עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Did you take a gram of magnesium today?
Have you bought a pound of magnesium yet?
אתמול היה לילה פשוט גרוע אחרי כל הפוסט ניסיתי לנוח ולהגיע למצב שאני לא ישן כל היום ואז הולך לישון ב- 10-11 עד הבוקר בשביל לנוח מספיק.
הלכתי לישון ב-11 בלילה, ופשוט התהפכתי במיטה עד שעה 2 בלי הגזמה עד שנרדמתי וגם אז יצא לי לקום במשך הלילה 3 פעמים לפחות.
עוד קטע שנורא מוזר לי - אני מזיע במשך הלילה, פשוט מזיע כמו מטורף לא משנה אם יש מזגן דלוק על 18 מעלות או מאוורר.
אני אחד שחיי את המכון כושר, מתאמן כבר המון זמן ובחיים לא פיספסתי אימון ולא מסוגל לא ללכת בקביעות, זה באמת נחוץ לעשות את ההפסקה הזו? ואם כן, לא יספיק למשל הפסקה של סוף שבוע ולדלג על האימון הבא אחריו במקום 10 ימים?
אתה בעצם אומר "להקשיב לגוף שלך",הטיעון האהוב על כולנו למה צריך לעשות ABCD:)אחי, הגוף שלך סובל הוא מאותת לך ואתה מסרב להקשיב לו, קח מנוחה, אתה תחזור חזק יותר מניסיון.
אני אחד שחיי את המכון כושר, מתאמן כבר המון זמן ובחיים לא פיספסתי אימון ולא מסוגל לא ללכת בקביעות, זה באמת נחוץ לעשות את ההפסקה הזו? ואם כן, לא יספיק למשל הפסקה של סוף שבוע ולדלג על האימון הבא אחריו במקום 10 ימים?
ציטראט זה סבבה. מה הרעיון בB6? בשביל זה יש את הקומפלקס Bאיזה מגנזיום? ציטראט? או הציטראט + B6?
ממליץ לבחון את האפליקציה headspace, פתרון גאוני לעצלנים כמוני שנותן לך לתרגל מדיטציה ב10 דקות כל פעם קצת ולהיכנס קצת ל"עולם". בזמן האחרון אני עושה שיעור (session) לפני השינה ונרדם מהר יותר, בכללי רגוע יותר במהלך היום.
שווה לבדוק
א סטלממליץ לבחון את האפליקציה headspace, פתרון גאוני לעצלנים כמוני שנותן לך לתרגל מדיטציה ב10 דקות כל פעם קצת ולהיכנס קצת ל"עולם". בזמן האחרון אני עושה שיעור (session) לפני השינה ונרדם מהר יותר, בכללי רגוע יותר במהלך היום.
שווה לבדוק
יא סטלן זה אשכול לפני 5 וחצי שניםממליץ לבחון את האפליקציה headspace, פתרון גאוני לעצלנים כמוני שנותן לך לתרגל מדיטציה ב10 דקות כל פעם קצת ולהיכנס קצת ל"עולם". בזמן האחרון אני עושה שיעור (session) לפני השינה ונרדם מהר יותר, בכללי רגוע יותר במהלך היום.
שווה לבדוק
אח שלי היקר יש תשובה לשאלה שלך .. אני רואה שאנשים לא עונים תשובה וזה מתריד אותך אז ככה אני היה לי את אותו בעיה ממש אותו דבר ! אז ככה דיברתי עם הרבה מפתחי גוף מקצועים אחרי הכל דיברתי גם עם אחד שהוא אלוף האלופים בפיתוח גוף תן לי להרגיע אותך ולהגיד לך כמה מילים .... בו נגיד ואתה מתאמן בשעה 5 בערב ואתה נרדם רק למוחרת בשעה 10 בבוקר אז לא קרה כלום הגוף צריך מנוחה 7 8 שעות זה לא משנה מתי ואיך העיקר שישנת את ה7 8 שעות ... לא אני אומר את זה אלה דיברתי עם אלוף האלופים ועוד משהו הוא אמר לי שהגוף גודל גם עם אתה יושן 5 או 6 שעות .. אבל עם אתה יושן 7 8 שעות זה כמובן יגדל יותר מהר אתה לא צריך לדאג לגבי זה שאתה לא נרדם בלילות העיקר שהגוף מקבל את ה7 8 שעות מכווה שעזרתי לך ..אני ישמח אם תגיד לי שקראת את התגובה שלי
אני מכווה שזה ברור לך כי אני רואה שאתה ממש מותרד מזה אין לך מה לדאוג אתה גודל כמו שצריך עם אתה יושן זה לא משנה מתי וכמה זמן עבר אחרי האימון במילה אחד כשהגוף יושן גודלים כמובן ועוד פעם אני מזכיר לך שזה אמר לי אלוף האלופים בפיתוח גוף דרך אגב הוא שופט על הבמה של המתחרים בפיתוח גוף אתה יכול להיות רגוע מכווה שעזרתי