הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מישהו שמבין בבילדינג?

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
יש פה מישהו שמבין ב-בילדינג?
אני צריך עזרה עם תוכנית בעיקר.

אלה שאלות פשוטות למי שמבין ומתעסק בזה,מי שיכול לעזור אני יודה לו מאוד 😃(תגיבו)

האם זה נכון שבמסה עדיף לעשות סוג של תוכנית כוח?
איזה תוכנית כוח כדאי לעשות במסה אבל במטרה לבניית שריר?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה מתאמן ?
אם אתה בקטע של לבנות גוף יפה קח fbw או ab מהאינטרנט .

זה מה שאני יעשה,יש לי עוד בערך שבוע לחיטוב.
ואז אני יעשה שבוע ניטרלי ואז אני יתחיל מסה.

תגיד כדאי לעשות חזרות גבוהות בבילדינג או 8חזרות?

בקצרה .... בבילדינג עובדים על טווחים של 8-12 (לפעמים גם יותר).
העקרון של תוכנית בילדיינג זה נפח גדול עצימות בינונית וזמני מנוחה קצרים (עד 90 שניות)

• פותח/ת השרשור
בקצרה .... בבילדינג עובדים על טווחים של 8-12 (לפעמים גם יותר).
העקרון של תוכנית בילדיינג זה נפח גדול עצימות בינונית וזמני מנוחה קצרים (עד 90 שניות)

לפי מה שהבנתי זה ממש בקצרה,נגיד לרגליים ממליצים חזרות גבוהות יותר,כנ"ל כתפיים.

לפי מה שהבנתי זה ממש בקצרה,נגיד לרגליים ממליצים חזרות גבוהות יותר,כנ"ל כתפיים.

שוב זה נושא מאוד רחב ,בפורום פה מתמחים בעיקר בתוכניות כוח , הקטע של הבילדינג גם קיים רק צריך לדוג אותו בתגובות של הגולשים בתוך הפוסטים.

לשאלתך , אז כן רגליים מומלץ לשלב חזרות גבוהות אבל גם נמוכות ...כנ"ל לכתפיים , אין פה עיניין של שריר קטן ככה וככה חזרות ושריר גדול ככה וככה חזרות.. עושם הכול מהכול בטווח של 8-12 חזרות אבל לפעמים אפשר יותר מ 12 תלוי בך.

בבודי בילדינג יש הרבה אופציות כמו בכל ספורט נושא אחר הכל זה עניין של ניסוי אישי אולי עליך ישפיע 8 חזרות יותר טוב ואולי 12 לך תנסה את זה או את זה ואז תבין מה טוב לך
לדעתי בבילדינג יש עקרון אחד שלפיו אתה חייב ללכת ...
אתה חייב לצבור מסת שריר גדולה מאוד ( ואיתה גם יבוא כוח ) לפני שתתחיל לחטב ! עד שאתה לא עובר את את השתי ספרות האחרונות בגובה שלך במשקל לפחות ב 15 קילו אין מה לחטב!
ז״א 165 גובה משקל 80 לפחות או גובה 180 משקל 95 לפחות בשביל חיטוב ראשוני . המספרים פה זה עניין יחסי ואלו בס״הכ קוים מנחים.
לגבי אימונים לך על abcd שנתיים שלוש תעלה במסה ואז לך על חיטוב עד אז כבר תדע מה עובד עליך ומה לא

מחזק את זה שמלעמלה ^^^ חושב רק ש אם כבר ABC זה עדיף .... כלומר שלושה ימי אימון (ABC) ויום אחד חופש מוחלט , וחוזה חלילה.

• פותח/ת השרשור
מחזק את זה שמלעמלה ^^^ חושב רק ש אם כבר ABC זה עדיף .... כלומר שלושה ימי אימון (ABC) ויום אחד חופש מוחלט , וחוזה חלילה.

מצטער על האיחור.
מה לדעתך עדיף למתאמן יחסית מתחיל במסה,ab שזה יצא לי כול שריר פעמיים בשבוע.
או abc ואז עוד אימון a בלבד(4אימונים בשבוע)?

אני חושב שלדעתי עדיף לי ab כי אני יכול רק 4אימונים בלחץ...

אם ab,אז איזה חלוקת שרירים אתה ממליץ?

מצטער על האיחור.
מה לדעתך עדיף למתאמן יחסית מתחיל במסה,ab שזה יצא לי כול שריר פעמיים בשבוע.
או abc ואז עוד אימון a בלבד(4אימונים בשבוע)?

אני חושב שלדעתי עדיף לי ab כי אני יכול רק 4אימונים בלחץ...

אם ab,אז איזה חלוקת שרירים אתה ממליץ?

fbw.

• פותח/ת השרשור
כן... אם אתה רוצה הרבה ווליום אז תעשה 6 סטים לשריר, שני תרגילים ...יום כן יום לא למה אתה מתכוון באדי בילדינג ,אתה רוצה להתחרות??

כתבת שאתה מתחיל

ברמת האימונים אני מתחיל.
אבל אני רוצה תוכנית שתהיה לי התחלה לבילדינג,ומה הקשר אם אני רוצה להתחרות.
אני לא מחפש להרים כבד,נטו גוף(אני יודע שאני לא הולך לפמפם בייספ אבל אני לא מחפש תוכניות של דדליפט סקוואט פרס כול פעם).

ברמת האימונים אני מתחיל.
אבל אני רוצה תוכנית שתהיה לי התחלה לבילדינג,ומה הקשר אם אני רוצה להתחרות.
אני לא מחפש להרים כבד,נטו גוף(אני יודע שאני לא הולך לפמפם בייספ אבל אני לא מחפש תוכניות של דדליפט סקוואט פרס כול פעם).

שאלתי אם אתה רוצה להתחרות בבילדינג.... וגם לא דיברתי על זה שאתה צריך להרים כבד,אני אומר ש fbw

תהיה טובה לך ... קח תרגיל אחד או מקסימום 2 לכל שריר ,תעשה 3 סטים,8-10 חזרות,מנוחה מקסימום דקה,יום כן יום לא, ואתה תראה תוצאות,

בקשר לזה שאתה לא רוצה לעשות מורכבים, אתה לא חייב ,אבל לדעתי סקוואט ופרס זה תרגילים ממש טובים לבילדינג

אני גם ממליץ על FBW ... אתה יכול לשחק עם זה בסבבה עם התרגילים והפעמים בשבוע שאתה מגיע... שלוש פעמים בשבוע זה בסדר

בבודי בילדינג יש הרבה אופציות כמו בכל ספורט נושא אחר הכל זה עניין של ניסוי אישי אולי עליך ישפיע 8 חזרות יותר טוב ואולי 12 לך תנסה את זה או את זה ואז תבין מה טוב לך
לדעתי בבילדינג יש עקרון אחד שלפיו אתה חייב ללכת ...
אתה חייב לצבור מסת שריר גדולה מאוד ( ואיתה גם יבוא כוח ) לפני שתתחיל לחטב ! עד שאתה לא עובר את את השתי ספרות האחרונות בגובה שלך במשקל לפחות ב 15 קילו אין מה לחטב!
ז״א 165 גובה משקל 80 לפחות או גובה 180 משקל 95 לפחות בשביל חיטוב ראשוני . המספרים פה זה עניין יחסי ואלו בס״הכ קוים מנחים.
לגבי אימונים לך על abcd שנתיים שלוש תעלה במסה ואז לך על חיטוב עד אז כבר תדע מה עובד עליך ומה לא
מאיפה אתה זורק את המספרים האלה לא ברור לי ? אם הבן אדם 1.80 והוא על 65 קילו הוא לא יעשה מסה של 30 קילו כי בשלב מסויים התהליך לא יהיה אפקטיבי והוא יצבור רק כמעט ורק שומן , לדעתי עושים מסה עד שאתה מגיע לאחוז מסויים שאתה אומר לך שלא תעבור אותו לדוגמא אצלי זה 14

מאיפה אתה זורק את המספרים האלה לא ברור לי ? אם הבן אדם 1.80 והוא על 65 קילו הוא לא יעשה מסה של 30 קילו כי בשלב מסויים התהליך לא יהיה אפקטיבי והוא יצבור רק כמעט ורק שומן , לדעתי עושים מסה עד שאתה מגיע לאחוז מסויים שאתה אומר לך שלא תעבור אותו לדוגמא אצלי זה 14
1-גבר בגובה 180 ששוקל 65 הוא שחיף
2-זה כבר אשכול אנטיקה ולא מעניין
3-מה אתה מחפש על מה להתווכח
4-אם יש לך שאלות נוספות אלי זה בתשלום !

1-גבר בגובה 180 ששוקל 65 הוא שחיף
2-זה כבר אשכול אנטיקה ולא מעניין
3-מה אתה מחפש על מה להתווכח
4-אם יש לך שאלות נוספות אלי זה בתשלום !
עוד פוזאיסט שחושב שהוא מבין משהו ומטעה אנשים בפורום

• פותח/ת השרשור
אני גם ממליץ על FBW ... אתה יכול לשחק עם זה בסבבה עם התרגילים והפעמים בשבוע שאתה מגיע... שלוש פעמים בשבוע זה בסדר

תגידו,החלטתי ללכת על push pull legs,שזה בעצם משלב גם כוח וגם זה מתאים לבילדינג.
הקטע הוא שצריך לעשות אותה 6פעמים בשבוע,יש סיכונים לפציעות?(בלי קשר לטכניקה וכו..)
זו התוכנית:(של coolcicada)

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=149807833&page=1

בכללי מה דעתכם על התוכנית?

תגידו,החלטתי ללכת על push pull legs,שזה בעצם משלב גם כוח וגם זה מתאים לבילדינג.
הקטע הוא שצריך לעשות אותה 6פעמים בשבוע,יש סיכונים לפציעות?(בלי קשר לטכניקה וכו..)
זו התוכנית:cray:של coolcicada)

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=149807833&page=1

בכללי מה דעתכם על התוכנית?
לפי דעתי תעשה AB ככה
A:
בנץ
פרס
בנץ דאבלים שיפוע חיובי
הרמות לכתף האחורית
בנץ צר
לחיצה צרפתית\משיכה פולי עליון תחליף כל אימון

B:
סקואט
דדליפט
מתח ואם אתה עושה איזה 10+ אז עם משקל
חתירה
פימפום יד קידמית

מורכבים תעבוד 5 חזרות תוסיף כל אימון 2.5 קילו עד שתתקע 3 פעמים ברצף ואז תעבור ל8 חזרות דדליפט תשאר 5
מורכבים 4 סטים דליפט 3
תרגילי עזר 3
יד קידמית תעשה 2 סטים רגיל 2 סטים פטישים
דדליפט תרים כבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית