא מוכנים לספר למה).

זה מאד תלוי כמה מפריע לך העניין של הזמן, אני בחיים לא עשיתי מבחן יותר משעתיים ואף פעם לא הייתה לי בעיה של זמן במבחנים גם שאני מקבל 50 וגם שאני מקבל 100 זה באותה מסגרת של זמן.

אם חשוב לך עניין הזמן אז כן זה יכול לשפר לך את הציונים

• פותח/ת השרשור
זה מאד תלוי כמה מפריע לך העניין של הזמן, אני בחיים לא עשיתי מבחן יותר משעתיים ואף פעם לא הייתה לי בעיה של זמן במבחנים גם שאני מקבל 50 וגם שאני מקבל 100 זה באותה מסגרת של זמן.

אם חשוב לך עניין הזמן אז כן זה יכול לשפר לך את הציונים

זה בוודאות היה משפר לי כל ציון שהוצאתי במתמטיקה. במדעי המחשב פחות אבל גם. בהומני אולי לא. השאלה היא האם זה יכול לפגוע איכשהו? שואלים על זה בראיונות עבודה או משהו כזה?

באיבחון תוספת זמן זו ההקלה שהכי קל להשיג,אין צורך להגזים ולהתנהג כמו מטומטם גמור פשוט תיהיה יותר איטי.
לא יצא לי לראות מישהו שעשה איבחון ולא קיבל הקלה של תוספת זמן.
הדברים שהם אמרו בשביל לקבל תוספת:אני חוזר הרבה פעמים על אותה שאלה עד שאני מבין וקורא טקסט כמה פעמים בשביל להבין כמו שצריך, אני כותב לאט מאוד.

סתם שאלה...רוב המבחנים הם על בסיס שאלות אמריקאיות? מה עדיף, פתוחות או אמריקאיות?

סתם שאלה...רוב המבחנים הם על בסיס שאלות אמריקאיות? מה עדיף, פתוחות או אמריקאיות?
בהנדסה לרוב שאלות פתוחות, לעיתים קרובות מותר חומר פתוח שגם הוא לא תמיד עוזר

אולי יש לי תוספת זמן לבית הספר ולא לאוניברסיטה אבל לדעתי זה יכול לעבוד לך גם באוניברסיטה.
אתה צריך להראות למאבחן שאתה עובד לאט, עם בעיות קשב וריכוז, חוזר על הטקסט מלא פעמים, מתחיל לחלום באמצע, כתיבה איטית. כל אלה יכולים לעזור.
אישית הדברים הכי בולטים באיבחון שלי היו קשב וריכוז + היפראקטיביות, כתיבה איטית, כתב מכוער וכאבים אם אני כותב הרבה ובשלב מסויים באיבחון הייתי צריך לכתוב חיבור ופשוט התחלתי לחלום ככה שהזמן שכתבתי את החיבור היה שליש מהזמן שהייתי שם (המאבחנת לא הייתה בחדר כשכתבתי את החיבור).
אם תעשה את הדברים האלה לדעתי אתה תוכל לקבל בקלות תוספת זמן ואולי עוד הקלות.

אני לא יודע אם אבחון לתיכון הוא כמו אבחון לאוניברסיטה אבל ממש לא שיחקתי אותה מטומטם והמאבחנת אמרה שאני מאוד אנטיליגנט ובכל זאת קיבלתי כמעט כל הקלה אפשרית, פטור משפה זרה שנייה ,הערכת זמן , מילונית שעתוק ועוד כמה דברים שלא ממש מעניינים. גם אם תשלח בן אדם בלי שום לקות למידה לאבחון אני בטוח שהוא יקבל הקלה..

אני לא יודע אם אבחון לתיכון הוא כמו אבחון לאוניברסיטה אבל ממש לא שיחקתי אותה מטומטם והמאבחנת אמרה שאני מאוד אנטיליגנט ובכל זאת קיבלתי כמעט כל הקלה אפשרית, פטור משפה זרה שנייה ,הערכת זמן , מילונית שעתוק ועוד כמה דברים שלא ממש מעניינים. גם אם תשלח בן אדם בלי שום לקות למידה לאבחון אני בטוח שהוא יקבל הקלה..

אם אתה לא יודע (ואמרת שאתה לא יודע) אז אולי כדאי שלא תגיב סתם ותטעה.
אני יכול להעיד על הטכניון- יש להם מדיניות סופר נוקשה בנוגע לאבחונים והקלות למידה, והם עובדים עם מס' מאוד מאוד מצומצם של מכונים שאת האבחון שלהם הם מקבלים. כל אחד מהמכונים האלה הם מכונים רציניים ובעלי מוניטין, וממש אבל ממש לא מחלקים הקלות סתם ככה. מה שתיארת זה המצב של מכוני האבחון שהולכים אליהם ע"מ לקבל הקלות לבית הספר.

כתבתי מה נכון בנוגע לתיכון וגם ציינתי שאני לא יודע אם זה תקף לגבי האוניברסיטה אז איפה הטעתי ?

אם אתה לא יודע (ואמרת שאתה לא יודע) אז אולי כדאי שלא תגיב סתם ותטעה.
אני יכול להעיד על הטכניון- יש להם מדיניות סופר נוקשה בנוגע לאבחונים והקלות למידה, והם עובדים עם מס' מאוד מאוד מצומצם של מכונים שאת האבחון שלהם הם מקבלים. כל אחד מהמכונים האלה הם מכונים רציניים ובעלי מוניטין, וממש אבל ממש לא מחלקים הקלות סתם ככה. מה שתיארת זה המצב של מכוני האבחון שהולכים אליהם ע"מ לקבל הקלות לבית הספר.

גם אתה לא לגמרי צודק. הבאת דוגמא של הטכניון, שם אולי מתייחסים להקלות ברצינות.

ברוב המוסדות שהם לא הטכניון תביא טופס הקלות ואף אחד לא ישאל אותך שאלות מיותרות.

זה תלוי במוסד אבל בהרבה מקומות מספיק שתביא אבחון ותקבל הקלות, רוב המקומות לא ישלחו אותך למכון מטעמם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית