הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הם לא לוקחים תוספים?

מצב
השרשור נעול
תלוי איך מגדירים "תוספים"

כן , רובם אם לא כולם לוקחים תוספים , מקלן ועד הזרקות.

בשורה תחתונה נראים מצויין - כל השאר לא מעניין.

זה כבר נהיה מגעיל האשכולים האלו !!!
מה זה משנה מה הם לוקחים לא לוקחים מודים לא מודים !!!
מה זה משנה ? למה להיות כאלה רכלנים , כמו חבורה של בנות 16 שיושבות ומרכלות כל היום !!!
פשוט לשון הרע !!!
כבר לא פעם ראשונה שאני רואה אשכולים כאלה בפורום- על פלוני אלמוני שלא מודה שהוא לוקח חומרים - זה פשוט מגעיל להתעסק ברכילות כזאת !

אף אחד מהם לא טבעי כולם לוקחים סטרואידים
למה?
כי אי אפשר להגיע לשייפ כזה בלי חומרים

ועכשיו שאתה יודע את האמת

לך תתאבד על סקוואט ודדליפט בבקשה

זה כבר נהיה מגעיל האשכולים האלו !!!
מה זה משנה מה הם לוקחים לא לוקחים מודים לא מודים !!!
מה זה משנה ? למה להיות כאלה רכלנים , כמו חבורה של בנות 16 שיושבות ומרכלות כל היום !!!
פשוט לשון הרע !!!
כבר לא פעם ראשונה שאני רואה אשכולים כאלה בפורום- על פלוני אלמוני שלא מודה שהוא לוקח חומרים - זה פשוט מגעיל להתעסק ברכילות כזאת !

נושא שנוי במחלוקת , יש כאלו באמת ״תמימים״ שלא יודעים איך נראה גוף לא טבעי ומנגד גוף טבעי נטול חומרים.
שזה בסדר להסביר , אבל אם האשכול הזה ילך לכיוון של וויכוחי צדק הוא ינעל.

לבינתיים , שיהנו מחמת הספק.

נושא שנוי במחלוקת , יש כאלו באמת ״תמימים״ שלא יודעים איך נראה גוף לא טבעי ומנגד גוף טבעי נטול חומרים.
שזה בסדר להסביר , אבל אם האשכול הזה ילך לכיוון של וויכוחי צדק הוא ינעל.

לבינתיים , שיהנו מחמת הספק.
לפני כמה ימים נתקלתי בנושא דומה באוף טופיק וזה פשוט שיגע אותי זה היה על גבול של הוצאת דיבה

לפני כמה ימים נתקלתי בנושא דומה באוף טופיק וזה פשוט שיגע אותי זה היה על גבול של הוצאת דיבה
הוצאת דיבה?...
בסה"כ שאלה לגיטימית מאחר ורשום שהם טבעיים...

יש שם כמה בחורים שהם נראים טבעיים בהגדרה של תוספים טבעיים בלבד ללא חומרים אנבולים , מצד שני הם לא במסת שריר כל כך גבוהה בסך הכל על אש מאוד נמוך ובגלל שהם מחוטבים הם נראים לא טבעיים , ובגלל שאתה שואל תשאלה הזאת הם מפומפמים , בסך הכל יש שם כמה שנראים טוב

• אהבתי
Reactions: Tom
מה אתה אומר על האשכול הזה ?
http://www.lbs.co.il/threads/48463/
אני אומר שזה אשכול שבו מישהו העלה תמונה של מישהו אחר שאף אחד לא מכיר ואמר שהוא משתמש בסטרואידים. כולם הגיבו בכך שהוא קצת משונה וקצת מוזר וכנראה גם חובב פטמות גברים (פותח האשכול).
אה... ואייל העלה תמונה די דוחה שגרמה לי להצטער שלחצתי על הלינק...😱

לענייננו, אותי האשכולות האלה תמיד משעשעים...

במחשבה שנייה כולם על טרנים חוץ מהיפיוף ההוא עם השיער השטני שהוא על קריאטין

אני אומר שזה אשכול שבו מישהו העלה תמונה של מישהו אחר שאף אחד לא מכיר ואמר שהוא משתמש בסטרואידים. כולם הגיבו בכך שהוא קצת משונה וקצת מוזר וכנראה גם חובב פטמות גברים (פותח האשכול).
אה... ואייל העלה תמונה די דוחה שגרמה לי להצטער שלחצתי על הלינק...😱

לענייננו, אותי האשכולות האלה תמיד משעשעים...

רופא צריך לדעת איך להתמודד כאשר הוא נחשף למראות מסוג זה 😆

זה אפילו לא מדגדג את הגבול של הוצאת הדיבה, כי זה פשוט לא. לגבי מזריק או לא, לדעתי דיון לגיטימי מאחר ואלו אנשים מוכרים באינטרנט שנוהגים להתפרסם בשל הישגיהם הפיזים.

• פותח/ת השרשור
זו ממש לא הוצאת דיבה! בכותרת של הסירטון רשום במפורש "פיתוח שרירים טבעיים בלי סטרואידים"
לכן חשבתי לשאול אנשים שמבינים יותר ממני אם זה אכן ניראה טבעי או לא. ;-)
אין פה שום כוונה לדבר לשון הרע,

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית