עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קיבלתי ציון ממש ממש לא רע לפי דעתי עם מספר שעות הלימוד הזה(766)לא מסכים בכלל עם הגישה של 3-4 שעות ביום מספיק. זה משתנה בהתאם למי שאתה ולציון שאתה שואף לקבל.
Teach me!!קיבלתי ציון ממש ממש לא רע לפי דעתי עם מספר שעות הלימוד הזה(766)
ציון ממש יפה אבל בפועל אתה רואה אנשים שחורשים 10 שעות ובקושי מוציאים 700. אגב, בנתוני הסטטיסטיקה מעל 700 רק אחוז אחד מצליח...קיבלתי ציון ממש ממש לא רע לפי דעתי עם מספר שעות הלימוד הזה(766)
כמה הוצאת במבחן?הייתי עושה חצי שעה ביום פשוט מבצע את השיעורי בית שנתנו לי בקורס בחודש הראשון ואחר כך זרקתי זין אפשר להגיד חח
716כמה הוצאת במבחן?
ציון ממש יפה למי שלא עשה שיעורי בית. ;) הלוואי ואצליח ככה...
לאחרונה פסיכומטרי הפך יותר לבאמת מדד לאייקיו שלך ופחות לכמה אתה חורשציון ממש יפה למי שלא עשה שיעורי בית. ;) הלוואי ואצליח ככה...
למדתי ביואל גבע במועד האחרון (עד חמישי אני אמור לקבל ציון!!), ככה שלפחות לדעתי לימדו אותנו לנהל את הזמן בצורה הכי טובה שאפשר.
למדנו מילים(אנגלית+עברית) במקטעים של חצי שעה.
בשבוע היינו לומדים קבוצת מילים באנגלית וקבוצה בעברית, הייתי מחלק אותן ל 5 חלקים כ"א ולומד חלק ביום, ומשקיע בשישי ושבת רק בחזרות על אותן המילים.
חוץ מזה הייתי קורא שעה-שעתיים באנגלית (אני ממש טוב) ושעתיים בעברית (קראתי אולי 3 ספרים כל החיים), הקריאה בסוף משתלמת אם אתה רוצה לסיים פרק מילולי(לא סיימתי בחיים כי אני דיי איטי בקריאה).
בנוסף הייתי מקדיש זמן לשיעורי בית/חזרה על החומר לפי הלו"ז של המורה.
בקשר לאימונים, הייתי קם כל בוקר ב 8, לומד 3-4 שעות (בד"כ מילים שעה, וקורא שעתיים, ומידי פעם תרגילים או בוחן כי בבוקר אתה הכי מרוכז).
הולך לאימון/ריצה ואז כשאני חוזר אוכל צהריים וחוזר שוב ללמוד עד הערב/לילה.
אתה לא צריך 12 שעות ללמוד, מספיק שעה קריאה בכל שפה (אלא אם כן יש לך קושי באחד מהם), שעה-שעתיים על מילים, ושיעורי בית/חזרות לפי הלו"ז, שזה בד"כ 3-4 שעות ביום.
לאחרונה פסיכומטרי הפך יותר לבאמת מדד לאייקיו שלך ופחות לכמה אתה חורש
כשאני עשיתי לא למדתי ממש את המילים אחרי ל' , באנגלית לא פתחתי בכלל (אבל הוצאתי בפרק די נמוך 122\150) את הספרים.
העניין הוא שעד לפני שנתיים היו שואלים יותר שאלות על המילים ואז הבינו שזה רק עניין של חרישה ולמידה כמו תוכי.
מה שכן כרגע יש את החיבור זה נותן גם אינדיקציה ליכולת ההתבטאות שלך בכתב ובאמת כמה השפה שלך עשירה ומגוונת.
בכל אופן , יש גם המון עניין של טכניקת גישה לשאלות, עמידה בלחץ וזמנים וכו' , למזלי נפלתי על הקריטריונים האלו טוב בנוסף לעובדה שיש לי זיכרון צילומי
לכל החברה שעשו או עושים כמה שעות ביום בערך אתם למדתם ואיך זה הסתדר לכם בכללי עם חיי חברה ואימונים??