הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות על הפסיכומטרי למי שעשה

• פותח/ת השרשור Eden21
  • פורסם בתאריך
הבגרות זה מה שמפיל אותך?
יאפ
עכשיו אני משפר..עושה 5 יחידות מתמטיקה ב3 חודשים..ניגש בחורף מקווה לטוב חח
כמובן יחד עם כל ההיסטוריה שהיא חובה ואזרחות :S
והכל אני לומד לבד..מקווה לטוב

יאפ
בהצלחה...אני גם מקווה להגיע ללימודים גבוהים אולם לא רפואה (מדעי המוח) עם ממוצע בגרות 90...אני עוד צריך פסיכומטרי, הזמן עושה את שלו..

• פותח/ת השרשור
קראתי פה הרבה שטויות שאחרי ארבע מפגשים אני כבר מבין כמה שדברים נשארו פה שטויות,לא משנה מאיזה ציון אתה מתחיל במבחן כניסה זה דבר ראשון כי לומדים שם שיטות שיש כאלה שיקבלו בכניסה עשר אחוז תשובות נכונות ואחרי חודש קורס כבר יעלו ל70-80 לומדים טכניקות,ובקשר למילים שמתי לב שכולכם פה נגד אבל אם תשימו לב למילים שאתם מכירים יש עוד פירושים שאתם אפילו לא שמעתם עליהם ככה שבמבחן אם תיפלו על מילה שאתה מכירים ואתם לא תדעי את כל הפירושים שלה אכלתם אותה כי אתם ישר לא תחשבי לסמן אותה...מישהו פה ידע שלמילה long יש יותר ממשמעות אחת למשל??ובעברית בכלל איך אפשר לפתור אנלוגיות בלי לדעת את המילים??אני מסכים שיש דברים כמו הבנת הנקרא שיש כאלה שיותר חזקים אבל הציון תלוי הרבה מאוד בבנאדם וכמה היא נחוש להשקיע ולהצליח

@Eden21
לימדתי לפסיכומטרי כמה מאות תלמידים. הקורס בהחלט יעיל. אבל תלמיד של 500 לא יהפוך לתלמיד של 700 אלא במקרים מאוד חריגים כמו מישהו שעשה את הבחינה הראשונה אחרי 10 שנים שהוא לא פתר תרגיל בחשבון

לגבי לימוד מילים, להפסיד תשובה נכונה בגלל חוסר ידע של מילים זה בזבוז. בציונים הגבוהים תשובה שגויה שווה בין 3 ל 7 נקודות בציון הכללי וזה לפעמים ההבדל בין להתקבל לחוג שאתה רוצה או לא.
לכן אני כן מאמין ששווה להשקיע זמן בלימוד מילים מעבר לשעות התרגול הרגיל.

• פותח/ת השרשור
@Eden21
לימדתי לפסיכומטרי כמה מאות תלמידים. הקורס בהחלט יעיל. אבל תלמיד של 500 לא יהפוך לתלמיד של 700 אלא במקרים מאוד חריגים כמו מישהו שעשה את הבחינה הראשונה אחרי 10 שנים שהוא לא פתר תרגיל בחשבון

לגבי לימוד מילים, להפסיד תשובה נכונה בגלל חוסר ידע של מילים זה בזבוז. בציונים הגבוהים תשובה שגויה שווה בין 3 ל 7 נקודות בציון הכללי וזה לפעמים ההבדל בין להתקבל לחוג שאתה רוצה או לא.
לכן אני כן מאמין ששווה להשקיע זמן בלימוד מילים מעבר לשעות התרגול הרגיל.
מסכים איתך שמישהו של 500 לא יהיה 700 אבל הוא יכול להעלות את הציון בצורה משמעותית אם הוא ישקיע,דרך אגב איפה לימדת פסיכומטרי

מסכים איתך שמישהו של 500 לא יהיה 700 אבל הוא יכול להעלות את הציון בצורה משמעותית אם הוא ישקיע,דרך אגב איפה לימדת פסיכומטרי

מסכים איתך . ככה היה איתי . התחלתי עם המבחן פתיחה בין 40-60 % בהכל ועליתי ל 90% .גישות ומילים זה המפתח להצלחה

יאפ
אני איתך..
אמנם אני לא רוצה ללמוד רפואה, אבל הפסיכומטרי שלי מספיק לי לבן גוריון, לצערי חסר לי 6 נקודות בבגרות במתמטיקה אז אני גם צריך לשפר בגרות במתמטיקה :\

לימדתי באנקורי אבל זה היה כבר ממש מזמן

קראתי פה הרבה שטויות שאחרי ארבע מפגשים אני כבר מבין כמה שדברים נשארו פה שטויות,לא משנה מאיזה ציון אתה מתחיל במבחן כניסה זה דבר ראשון כי לומדים שם שיטות שיש כאלה שיקבלו בכניסה עשר אחוז תשובות נכונות ואחרי חודש קורס כבר יעלו ל70-80 לומדים טכניקות,ובקשר למילים שמתי לב שכולכם פה נגד אבל אם תשימו לב למילים שאתם מכירים יש עוד פירושים שאתם אפילו לא שמעתם עליהם ככה שבמבחן אם תיפלו על מילה שאתה מכירים ואתם לא תדעי את כל הפירושים שלה אכלתם אותה כי אתם ישר לא תחשבי לסמן אותה...מישהו פה ידע שלמילה long יש יותר ממשמעות אחת למשל??ובעברית בכלל איך אפשר לפתור אנלוגיות בלי לדעת את המילים??אני מסכים שיש דברים כמו הבנת הנקרא שיש כאלה שיותר חזקים אבל הציון תלוי הרבה מאוד בבנאדם וכמה היא נחוש להשקיע ולהצליח
להגיד לך דוגרי, כל מי שיש לו אנגלית פה ברמה שהוא קורא מחקרים בעצמו, יודע שלLONG יש שני פירושים...

• פותח/ת השרשור
להגיד לך דוגרי, כל מי שיש לו אנגלית פה ברמה שהוא קורא מחקרים בעצמו, יודע שלLONG יש שני פירושים...
זאת מילה אחת מתוך מאות אם לא אלפים שיש לה שתי פירושים לפחות....אני לא מכיר בנאדם שיודע את כל המילים מהיום יום...

יש לה הרבה יותר מ-2 פירושים. זה גם נדיר למצוא מילה באנגלית עם פירוש אחד בלבד.
long

v. yearn, desire, wish for, crave; pine, miss someone or something

adv. through a long period of time; for a long period of time; at a time far in the past; throughout

adj. continuing over a great distance; having a great height; extended, prolonged; tedious; broad, comprehensive; far-reaching

n. long period of time; long object; size for tall men

אני מאמין שיקח לזה הרבה זמן להכנס, וגם כשזה יכנס אז מי שכבר עשה פסיכו יוכל להתקבל לפי התנאים שיש כיום.

למזלי קיבלתי פסיכומטרי סבבה ככה שזה לא ככ משפיע עליי
כממהה??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית