עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסופרבול זה כנראה יהיה סיאטל/סן פרנסיסקו נגד דנבר (הערכה שלי).בא לי למות...קמתי במיוחד כדי לראות את הקולטס שלי מפסידים :<
תכלס זה היה צפוי..ממש אובר אצ'יברים. מאוכזב מאוד מהמהלך הטיפשי בדאון רביעי ויארד לבעוט את הכדור.
מקווה ששנה הבאה יהיה לא פחות טוב מהשנה 😃
GO COLTS!
ובנימה אחרת, קרוליינה פישלו...סאן פרנסיסקו חזרו לדור הזהב שלהם?חח יהיה משחק אדיר בינם לבין סיאטל.
חחחחח אני מת לראות את סיאטל לוקחים.בסופרבול זה כנראה יהיה סיאטל/סן פרנסיסקו נגד דנבר (הערכה שלי).
ואם הומר החליף כנראה גם אתה צריך..😛
צפה בקובץ המצורף 14267
אחרי המשחק שלהם אתמול,הם ראויים לזה, אבל לצערי זאת השנה של פייטון מאנינג ודבנר.רוצה לראות אותם לוקחים אליפות
בוא נראה אחיאחרי המשחק שלהם אתמול,הם ראויים לזה, אבל לצערי זאת השנה של פייטון מאנינג ודבנר.
לפחות נזכה לראות קרב מעניין,סיאטל נגד דנבר(והלוואי שזה מה שיהיה). שבוע הבא זה קורה...אבל מגיעה לסיאטל
זה גם הערכה שלי,אבל אין לדעת איך סן פרנסיסקו יגיעו למשחק..גמר- סיאטל נגד דנבר
דנבר אלופים.
זה גם הערכה שלי,אבל אין לדעת איך סן פרנסיסקו יגיעו למשחק..
עומד להיות משחק פסיכי לגמריי-לפחות נזכה לראות קרב מעניין,סיאטל נגד דנבר(והלוואי שזה מה שיהיה). שבוע הבא זה קורה...
אליפות הAFC והNFC עם משחקים מעניינים
הימורים/הערכות כלשהן?
צפה בקובץ המצורף 14269
או שהדטרויט יפגשו עם הקולטס בגמר (מה שיקרה אולי בייקום (שובר) מקביל).מקווה ששנה הבאה הם ימשיכו בקו הזה
תבוא לשחק בעצמך? 😃מה נעשה עם הזמן הריק של ראשון בערב?!
הלוואי :<<תבוא לשחק בעצמך? 😃