הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

BUY2USA מישהו השתמש בשירות שלהם?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
יצא לי להשתמש בשירות שלהם בשביל להזמין נעליים והייתי מרוצה. בכל הפעמים שהזמנתי הכל היה בסדר.
אחותי רצתה להזמין לאחיין שלי צעצועים מtoysrus. בסך הכל 2 בייבלייד וזירה של בייבלייד. הכל עלה 50 דולר בערך. אולי דולר אחד יותר.
מסתבר שמישהו ארז הכל באריזה גדולה וצריך לשלם לפי משקל נפחי של יותר מ9 קילו. המשלוח יוצא 120דולר! על פאקינג 3 צעצועים ששוקלים ביחד פחות מקילו וחצי.
לא יודע נראה לי כמו הקטנת ראש מטורפת וכמו שאומרים "ירייה באפילה". אתה מזמין נניח ויטמינים. לך תדע כמה יצא. אתה תלוי בגודל של האריזה. אני מקווה שהם יכולים לארוז את מחדש באריזה קטנה.

מישהו פעם הזמין מהם וקרה לו מקרה דומה?

כן, מזל שכשאתה ממלא ומעלה את החשבונית באתר יש אפשרות לאריזה מחדש.
אני בכל מקרה הפסקתי להשתמש בשירותיהם.

אני דווקא חושב שב-B2U יש לפעמים מציאות.
יש את שיפיטו, אבל הם דורשים עמלה של 8.5$ על כל חבילה וזה מייקר מאוד.
בדיוק היום קיבלתי מכונת גילוח שקניתי באמזון עם B2U, יצא לי משלוח 25$,
אפילו לא שקל על מיסים וזה הגיע לי עד פתח הדלת ב-6 ימים (4 ימי עסקים).

• פותח/ת השרשור
אני מודה שהם מהירים והתמיכה שלהם טובה בסך הכל. אני לא פוסל אותם פשוט זה קצת מעפן לשלם כל כך הרבה.
בקשר לאריזה מחדש נכון שזה קיים אבל אני צריך לראות מה הם יגידו לי כי באתר שלהם כתוב שמתחת למשקל מסויים (מתחת לקילו וחצי) לא ניתן לארוז מחדש שזה גם נשמע די טיפשי.
זה פשוט מעניין אותי מה קורה אם מזמינים נניח בגדים? הרי לפעמים בגדים מגיעים עטופים בניילון או שקית, אז הם יתנו לי משלוח בכמה דולרים? ברור שלא. קיצר יש דברים מעטים ככל הנראה שכדאי להזמין דרכם כמו נעלים שהמשלוח הוא על כל זוג. וגם משקל נפחי אחת ההגדרות המפגרות ששמעתי. שיגידו שאני משלם על השטח שהחבילה תופסת ולא על משקל דמיוני שלא קיים.

איחוד חבילות הוא בד"כ לא אוטומטי אלא מצריך בקשה של השולח ויש גם מחשבון כדי לבדוק כדאיות כך שאולי בלי לשים לב אחותך בקשה איחוד חבילות?
הנסיון שלי איתם עד כה היה מעולה. בכל אופן יש להם שרות לקוחות יעיל ומהיר אז כדאי לנסות לפנות אליהם.

• פותח/ת השרשור
לא מדובר על איחוד חבילות. ממה שאני מבין איחוד חבילות זה פשוט לשים כמה מוצרים שהגיעו בנפרד בתוך חבילה אחת.
אני רוצה שהם יפתחו את האריזה עם מה שהזמנתי ופשוט יארזו את זה מחדש בתוך חבילה קטנה יותר. יש להם שירות כזה.

אם אני מזמין נעליים שעולות 70דולר דרכם,כמה המשלוח עולה לי?(נעלי נייק -קלות)
זה מגיע עד הבית או לדואר?

• פותח/ת השרשור
עולה 20 דולר לכל זוג. זה עדיין יוצא יותר זול מבארץ.
מגיע עד הבית עם שליח אבל במשלוח הראשון הם לא מתאמים או משהו הם יבואו מתי שבא להם ככה שלך תדע אם תיהיה בבית.

עד 75 אין מס. המשלוח עולה 20 דולר. מגיע עם שליח עד לסניף הדואר. שולחים לך עדכונים כך שאתה יודע בדיוק מתי הן מגיעות.
עכשיו הזמנתי סקוני טריומף ב85 דולר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית