הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל אחד ארוך VS כמה סייקלים קצרים

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
מה עדיף סייקל אחד ארוך נניח 15 שבועות בערך או 2-3 סייקלים קצרים ( 6 שבועות סייקל 6 שבועות הפסקה )
אני יודע שאין דבר כזה עדיף כי לכל אחד מטרות ומאפיינים שונים , אבל בכל זאת בואו נפתח דיון .
יתרונות - חסרונות

לפי דעתי שיטת קרוז אנד בלאסט הכי עדיפה כדי לגדול ולשמר מסת שריר כמובן שלא ממליצים על השיטה אבל אם עושים אותה כמו שצריך עם פיסיטי אגרסיבי וטריפטורלין ההישגים הם יותר משמעותיים מאשר סייקל רגיל שממילא רב הסייקליסטים מסיימים סייקל עושים פיסיטי ונכנסים שוב לאחר חודש חודשיים

לדעתי כל עוד זה לא חומר ארוך רפואי לא כדאי לגעת בכלל. רוב החברות פה אנדרדוז ברמות מטורפות.
אתה משלם כסף, מקיא דם כל אימון, שומר על תזונה מטורפת ובסוף מגלה שהזרקת שמן קנולה

• פותח/ת השרשור
זה לא הנושא דל האשכול (אובר או אנדר דוס)
אני באמת רוצה לקיים דיון על הסוגיה של סייקל ארוך מאוד או סייקלים קצרים

מה עדיף סייקל אחד ארוך נניח 15 שבועות בערך או 2-3 סייקלים קצרים ( 6 שבועות סייקל 6 שבועות הפסקה )
אני יודע שאין דבר כזה עדיף כי לכל אחד מטרות ומאפיינים שונים , אבל בכל זאת בואו נפתח דיון .
יתרונות - חסרונות

מכל הבחינות קצרים עדיפים על ארוכים.
אם מהזווית הבריאותית - הם נוטים לייצר פחות נוזלים ולמנוע עליה בלחץ הדם כמו גם קל יותר לאזן איתם רמות של קורטיזול מאחר והם יציבים יותר בדם.
ועוד ועוד.

מזווית התוצאה - מהירות הכניסה לפועל של החומר מאפשר לך להיות יותר מפוקס מאשר בחומרים ארוכים ולא לבזבז 3 שב' כמעט בלי תוצאות. כמו-גם, בחומרים קצרים משקל האסטר קטן יותר מה שמשאיר יותר חומר זמין ביולוגית כך שלמעשה אתה מקבל יותר בפחות כסף. כמו-גם, האפשרות להחליף סוגים שונים מאפשרת רענון של כל המערכת הרצפטוריאלית ועוזרת למנוע מצב של קבעון (הומואסטזיס) בצורה טובה יותר כך שהגוף שלך ממשיך לגדול יותר טוב.

בפועל, זה פשוט מתיש להזריק יום כן יום לא עבור רוב האנשים.

• פותח/ת השרשור
אז זה משהו שתצטרך לקחת בחשבון כשתחליט איזה סייקל אתה רוצה לעשות
אל תדאג לדג יש לו עורך דין כריש
מכל הבחינות קצרים עדיפים על ארוכים.
אם מהזווית הבריאותית - הם נוטים לייצר פחות נוזלים ולמנוע עליה בלחץ הדם כמו גם קל יותר לאזן איתם רמות של קורטיזול מאחר והם יציבים יותר בדם.
ועוד ועוד.

מזווית התוצאה - מהירות הכניסה לפועל של החומר מאפשר לך להיות יותר מפוקס מאשר בחומרים ארוכים ולא לבזבז 3 שב' כמעט בלי תוצאות. כמו-גם, בחומרים קצרים משקל האסטר קטן יותר מה שמשאיר יותר חומר זמין ביולוגית כך שלמעשה אתה מקבל יותר בפחות כסף. כמו-גם, האפשרות להחליף סוגים שונים מאפשרת רענון של כל המערכת הרצפטוריאלית ועוזרת למנוע מצב של קבעון (הומואסטזיס) בצורה טובה יותר כך שהגוף שלך ממשיך לגדול יותר טוב.

בפועל, זה פשוט מתיש להזריק יום כן יום לא עבור רוב האנשים.
בוא נתעלם רגע מהתסכול בהזרקה. ונניח שסייקל ארוך אפשר גם לעשות עם חומרים קצרים שיתחילו לעבוד מהר .
מה עדיף ?

אל תדאג לדג יש לו עורך דין כריש
בוא נתעלם רגע מהתסכול בהזרקה. ונניח שסייקל ארוך אפשר גם לעשות עם חומרים קצרים שיתחילו לעבוד מהר .
מה עדיף ?

אבל עניתי לך כשאמרתי שמכל הבחינות עדיף חומרים קצרים - חוץ מהקטע של נוחות.
אז אם אין לך בעיה של נוחות - סור לך וקנה רק קצרים.

• פותח/ת השרשור
אבל עניתי לך כשאמרתי שמכל הבחינות עדיף חומרים קצרים - חוץ מהקטע של נוחות.
אז אם אין לך בעיה של נוחות - סור לך וקנה רק קצרים.
השאלה לא לגבי חומרים קצרים או ארוכים , אלא אופן השימוש וזמן הסייקלים.
הכוונה היא מה עדיף לתת אחד ארוך 16 שבועות בערך או לתת כמה קצרים 6 שבועות אין ו6 שבועות אוף..
לגבי ההתאוששות והתוצאות

• WEEK 1: 1000mg Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Other Day
  • WEEKS 2-6: 1250mg Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Other Day
  • WEEKS 7-12: 1500mg BP Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Day
  • WEEKS 13-14: 1500mg Testosterone C Depot / 500mg Equipoise
  • WEEK 15: 1000mg Testosterone C Depot / 500mg Equipoise
WEEK 16: 500mg Testosterone C Depot / 500mg Equipoise
Clomed 2 weeks 50 mg
Hcg .....
וכו׳
כל סייקל קצר יביא לך בין 3-4 קילו נקי בלי מים (אורלי)עם זריקות יותר לא יודע בכמה(מי שיודע שישלים פה) , מניסיון של אנשים שעשו את שני השיטות ארוכים וקצרים עדיף סייקלים קצרים מטעמי נוחות ובטיחות, אם אתה לא לפני תחרות זה לא בשבילך , וגם עזוב הpct מעצבן וההרגשה לא שווה את זה....
דרך אגב עושים 6 ונחים 12

כמה אתה שוקל וכמה אחוזי שומן וגובה?

• פותח/ת השרשור
  • WEEK 1: 1000mg Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Other Day
  • WEEKS 2-6: 1250mg Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Other Day
  • WEEKS 7-12: 1500mg BP Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Day
Clomed 2 weeks 50 mg
Hcg .....
זה שמוכר לי לא יסכים למכור לי כאלה כמויות הוא עוד יחשוב שאני רוצה לגנוב ממנו לקוחות ולמכור להם את זה...

אם נהיה רצינים לרגע לא הבנתי אותך ממש מצד אחד אתה ממליץ פה על סייקל של מגה דוז עם איזה 12 שבועות של דיבול, מצד שני אתה ממליץ על קצרים ?

נערך לאחרונה:
Clomed 2 weeks 50 mg
Hcg .....
וכו׳
כל סייקל קצר יביא לך בין 3-4 קילו נקי בלי מים (אורלי)עם זריקות יותר לא יודע בכמה(מי שיודע שישלים פה) , מניסיון של אנשים שעשו את שני השיטות ארוכים וקצרים עדיף סייקלים קצרים מטעמי נוחות ובטיחות, אם אתה לא לפני תחרות זה לא בשבילך , וגם עזוב הpct מעצבן וההרגשה לא שווה את זה....
דרך אגב עושים 6 ונחים 12

כמה אתה שוקל וכמה אחוזי שומן וגובה?
לא הבנתי למה הפצצת פה במינונים כל כך גבוהים בטסט ? גרם בשבוע ולהגיע עד גרם וחצי ? זה מינון מטורף

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה הפצצת פה במינונים כל כך גבוהים בטסט ? גרם בשבוע ולהגיע עד גרם וחצי ? זה מינון מטורף
אני יודע שיש בילדרים שעושים סייקלים כאלה ואפילו יותר ׳חזקים׳ אבל לנו לחובבנים/מתחרים רגילים בארץ זה מוגזם לדעתי

זה שמוכר לי לא יסכים למכור לי כאלה כמויות הוא עוד יחשוב שאני רוצה לגנוב ממני לרוחות ולמכור להם את זה...

אם נהיה רצינים לרגע לא הבנתי אותך ממש מצד אחד אתה ממליץ פה על סייקל של מגה דוז עם איזה 12 שבועות של דיבול, מצד שני אתה ממליץ על קצרים ?
אחי אני גם לא מבין תבחור הזה שרק הצטרף היום
אני יודע שיש בילדרים שעושים סייקלים כאלה ואפילו יותר ׳חזקים׳ אבל לנו לחובבנים/מתחרים רגילים בארץ זה מוגזם לדעתי
הפרו בחול זה ליגה אחרת מה אנחנו לעומתם בא נגיד להגיע מ750 מג עד גרם בסוף הסייקל ניחא אבל הבחור המליץ לגרם וחצי זה מיותר

• פותח/ת השרשור
אחי אני גם לא מבין תבחור הזה שרק הצטרף היום
הפרו בחול זה ליגה אחרת מה אנחנו לעומתם בא נגיד להגיע מ750 מג עד גרם בסוף הסייקל ניחא אבל הבחור המליץ לגרם וחצי זה מיותר
זה באמת נראה כאילו הוא עשה העתק והדבק מאיזה אתר בחו״ל 😆

הבאתי דוגמה רק אבל סבבה אם אתה רוצה עדין אז כך:
  • WEEKS 1-6: 1ml (450mg) Stealth Super Test / 2ml (500mg) Stealth Equipoise / 30mg Dianabol Every Day and 10mg Nolvadex Every Day
WEEKS 7-10: 1ml (450mg) Stealth Super Test / 2ml (500mg) Stealth Equipoise Every Week and 10mg Nolvadex Every Day
זה קלאסה אני אוהב אותו אבל במקום נולבדקס אני לוקח קלומד שבועיים קלן אחרי הסייקל כי הקלן הוא אנטי קטבולי

סייקל חמוד
הדיאנבול רעיל לכבד אני לוקח איתו liv 52 ולא עושה יותר מ6 שבועות
הסיבה שסייקל אורלי הוא רק 6 שבועות זה הכבד .
אבל אם אתה מזריק אתה יכול להמשיך עד 10 שבועות
הסייקל הזה מעלה אותך ב 9 קילו לא נקי
פעם ראשונה עושים סייקל ארוך אבל אחר כך תעשה קצרים
מסקנה סופית שלי שאני חושב לעומק
עשיתי העתק הדבק דרך אגב
כי זה גם מה שיש לי (אני אספן חחחח)

מאיזה שלב אתה מתחיל עם LIV 52 ? מהתחלת השימוש ב DBOL ? אם מדובר במינון נמוך של 10-20 מ''ג ליום, עדיין צריך את ה LIV 52 ?

סייקל ראשון שלי. טסט מתאת + בולד + דיבול
מתכוון לעלות את הדי בול בהדרגה. אולי עד 50. אין בעיה של אספקה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית