הקאמבק הכי מדהים אי פעם(NFL)

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
יש שני משחקים גורליים היום
ניו אורלינס סיינטס נגד סיאטל סיהוקס
ואינדיאפוליס קולטס נגד ניו אינגלנד פטריוטס

הימורים/הערכות כלשהם?

@Vosegus אני מקווה שזה לא אתה..😛

1493175_10151986451726263_762260990_n.jpg

• פותח/ת השרשור
בא לי למות...קמתי במיוחד כדי לראות את הקולטס שלי מפסידים :<
תכלס זה היה צפוי..ממש אובר אצ'יברים. מאוכזב מאוד מהמהלך הטיפשי בדאון רביעי ויארד לבעוט את הכדור.
מקווה ששנה הבאה יהיה לא פחות טוב מהשנה 😃
GO COLTS!
ובנימה אחרת, קרוליינה פישלו...סאן פרנסיסקו חזרו לדור הזהב שלהם?חח יהיה משחק אדיר בינם לבין סיאטל.

בא לי למות...קמתי במיוחד כדי לראות את הקולטס שלי מפסידים :<
תכלס זה היה צפוי..ממש אובר אצ'יברים. מאוכזב מאוד מהמהלך הטיפשי בדאון רביעי ויארד לבעוט את הכדור.
מקווה ששנה הבאה יהיה לא פחות טוב מהשנה 😃
GO COLTS!
ובנימה אחרת, קרוליינה פישלו...סאן פרנסיסקו חזרו לדור הזהב שלהם?חח יהיה משחק אדיר בינם לבין סיאטל.
בסופרבול זה כנראה יהיה סיאטל/סן פרנסיסקו נגד דנבר (הערכה שלי).

ואם הומר החליף כנראה גם אתה צריך..😛
1538622_653581864688505_1875502719_n.jpg

• פותח/ת השרשור
בסופרבול זה כנראה יהיה סיאטל/סן פרנסיסקו נגד דנבר (הערכה שלי).

ואם הומר החליף כנראה גם אתה צריך..😛
צפה בקובץ המצורף 14267
חחחחח אני מת לראות את סיאטל לוקחים.
שמע התנתקתי מפוטבול למספר שנים, בגלל הצבא...אני זוכר אותם בתקופה של מאט האסלבק סוגרים עונות של 2-3 נצחונות.
רוצה לראות אותם לוקחים אליפות 😃

• פותח/ת השרשור
אחרי המשחק שלהם אתמול,הם ראויים לזה, אבל לצערי זאת השנה של פייטון מאנינג ודבנר.
בוא נראה אחי
שמע ..אני אשקר לך אם אני לא רוצה לראות עוד טבעת או שניים על היד של מאנינג..אבל מגיע לסיאטל

נערך לאחרונה:
זה גם הערכה שלי,אבל אין לדעת איך סן פרנסיסקו יגיעו למשחק..

אפשר להגיד על זה כמעט על כל משחק בפוטבול, זה מה שיפה במשחק הזה. ועדיין על הנייר סיאטל אמורה לעבור (אגב יהיה לדעתי צמוד)

• פותח/ת השרשור
לפחות נזכה לראות קרב מעניין,סיאטל נגד דנבר(והלוואי שזה מה שיהיה). שבוע הבא זה קורה...
אליפות הAFC והNFC עם משחקים מעניינים
הימורים/הערכות כלשהן?
צפה בקובץ המצורף 14269
עומד להיות משחק פסיכי לגמריי-
בAFC פייטון נגד בריידי..אחריי 7 פאקינג שנים. אולי הק"בים הכי טובים בהיסטוריה זה נגד זה. אתה באמת חושב שיש פה משהו להוסיף?
יהיה משחק נורא מעניין. כמו שהפטס הם לא מה שהם היו פעם...אבל הם מצויינים.
בNFC פעם שנייה(או שלישית?)ברציפות שסן פרנסיסקו מגיעים לגמר. האמת היא שזה קצת הפתיע אותי. בכל מקרה, יהיה גמר מטורף. לדעתי נראה משחק פוטבול קלאסי של הגנה וריצה.
מצפה בכיליון עיניים לראות את המשחקים האלה! ההימור שלי לגמר- סיהוקס נגד דנבר. עוד דבר, הייתי בטוח שקרוליינה הם על אמת..ההגנה שלהם הייתה אחד הדברים שמהם הכי נהניתי העונה, וגם במשחק האחרון הם נתנו הצגה. אבל גם ההגנה של SF עשו את אותו הדבר ופשוט שיתקו לגמריי את קאם ניוטון. מקווה ששנה הבאה הם ימשיכו בקו הזה

על אף ההתלהבות ממנינג, הסקונדרי טים של דנבר בעייתי מאוד.

זה היום!
לילה של הכרעות,אליפות הAFC וה-NFC!
המשחק הראשון:
ניו אינגלנד פטריוטס נגד דנבר ברונקוס.

7740_658633490850009_1398500855_n.jpg

הימור/הערכה כלשהי? (הימור שלי:דנבר,ללא ספק)

המשחק השני:
סיאטל סיהוקס נגד סן פרנסיסקו פורטי-ניינרס.

140117lynch600.jpg

הימור/הערכה כלשהי? (הימור שלי:סיאטל,בהנחה שהם "יגיעו" למשחק)

מנינג ווקר מנצחים את בריידי.

ונראה לי שסיאטל והביסט MODE מנצחים את סאן פראנסיסקו. למרות ששוב, זה פוטבול, משחק אחד. אי אפשר לדעת

• פותח/ת השרשור
ההימור מאוד מאוד קשה.
מצד אחד, בריידי ובליצ'ק..אלוהים אדירים הם הגיעו 8 פעמים לגמר הAFC..יש עוד משהו להוסיף?!
מצד שני, אין לבריידי עם מה לעבוד. המון פציעות בהתקפה, אין לו את הנשקים שהיו לו פעם.
לדעתי נראה פה משחק פוטבול קלאסי- הרבה הגנה, מכות עד שאחד היריבים נופל לנוק-אאוט.
בליצ'ק לאורך השנים ידע לשחק טוב מאוד בראש של מאנינג...אבל אני לא מתכוון להמר נגד מאנינג 😃

במשחק השני גם קשה להחליט. שתי קבוצות מצוינות שלא נראה שחסר להן משהו. לדעתי, יתרון הביתיות של סיאטל ישחק פה גורם משמעותי מאוד. עד לא מזמן הם היו בלתי מנוצחים בבית. אני מהמר על סיאטל. למרות שלדעתי, כמו במשחק של דנבר והפטס, נראה פה משחק פוטבול קלאסי.

מאוד מחכה למשחקים..מצד שני לא בא לי שהעונה תסתיים :<<
מה נעשה עם הזמן הריק של ראשון בערב?!

משחק ראשון, כצפוי.

משחק שני, אם קפרניק ממשיך ככה יהיה לסיאטל קשה מאד. אבל לא משנה מה יהיה הוא משחק כמו ווינר כבר שנה שניה ברציפות שהוא מגיע לשלבים המכריעים ומשחק כמו גבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית