הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ארסן

• פותח/ת השרשור רון
  • פורסם בתאריך

רון

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
מצאתי מישהו שמוכר אפדרין ארסן 50 מ"ג
והבנתי שכבר לא מוצאים כל כך את הסוג הזה,כדאי לנסות או שרוב הסיכוים שזה זיוף? מישהו?

שמעתי שהפסיקו לייצר
המקורי היה ליגה לאומית
תנסה תבדוק, תבקש לטעום את הסחורה
מה הבעיה ?

אם זה ארסן , זה בוודאי כדורים מלפני כמה שנים טובות .
היה לי נסיון טוב עם אותם הכדורים , שילבתי אספירין וקפאין.

תבדוק כמה כדורים , תראה איך אתה מרגיש - אל תקנה כמות מכיוון שיש סיכוי שזה סוכרזית.

תגיד לו שיביא לך כדור אחד לטעום , ותראה שהוא מוציא אותו מהאריזה מול העיניים שלך

עדיף לא לנסות בכלל אתה אומר?
תראה בגדול כשאתה קונה משהו לא חוקי ממישהו שלא רשאי למכור את זה יש סיכויי שזה משהו טוב ויש סיכוי שזה גם משהו לא טוב עם סקאלה מלאה של אפשרויות ביניהם ... שיקול שלך בלבד !
אם תחליט לנסות תעשה את זה לפי השיטה הבאה : תגיד לא שיביא חפיסה ויוציא משם כדור מול העינים שלך ויתן לך ואם אפשר שאפילו ינסה בעצמו ! אל תראה אותו ממטר הוא סתם בחור בדיוק כמוך וזה הכסף שלך והגוף שלך אחרי הכל.

• פותח/ת השרשור
אני יוותר כנראה,הבעיה שהוא היחיד שמצאתי שמוכר אחרי שבועיים של חיפושים חח אז קשה לוותר

אחי תקרא טוב טוב את התגובה שלי מקודם זה יתן לך פרספקטיבה על קניה של דברים לא חוקיים

• פותח/ת השרשור
קראתי והבנתי מה התכוונת,אבל שאתה קונה משהו לא חוקי שידוע לך שהוא מזויף זה יותר מרתיע ממשהו לא חוקי ורפואי נגיד
משה תודה

• פותח/ת השרשור
אף פעם אי אפשר להיות בטוח במאה אחוז,אבל יש מקרים שבודקים ורואים שזה כנראה לא מזויף\פג תוקף

אם זה נמכר בתפוזרת, סיכוי טוב שזה מזוייף. אם זה נמכר בחבילה המקורית של ארסן (הצהובה), אז הסיכוי מאוד נמוך כי החומר יחסית זול ואין ממש מה לזייף כאן.

אם זה נמכר בתפוזרת, סיכוי טוב שזה מזוייף. אם זה נמכר בחבילה המקורית של ארסן (הצהובה), אז הסיכוי מאוד נמוך כי החומר יחסית זול ואין ממש מה לזייף כאן.

אני לפני כ4 או 5 שנים קיבלתי ארסן בחפיסה , והכיסוי שלה היה כמו שאר התרופות.. (כלומיד/נולבה). לא זכור לי צהוב

אני לפני כ4 או 5 שנים קיבלתי ארסן בחפיסה , והכיסוי שלה היה כמו שאר התרופות.. (כלומיד/נולבה). לא זכור לי צהוב
ככה זה נראה
ephedrine.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית