הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לזהות האם אפדרין ארסן מקורי ?

• פותח/ת השרשור magER
  • פורסם בתאריך

magER

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
לצערי הבחור שאני מכיר מוכר רק אפדרין ארסן. אני יודע שהפסיקו לייצר וכיום יש המון זיופים לכן אני לא ממש מתלהב.
איך אפשר לזהות האם זה מקורי או זיוף ?
קראתי פה שהתאריך תפוגה המקסימלי צריך להיות 2012. יש עוד דרכים לזהות ?
בנוסף האם יש אפשרות לחתוך את הכדור לרבע ? אני מתכנן שבועיים ראשונים לתת חצי מנה*3 ביום.ארסן כל כדור הוא 2 מנות(לכן אני צריך רבע כדור*3 בשבועיים הראשונים).

תשמע יש הרבה זיופים ככה זה במשהו לא חוקי, הדבר היחיד זה לנסות ולראות אם זה עובד.
ניתן לחתוך לרבע אבל למה אתה צריך רבע? כמה אתה שוקל? רבע כדור זה 12.5 מ"ג

• פותח/ת השרשור
כמו שרשמתי אני מתכנן שבוע-שבועיים ראשונים לתת לגוף להתרגל על חצי מנה(שזה 12.5 מ"ג), לכן אני רוצה לחתוך את הכדורים לרבע. אני שוקל 98 קילו על כ20% שומן.
אין איזשהם סממנים חיצוניים שאני אוכל לדעת האם הכדורים אמיתיים או מזוייפים ?

דבר ראשון באמת תיבדוק את התוקף של הכדורים. שזה בהרך עד 2012 והתוקף צריך להיות כיאילו דחוס על הבריסטול אצמו בעזרת מכונה שלוחצת על האריזה אם הבנת על מה אני מדבר. אם אתה רואה תוקף שהוא רשום בצבע שחור לדוגמה על הבריסטול (ולפעמים גם יש אפשרות לגרד את התוקף) אז זה זיוף 100%.
דבר שני הכדורים צריחים להיות בצבע לבן ולא לבן דהוי או חצי שקוף או צבע מוזר כזה זה חייב להיות כדור לבן.
והכי חשוב תכלס שזה באמת יעבוד ויעשה את העבודה ותדאג שאתה מקבל מחיר טוב ושלא יזיינו אותך ב-8 שקל לכדור כמו שחלק עושים..זה לא הגיוני לשלם.

כמו שרשמתי אני מתכנן שבוע-שבועיים ראשונים לתת לגוף להתרגל על חצי מנה(שזה 12.5 מ"ג), לכן אני רוצה לחתוך את הכדורים לרבע. אני שוקל 98 קילו על כ20% שומן.
ביזבוז חומר לפי דעתי...לא יתן לך כלום
20 מ"ג ואפילו 40 לא יעשו לך יותר מידי

בכל אופן-אתה על 20% שומן לא כדאי לך לחטב קצת בלי כלום לפני שתתחיל לדחוף ממריצים?

• פותח/ת השרשור
הכמות המומלצת היא שלוש מנות של 20-25 מ"ג אפדרין ביום(עם קפאין ביחס 1:10). מעבר לזה זה overkill.
אני יודע שבימים הראשונים ולפעמים בשבועות הראשונים יתכנו תופעות לוואי לכן אני מעדיף להתחיל עם שלוש חצאי מנות(10-12.5 מ"ג) ביום למשך השבוע-שבועיים ראשונים.
אני מתכן חיטוב קצר ואינטנסיבי של 6 שבועות בתוכנית RFL(של ליל מקדונלד), אני לוקח את האפדרין לא רק בשביל מרץ. בכל מקרה אפדרין יעיל יותר על אנשים עם אחוז שומן גבוהה ככה שזה יתרון(איכשהו חח).

הכמות המומלצת היא שלוש מנות של 20-25 מ"ג אפדרין ביום(עם קפאין ביחס 1:10). מעבר לזה זה overkill.
אני יודע שבימים הראשונים ולפעמים בשבועות הראשונים יתכנו תופעות לוואי לכן אני מעדיף להתחיל עם שלוש חצאי מנות(10-12.5 מ"ג) ביום למשך השבוע-שבועיים ראשונים.
אני מתכן חיטוב קצר ואינטנסיבי של 6 שבועות בתוכנית RFL(של ליל מקדונלד), אני לוקח את האפדרין לא רק בשביל מרץ. בכל מקרה אפדרין יעיל יותר על אנשים עם אחוז שומן גבוהה ככה שזה יתרון(איכשהו חח).
בקשר למינון אתה צודק התבלבלתי קלות
אבל עדיין חצי כדור לא יתן לך הרבה

וכשאומרים אחוז שומן גבוה לא מתכוונים ל20% יותר בכיוון של 15
לרדת מ20% ל15% באופן טיבעי לבנאדם עםן מאסת שריר גבוה יחסית זה די פשוט

תעשה את השיקולים שלך

חצי של ארסן זה 25 מ"ג לא 12.5

תשמע יש מצב שבמשקל שלך לא תרגיש בכלל, אני שוקל 90 התחלתי עם 25 יומיים ואחרי זה ישר ל50 אבל לך לפי מה שאתה מרגיש, אם מספיק חצי תשאר עם חצי

• פותח/ת השרשור
אגב עוד שאלה קטנה:
כל 20 כדורים מגיעים בחבילה צהובה כזו ? או כמה חפיסות של 20 נכנסות בחבילה צהובה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית