למה סיפור מהתחת, ומה הקשר למשחקי וידאו ו...פימפומי אמות?!מנסה להתקבל לרפואה...סיפור מהתחת.
מסתבר שבבית ספר נתתי ממש הרבה ביד ושיחקתי מלא בקונטר סטרייק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה סיפור מהתחת, ומה הקשר למשחקי וידאו ו...פימפומי אמות?!מנסה להתקבל לרפואה...סיפור מהתחת.
מסתבר שבבית ספר נתתי ממש הרבה ביד ושיחקתי מלא בקונטר סטרייק
כי הציונים שלי לא משהולמה סיפור מהתחת, ומה הקשר למשחקי וידאו ו...פימפומי אמות?!
הבגרות זה מה שמפיל אותך?כי הציונים שלי לא משהו
יאפהבגרות זה מה שמפיל אותך?
בהצלחה...אני גם מקווה להגיע ללימודים גבוהים אולם לא רפואה (מדעי המוח) עם ממוצע בגרות 90...אני עוד צריך פסיכומטרי, הזמן עושה את שלו..יאפ
עכשיו אני משפר..עושה 5 יחידות מתמטיקה ב3 חודשים..ניגש בחורף מקווה לטוב חח
כמובן יחד עם כל ההיסטוריה שהיא חובה ואזרחות :S
והכל אני לומד לבד..מקווה לטוב
מסכים איתך שמישהו של 500 לא יהיה 700 אבל הוא יכול להעלות את הציון בצורה משמעותית אם הוא ישקיע,דרך אגב איפה לימדת פסיכומטרי@Eden21
לימדתי לפסיכומטרי כמה מאות תלמידים. הקורס בהחלט יעיל. אבל תלמיד של 500 לא יהפוך לתלמיד של 700 אלא במקרים מאוד חריגים כמו מישהו שעשה את הבחינה הראשונה אחרי 10 שנים שהוא לא פתר תרגיל בחשבון
לגבי לימוד מילים, להפסיד תשובה נכונה בגלל חוסר ידע של מילים זה בזבוז. בציונים הגבוהים תשובה שגויה שווה בין 3 ל 7 נקודות בציון הכללי וזה לפעמים ההבדל בין להתקבל לחוג שאתה רוצה או לא.
לכן אני כן מאמין ששווה להשקיע זמן בלימוד מילים מעבר לשעות התרגול הרגיל.
מסכים איתך שמישהו של 500 לא יהיה 700 אבל הוא יכול להעלות את הציון בצורה משמעותית אם הוא ישקיע,דרך אגב איפה לימדת פסיכומטרי
אני איתך..יאפ
עכשיו אני משפר..עושה 5 יחידות מתמטיקה ב3 חודשים..ניגש בחורף מקווה לטוב חח
כמובן יחד עם כל ההיסטוריה שהיא חובה ואזרחות :S
והכל אני לומד לבד..מקווה לטוב
לימדתי באנקורי אבל זה היה כבר ממש מזמןמסכים איתך שמישהו של 500 לא יהיה 700 אבל הוא יכול להעלות את הציון בצורה משמעותית אם הוא ישקיע,דרך אגב איפה לימדת פסיכומטרי
להגיד לך דוגרי, כל מי שיש לו אנגלית פה ברמה שהוא קורא מחקרים בעצמו, יודע שלLONG יש שני פירושים...קראתי פה הרבה שטויות שאחרי ארבע מפגשים אני כבר מבין כמה שדברים נשארו פה שטויות,לא משנה מאיזה ציון אתה מתחיל במבחן כניסה זה דבר ראשון כי לומדים שם שיטות שיש כאלה שיקבלו בכניסה עשר אחוז תשובות נכונות ואחרי חודש קורס כבר יעלו ל70-80 לומדים טכניקות,ובקשר למילים שמתי לב שכולכם פה נגד אבל אם תשימו לב למילים שאתם מכירים יש עוד פירושים שאתם אפילו לא שמעתם עליהם ככה שבמבחן אם תיפלו על מילה שאתה מכירים ואתם לא תדעי את כל הפירושים שלה אכלתם אותה כי אתם ישר לא תחשבי לסמן אותה...מישהו פה ידע שלמילה long יש יותר ממשמעות אחת למשל??ובעברית בכלל איך אפשר לפתור אנלוגיות בלי לדעת את המילים??אני מסכים שיש דברים כמו הבנת הנקרא שיש כאלה שיותר חזקים אבל הציון תלוי הרבה מאוד בבנאדם וכמה היא נחוש להשקיע ולהצליח
זאת מילה אחת מתוך מאות אם לא אלפים שיש לה שתי פירושים לפחות....אני לא מכיר בנאדם שיודע את כל המילים מהיום יום...להגיד לך דוגרי, כל מי שיש לו אנגלית פה ברמה שהוא קורא מחקרים בעצמו, יודע שלLONG יש שני פירושים...
יש לה הרבה יותר מ-2 פירושים. זה גם נדיר למצוא מילה באנגלית עם פירוש אחד בלבד.להגיד לך דוגרי, כל מי שיש לו אנגלית פה ברמה שהוא קורא מחקרים בעצמו, יודע שלLONG יש שני פירושים...
אני מאמין שיקח לזה הרבה זמן להכנס, וגם כשזה יכנס אז מי שכבר עשה פסיכו יוכל להתקבל לפי התנאים שיש כיום.
כממהה??אני מאמין שיקח לזה הרבה זמן להכנס, וגם כשזה יכנס אז מי שכבר עשה פסיכו יוכל להתקבל לפי התנאים שיש כיום.
למזלי קיבלתי פסיכומטרי סבבה ככה שזה לא ככ משפיע עליי
640.כממהה??
לפעם ראשונה זה הרבה...דודה שלי קיבלה 540, ובשני קיבלה 670. לאן אתה שואף?640.
ציפיתי ליותר :/