הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבי אסף , מאור דזרדז , ואלון גבאי - סיקורים על חייהם האישיים בלעדי לLBS

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן ,

אני כרגע בעיצומו של פרוייקט שלקחתי על עצמי , במסגרת חידושים בפורום - והחלטתי להביא סיקורים וראיונות אישיים עם שלושת הבחורים האלו , ראיונות שיהיו אחד על אחד איתי, והתוצר הסופי יהיה פה.

בלעדי לאתר LBS , יש למה לצפות.

מאור זרדז
image.jpg

אלון גבאי

image.jpg

אבי אסף

image.jpg

נראה לי שהדבר היחידי שיעניין פה את החבר'ה זה אם אלון ואסף באמת טבעיים.

בלי קשר, יופי של יוזמה ובהצלחה

וואי וואי רק שלא יפתח פה עוד ויכוח על טבעי או לא טבעי

• פותח/ת השרשור
אם הם טבעיים / לא טבעיים או במה הם משתמשים יפורסם בהמשך.

אם הם טבעיים / לא טבעיים או במה הם משתמשים יפורסם בהמשך.

נראה לי שהדבר היחידי שיעניין פה את החבר'ה זה אם אלון ואסף באמת טבעיים.

בלי קשר, יופי של יוזמה ובהצלחה
זה הרי ברור שהם יכחישו כל שאלה לגביי שימוש בחומרים אנאבוליים. אז למה בכלל להתאמץ ולבזבז זמן על זה כשאפשר לשאול דברים אחרים יותר רלוונטיים?

• פותח/ת השרשור
זה הרי ברור שהם יכחישו כל שאלה לגביי שימוש בחומרים אנאבוליים. אז למה בכלל להתאמץ ולבזבז זמן על זה כשאפשר לשאול דברים אחרים יותר רלוונטיים?

אני אביא את הסיקור שיעניין אותך ואת שאר הגולשים , לא אכנס למקומות חשוכים ומיותרים.

אני חושב שאחת ולתמיד צריך לעשות נעוץ שאומר שהם כולם ׳לוקחים ומכחישים׳ ולשים סוף לוויכוחים .
אגב הכחשות,
עשו מחקר על אנשים שמנהלים חיים כפולים , הכוונה לאנשים שמשתמשים בסמים למינהם, סטרואידים, חובבי סאדו, פדופילים, וכו׳ ומנגד מנהלים חיים רגילים ... מסתבר שסטרואידים זה החומר הכי מבייש שיש. מכל האנשים שעשו עליהם את המחקר התברר שאלו שלוקחים סטרואידים הם הכי מתביישים להודות בזה, אנשים מוכנים להודות על היותם מזוכיסטים או פדופילים או צרכני קוק ואילו הסטרואידניקים ברובם לא מוכנים להודות

בכלל אני חושב שוויכוח על לוקח לא לוקח הוא לא רלונתי בכלל
אבל לכל המתווכחים בכל זאת יש תשובה אחת :
מי אתה בכלל שהוא יודה בפניך שהוא לוקח ?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאחת ולתמיד צריך לעשות נעוץ שאומר שהם כולם ׳לוקחים ומכחישים׳ ולשים סוף לוויכוחים .
אגב הכחשות,
עשו מחקר על אנשים שמנהלים חיים כפולים , הכוונה לאנשים שמשתמשים בסמים למינהם, סטרואידים, חובבי סאדו, פדופילים, וכו׳ ומנגד מנהלים חיים רגילים ... מסתבר שסטרואידים זה החומר הכי מבייש שיש. מכל האנשים שעשו עליהם את המחקר התברר שאלו שלוקחים סטרואידים הם הכי מתביישים להודות בזה, אנשים מוכנים להודות על היותם מזוכיסטים או פדופילים או צרכני קוק ואילו הסטרואידניקים ברובם לא מוכנים להודות

בכלל אני חושב שוויכוח על לוקח לא לוקח הוא לא רלונתי בכלל
אבל לכל המתווכחים בכל זאת יש תשובה אחת :
מי אתה בכלל שהוא יודה בפניך שהוא לוקח ?

זה מסתכם מאוד בפשטות , אם אתה משתמש ו״מדווח״ על כך זה בסדר גמור.

לאומת זאת , אם אתה משתמש ומכחיש זאת זה עלול לפגוע בהערכה של הקהל אליך.

יש כאלו שזה לא יעניין אותם , ויש כאלו שמאוד חוששים שמה יגלו.

זה מסתכם מאוד בפשטות , אם אתה משתמש ו״מדווח״ על כך זה בסדר גמור.

לאומת זאת , אם אתה משתמש ומכחיש זאת זה עלול לפגוע בהערכה של הקהל אליך.

יש כאלו שזה לא יעניין אותם , ויש כאלו שמאוד חוששים שמה יגלו.

למה שאדון פלוני אלמוני ידווח למישהו זר שהוא עושה משהו לא חוקי כמו שימוש בסטרואידים ויחשוש מתגובה של האדם הזר שאינו ממש מבין מה זה ,
אני יודע בוודאות שאם אתה תקיר אחד מהם באופן אישי הוא יודה בפניך !

• פותח/ת השרשור
למה שאדון פלוני אלמוני ידווח למישהו זר שהוא עושה משהו לא חוקי כמו שימוש בסטרואידים ויחשוש מתגובה של האדם הזר שאינו ממש מבין מה זה ,
אני יודע בוודאות שאם אתה תקיר אחד מהם באופן אישי הוא יודה בפניך !

אתה חנון על ועל כך אתה מקבל מוניטין.

אני אוהב את הדיון
תמונה לא טובה של אבי ד"א... הוא הרבה יותר גדול מאז 😃
בהצלחה בפרויקט, מבורך!

כל בודיבילדר/קרנף רציני ששאלתי אותו עם הוא לוקח הוא ענה לי בכן , טוב לא ממש שאלתי אותו ״אתה לוקח״ אבל התפתחה שיחה שבא הוא הודה במפורש... מה יש לי איזה תכונה שאנשים אוהבים לשפוך את ליבם בפני

כל בודיבילדר/קרנף רציני ששאלתי אותו עם הוא לוקח הוא ענה לי בכן , טוב לא ממש שאלתי אותו ״אתה לוקח״ אבל התפתחה שיחה שבא הוא הודה במפורש... מה יש לי איזה תכונה שאנשים אוהבים לשפוך את ליבם בפני
לא.. אחרי שיחה איתך הוא גילה שאתה משכיל ולא תזלזל בו בגלל שהוא מזריק

ניראה לי אתה צריך להצתרף לאייל בסיקור 😃

אייל אני חושב שהשאלות שלך כלליות מידי.
ואי אפשר באמת לגלות ככה אם אבי אסף טבעי או לא.

זה מובן מעליו שנערים לא יודו בקהילה הרחבה על שימוש בחומרים.
ולפי התגובות של אבי באחת הקבוצות בפייסבוק הוא רק מפליל את עצמו..

כנ"ל לאלון גבאי,למה שאחרי שנים של הכחשות הוא פתאום יודה בשימוש בחומרים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית