נק' מוניטין:
0
- 3
- 0
אתם רוצים להגיד לי שזה הכול טבעי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כבר נהיה מגעיל האשכולים האלו !!!
מה זה משנה מה הם לוקחים לא לוקחים מודים לא מודים !!!
מה זה משנה ? למה להיות כאלה רכלנים , כמו חבורה של בנות 16 שיושבות ומרכלות כל היום !!!
פשוט לשון הרע !!!
כבר לא פעם ראשונה שאני רואה אשכולים כאלה בפורום- על פלוני אלמוני שלא מודה שהוא לוקח חומרים - זה פשוט מגעיל להתעסק ברכילות כזאת !
לפני כמה ימים נתקלתי בנושא דומה באוף טופיק וזה פשוט שיגע אותי זה היה על גבול של הוצאת דיבהנושא שנוי במחלוקת , יש כאלו באמת ״תמימים״ שלא יודעים איך נראה גוף לא טבעי ומנגד גוף טבעי נטול חומרים.
שזה בסדר להסביר , אבל אם האשכול הזה ילך לכיוון של וויכוחי צדק הוא ינעל.
לבינתיים , שיהנו מחמת הספק.
הוצאת דיבה?...לפני כמה ימים נתקלתי בנושא דומה באוף טופיק וזה פשוט שיגע אותי זה היה על גבול של הוצאת דיבה
מה אתה אומר על האשכול הזה ?הוצאת דיבה?...
בסה"כ שאלה לגיטימית מאחר ורשום שהם טבעיים...
אני אומר שזה אשכול שבו מישהו העלה תמונה של מישהו אחר שאף אחד לא מכיר ואמר שהוא משתמש בסטרואידים. כולם הגיבו בכך שהוא קצת משונה וקצת מוזר וכנראה גם חובב פטמות גברים (פותח האשכול).מה אתה אומר על האשכול הזה ?
http://www.lbs.co.il/threads/48463/
אני אומר שזה אשכול שבו מישהו העלה תמונה של מישהו אחר שאף אחד לא מכיר ואמר שהוא משתמש בסטרואידים. כולם הגיבו בכך שהוא קצת משונה וקצת מוזר וכנראה גם חובב פטמות גברים (פותח האשכול).
אה... ואייל העלה תמונה די דוחה שגרמה לי להצטער שלחצתי על הלינק...😱
לענייננו, אותי האשכולות האלה תמיד משעשעים...
זה אפילו לא מדגדג את הגבול של הוצאת הדיבה, כי זה פשוט לא. לגבי מזריק או לא, לדעתי דיון לגיטימי מאחר ואלו אנשים מוכרים באינטרנט שנוהגים להתפרסם בשל הישגיהם הפיזים.לפני כמה ימים נתקלתי בנושא דומה באוף טופיק וזה פשוט שיגע אותי זה היה על גבול של הוצאת דיבה