הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל אחד ארוך VS כמה סייקלים קצרים

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
מה עדיף סייקל אחד ארוך נניח 15 שבועות בערך או 2-3 סייקלים קצרים ( 6 שבועות סייקל 6 שבועות הפסקה )
אני יודע שאין דבר כזה עדיף כי לכל אחד מטרות ומאפיינים שונים , אבל בכל זאת בואו נפתח דיון .
יתרונות - חסרונות

• פותח/ת השרשור
הבאתי דוגמה רק אבל סבבה אם אתה רוצה עדין אז כך:
  • WEEKS 1-6: 1ml (450mg) Stealth Super Test / 2ml (500mg) Stealth Equipoise / 30mg Dianabol Every Day and 10mg Nolvadex Every Day
WEEKS 7-10: 1ml (450mg) Stealth Super Test / 2ml (500mg) Stealth Equipoise Every Week and 10mg Nolvadex Every Day
זה קלאסה אני אוהב אותו אבל במקום נולבדקס אני לוקח קלומד שבועיים קלן אחרי הסייקל כי הקלן הוא אנטי קטבולי

סייקל חמוד
הדיאנבול רעיל לכבד אני לוקח איתו liv 52 ולא עושה יותר מ6 שבועות
הסיבה שסייקל אורלי הוא רק 6 שבועות זה הכבד .
אבל אם אתה מזריק אתה יכול להמשיך עד 10 שבועות
הסייקל הזה מעלה אותך ב 9 קילו לא נקי
פעם ראשונה עושים סייקל ארוך אבל אחר כך תעשה קצרים
מסקנה סופית שלי שאני חושב לעומק
עשיתי העתק הדבק דרך אגב
כי זה גם מה שיש לי (אני אספן חחחח)
אתה אמור 9 קילו וזה טוב לסייקל ראשון...
עכשיו מה קורה עם זה סייקל עשירי ואני ממש לא רוצה לעלות במשקל ???

השאלה לא לגבי חומרים קצרים או ארוכים , אלא אופן השימוש וזמן הסייקלים.
הכוונה היא מה עדיף לתת אחד ארוך 16 שבועות בערך או לתת כמה קצרים 6 שבועות אין ו6 שבועות אוף..
לגבי ההתאוששות והתוצאות

עניתי לך על השאלה אתה פשוט לא קורא את התשובה כמו שצריך.

אתה יכול להריץ סייקל ארוך עם קצרים או להריץ כמה קצר מנוחה קצרה וכו'
זה יהיה עדיף על סייקל ארוך עם חומרים ארוכים.

• WEEK 1: 1000mg Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Other Day
  • WEEKS 2-6: 1250mg Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Other Day
  • WEEKS 7-12: 1500mg BP Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Day
  • WEEKS 13-14: 1500mg Testosterone C Depot / 500mg Equipoise
  • WEEK 15: 1000mg Testosterone C Depot / 500mg Equipoise
WEEK 16: 500mg Testosterone C Depot / 500mg Equipoise
Clomed 2 weeks 50 mg
Hcg .....
וכו׳
כל סייקל קצר יביא לך בין 3-4 קילו נקי בלי מים (אורלי)עם זריקות יותר לא יודע בכמה(מי שיודע שישלים פה) , מניסיון של אנשים שעשו את שני השיטות ארוכים וקצרים עדיף סייקלים קצרים מטעמי נוחות ובטיחות, אם אתה לא לפני תחרות זה לא בשבילך , וגם עזוב הpct מעצבן וההרגשה לא שווה את זה....
דרך אגב עושים 6 ונחים 12

כמה אתה שוקל וכמה אחוזי שומן וגובה?

זה כתוב גרוע ולא נכון לאופי האסטרים בשימוש.
הכמויות מתאימות לאנשים מתחרים, אני לא חושב שזה מתאים לאנשים שרוצים מסה בינונית, צריך גם להתחשב בסיכונים של כמויות כאלו.
הPCT או מה שאמור להיות שם לא מייצג בכלל את השימוש בחומרים.

• WEEKS 1-6: 1ml (450mg) Stealth Super Test / 2ml (500mg) Stealth Equipoise / 30mg Dianabol Every Day and 10mg Nolvadex Every Day
WEEKS 7-10: 1ml (450mg) Stealth Super Test / 2ml (500mg) Stealth Equipoise Every Week and 10mg Nolvadex Every Day
זה קלאסה אני אוהב אותו אבל במקום נולבדקס אני לוקח קלומד שבועיים קלן אחרי הסייקל כי הקלן הוא אנטי קטבולי

סייקל חמוד
עשיתי העתק הדבק דרך אגב

שוב, זה נראה מועתק, לא רשום באופן נכון ולמה לערב סתם נולבדקס ללא סיבה?

• פותח/ת השרשור
אני ממש בדילמה לגבי מה לעשות, הרבה שנים לא עשיתי סייקל והגעתי להחלטה ומסקנה שאני חייב לעשות סייקל ! הסייקלים שעשיתי היו בד״כ 6-9 שבועות פעמיים שלוש בשנה, אף פעם לא עשיתי סייקל של 12-15 שבועות...
הבעיה הסייקלים של 6 שבועות שזה קצר מידי ועד שאתה מתחיל לראות תוצאות ממש טובות הוא נגמר, אבל מצד שני אחרי 6 שבועות כבר אין לך כוח לכל זה, גם ההשבתה של הציר לא ממש מורגשת ומספיק pct עדין בלי hcg והכל שוב כשורה.
הפעמים שעשיתי סייקל 9 שבועות היו התוצאות הטובות ביותר אז אני חושב לעצמי למה לא ללכת על אחד ארוך וזהו...
ההגיון שלי אומר שאם תוך 9 שבועות הגעתי ל x אז אם אני אכפיל את הזמן אז התוצאה תהיה x כפול 2 או 1.5 לפחות... מה שבאמת מתריד אותי זה המערכת ההורמונלית שלי לאחר סייקל של 15 שבועות , לא ממש בא לי להזריק כל יומיים כוריגון במשך 15 שבועות...
בקיצור אני פורק פה ולא יודע מה לעשות .
את הסייקל אני אתחיל בפברואר-מרץ אבל עוד לא החלטתי מה כמה ואיך...

נערך לאחרונה:
אני ממש בדילמה לגבי מה לעשות, הרבה שנים לא עשיתי סייקל והגעתי להחלטה ומסקנה שאני חייב לעשות סייקל ! הסייקלים שעשיתי היו בד״כ 6-9 שבועות פעמיים שלוש בשנה, אף פעם לא עשיתי סייקל של 12-15 שבועות...
הבעיה הסייקלים של 6 שבועות שזה קצר מידי ועד שאתה מתחיל לראות תוצאות ממש טובות הוא נגמר, אבל מצד שני אחרי 6 שבועות כבר אין לך כוח לכל זה, גם ההשבתה של הציר לא ממש מורגשת ומספיק pct עדין בלי hcg והכל שוב כשורה.
הפעמים שעשיתי סייקל 9 שבועות היו התוצאות הטובות ביותר אז אני חושב לעצמי למה לא ללכת על אחד ארוך וזהו...
ההגיון שלי אומר שאם תוך 9 שבועות הגעתי ל x אז אם אני אכפיל את הזמן אז התוצאה תהיה x כפול 2 או 1.5 לפחות... מה שבאמת מתריד אותי זה המערכת ההורמונלית שלי לאחר סייקל של 15 שבועות , לא ממש בא לי להזריק כל יומיים כוריגון במשך 15 שבועות...
זה מוזר שלא ראית תוצאות עם קצרים בדרך כלל אתה אמור להרגיש עלייה מהשבוע השני ולראות תוצאות תוך חודש במחשבה שניה כמו שאביעד אמר עדיף קצרים מאשר ארוכים לעלות נקי ללא נוזלים כך אתה רואה מה עלית כמה ולא לרדת אחרי סייקל ארוך ולהתבאס שירדת הרבה נוזלים

מה עדיף סייקל אחד ארוך נניח 15 שבועות בערך או 2-3 סייקלים קצרים ( 6 שבועות סייקל 6 שבועות הפסקה )
אני יודע שאין דבר כזה עדיף כי לכל אחד מטרות ומאפיינים שונים , אבל בכל זאת בואו נפתח דיון .
יתרונות - חסרונות
סייקל של קצרים עדיף (כמעט) תמיד (בוא נתווכח על הכמעט). שישה שבועות זה מעט מדי. בשישה שבועות של טסט 500mg/w לא רואים תוצאות שאפשר לשמר. זו אגב אחת הבעיות הידועות בסייקלים אוראליים והסיבה מדוע קשה לשמר תוצאות על אף שמ"ג למ"ג הם נותנים הרבה יותר. יש צורך לתת לגוף מספיק זמן "להתרגל" לעליית מסת השריר. לכן למשל המשך סייקל דיבול עם הטסט יאפשר שימור יותר מהישגי הדיבול סולו (בין השאר).
יתר על כן, השיבוש ההורמונלי בסייקל כ"כ קצר הוא כבר שלם (אטרופיה של האשך, השבתת הציר, הפסקת ייצור הטסט באופן טבעי וכו'), כדאי לסחוט אם כך יותר כל עוד הוא אפקטיבי.
בסייקל ארוך מדי נכנס נדבך האפקטיביות היורדת ככל שהרצפטורים רווים יותר ויותר, רמות המיוסטטין עולות ובכלל ההתאושדות העתידית צפויה להיות קשה יותר.
מכאן שלא הייתי ממליץ להמציא פרקטיקה חדשה. קיימת דרך נפוצה לרוץ עם החומרים השונים ובאופן סטטיסטי תהיה גם הטובה עבורך.
צריך לומר גם שיש כ"כ הרבה מה לדחוף לתגובה בשרשור כזה שאני לא יודע מאיפה להתחיל והיכן לסיים...

• פותח/ת השרשור
זה מוזר שלא ראית תוצאות עם קצרים בדרך כלל אתה אמור להרגיש עלייה מהשבוע השני ולראות תוצאות תוך חודש במחשבה שניה כמו שאביעד אמר עדיף קצרים מאשר ארוכים לעלות נקי ללא נוזלים כך אתה רואה מה עלית כמה ולא לרדת אחרי סייקל ארוך ולהתבאס שירדת הרבה נוזלים
בטח שראיתי , מהשבוע השני רואים תוצאות , אבל השיא מגיע בשבוע ה4-5 ואז הופ ונגמר
סייקל של קצרים עדיף (כמעט) תמיד (בוא נתווכח על הכמעט). שישה שבועות זה מעט מדי. בשישה שבועות של טסט 500mg/w לא רואים תוצאות שאפשר לשמר. זו אגב אחת הבעיות הידועות בסייקלים אוראליים והסיבה מדוע קשה לשמר תוצאות על אף שמ"ג למ"ג הם נותנים הרבה יותר. יש צורך לתת לגוף מספיק זמן "להתרגל" לעליית מסת השריר. לכן למשל המשך סייקל דיבול עם הטסט יאפשר שימור יותר מהישגי הדיבול סולו (בין השאר).
יתר על כן, השיבוש ההורמונלי בסייקל כ"כ קצר הוא כבר שלם (אטרופיה של האשך, השבתת הציר, הפסקת ייצור הטסט באופן טבעי וכו'), כדאי לסחוט אם כך יותר כל עוד הוא אפקטיבי.
בסייקל ארוך מדי נכנס נדבך האפקטיביות היורדת ככל שהרצפטורים רווים יותר ויותר, רמות המיוסטטין עולות ובכלל ההתאושדות העתידית צפויה להיות קשה יותר.
מכאן שלא הייתי ממליץ להמציא פרקטיקה חדשה. קיימת דרך נפוצה לרוץ עם החומרים השונים ובאופן סטטיסטי תהיה גם הטובה עבורך.
צריך לומר גם שיש כ"כ הרבה מה לדחוף לתגובה בשרשור כזה שאני לא יודע מאיפה להתחיל והיכן לסיים...
בשביל זה עושים דיון...
1-למיטב הבנתי אני מתחיל להבין ש6 שבועות זה באמת קצר מידי אז מה 9 שבועות זה עדיין נקרא סייקל קצר ?
2-אז כמה זמן זה כבר נחשב ארוך ?
3-אם באמת עדיף סייקלים קצרים אז למה כל כך מהללים את השיטה בלאסט אנד קרוז ?

• WEEK 1: 1000mg Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Other Day
  • WEEKS 2-6: 1250mg Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Other Day
  • WEEKS 7-12: 1500mg BP Testosterone C Depot / 500mg SP Equipoise / 50mg Dianabol Every Day
  • WEEKS 13-14: 1500mg Testosterone C Depot / 500mg Equipoise
  • WEEK 15: 1000mg Testosterone C Depot / 500mg Equipoise
WEEK 16: 500mg Testosterone C Depot / 500mg Equipoise
Clomed 2 weeks 50 mg
Hcg .....
וכו׳
כל סייקל קצר יביא לך בין 3-4 קילו נקי בלי מים (אורלי)עם זריקות יותר לא יודע בכמה(מי שיודע שישלים פה) , מניסיון של אנשים שעשו את שני השיטות ארוכים וקצרים עדיף סייקלים קצרים מטעמי נוחות ובטיחות, אם אתה לא לפני תחרות זה לא בשבילך , וגם עזוב הpct מעצבן וההרגשה לא שווה את זה....
דרך אגב עושים 6 ונחים 12

כמה אתה שוקל וכמה אחוזי שומן וגובה?
לא שכחת 4 גרם טרן בשבוע?....
אתה חייב לצרף מקורות לסייקל הזה... ברצינות.
מה זה ה-pct מעצבן? מה עושים במקומו?

זה טוב שאתה פורק, אבל תשים לב שיש לך המון אי-דיוקים שלא לדבר על שגיאות.
הגרדיאנט בסייקל מבחינת תוצאות אינו קבוע. כלומר כל עניין הכפלת האיקסים לא נכון.
המערכת ההורמונלית תתקשה יותר להשתקם מסייקל ארוך אבל שלא יהיה לך ספק גם בשישה שבועות היא חוטפת השבתה מלאה. צריך פשוט לבחון ערכים במתן של טסט בלבד למשך חודש ולהיווכח. תוסיף אחד מהnor19 ובכלל אין על מה לדבר.
גם לגבי הכוריגון, אי שימוש בסייקל, אפילו של חודש וחצי יביא אותך לאטרופיה מלאה של האשך.
בקיצור, אני חוזר שוב. יש פרקטיקה מאוד נפוצה לשילוב חומרים שונים, מינונים שונים, pct, וכו. אל תעשה ניסויים מיותרים.

סייקל ראשון לא צריך לחשוש
אני בסייקל דיאנבול לבד שבוע רביעי אני רוצה להמשיך עוד שבועיים טורינבול השאלה אם הגוף יגיב אליו טוב או שאני יחכה 4 שבועות וייקח קלומד

סייקל ראשון לא צריך לחשוש
אני בסייקל דיאנבול לבד שבוע רביעי אני רוצה להמשיך עוד שבועיים טורינבול השאלה אם הגוף יגיב אליו טוב או שאני יחכה 4 שבועות וייקח קלומד
אתה עושה סייקל דיבול אז סיים אותו ב-6 שבועות והתחל מיד pct.
בשביל מה להכניס OralT? מה יגיע בעוד 4 שבועות ששווה לחכות בשבילו?

זה בהתכתבות עם t
זה בהתכתבות עם אחד הספקים, הכלב הזה באמת דחף לי יותר מידיי. טוב שפרסמתי את זה פה.
שאמרתי הPCT מעצבן התכוונתי שהTEST הטבעי ברצפה עייפות והרגשה מנטלית מגעילה .

• פותח/ת השרשור
זה טוב שאתה פורק, אבל תשים לב שיש לך המון אי-דיוקים שלא לדבר על שגיאות.
הגרדיאנט בסייקל מבחינת תוצאות אינו קבוע. כלומר כל עניין הכפלת האיקסים לא נכון.
המערכת ההורמונלית תתקשה יותר להשתקם מסייקל ארוך אבל שלא יהיה לך ספק גם בשישה שבועות היא חוטפת השבתה מלאה. צריך פשוט לבחון ערכים במתן של טסט בלבד למשך חודש ולהיווכח. תוסיף אחד מהnor19 ובכלל אין על מה לדבר.
גם לגבי הכוריגון, אי שימוש בסייקל, אפילו של חודש וחצי יביא אותך לאטרופיה מלאה של האשך.
בקיצור, אני חוזר שוב. יש פרקטיקה מאוד נפוצה לשילוב חומרים שונים, מינונים שונים, pct, וכו. אל תעשה ניסויים מיותרים.
1- מה דעתך על השיטה המדוברת בלאסט אנד קרוז ?
2- 9 שבועות זה נחשב סייקל קצר ?
3- מה השילוב האידיאלי עם פרופ לסייקל קצר ?

1- מה דעתך על השיטה המדוברת בלאסט אנד קרוז ?
2- 9 שבועות זה נחשב סייקל קצר ?
3- מה השילוב האידיאלי עם פרופ לסייקל קצר ?
  1. השיטה היחידה כמעט בקרב מפתחי גוף. יקרה.
  2. תלוי בחומרים. למשל, 9 שבועות זה סייקל קצר מדי לבולדנון אך מתאים לטסט פרופ.
  3. טרן קצר ל-6-9 שבועות יתאים לכל מטרה כתלות במינונים. אבל זו באמת שאלה כללית מדי.

מנסה לעקוב אחריכם וקיבלתי סחרחורת.
הייתי שמח לשמוע ממכם, איך הייתם מתזמנים את הסייקל שלי מבחינת משך / כמות / תזמון הזרקות
(סייקל ראשון שלי, אבל אני בחור גדול ודי עמיד לחומרים מניסיון שלי)
טסט אנאטט (כרגע מזריק 500 אחד לשבוע) / בולדנון (מתכוון להזריק אחד לשבוע, מתחיל בשבוע השלישי) / די בול (כרגע לוקח 10 מ"ג ליום ומתכוון להעלות ב 10 מ"ג כל שבוע, התחלתי בשבוע השני).
לא שילבתי כרגע שום הגנות (מחכה לסוף בשביל PCT מסודר) אלה רק אם ישנה איזה המלצה להתחיל להשתמש במשהו. לא מרגיש רגישות כרגע לכלום.
* נמצא בשבוע שלישי כבר. כוח עלה, משקל עלה (לא יודע כמה עוד נשקלתי)
תודה לעונים, מעריך את זה!

סייקל חמוד
עשיתי העתק הדבק דרך אגב
זה שעדיף לא להריץ דיבול מעבר ל-6 שבועות לא קשור לעובדה שהוא אוראלי אלא למבנה הכימי שלו. גם אם הוא היה ניתן בהזרקה הרעילות שלו לכבד היתה נשארת.

• פותח/ת השרשור
מנסה לעקוב אחריכם וקיבלתי סחרחורת.
הייתי שמח לשמוע ממכם, איך הייתם מתזמנים את הסייקל שלי מבחינת משך / כמות / תזמון הזרקות
(סייקל ראשון שלי, אבל אני בחור גדול ודי עמיד לחומרים מניסיון שלי)
טסט אנאטט (כרגע מזריק 500 אחד לשבוע) / בולדנון (מתכוון להזריק אחד לשבוע, מתחיל בשבוע השלישי) / די בול (כרגע לוקח 10 מ"ג ליום ומתכוון להעלות ב 10 מ"ג כל שבוע, התחלתי בשבוע השני).
לא שילבתי כרגע שום הגנות (מחכה לסוף בשביל PCT מסודר) אלה רק אם ישנה איזה המלצה להתחיל להשתמש במשהו. לא מרגיש רגישות כרגע לכלום.
* נמצא בשבוע שלישי כבר. כוח עלה, משקל עלה (לא יודע כמה עוד נשקלתי)
תודה לעונים, מעריך את זה!
האננט זה בסדר 500 לשבוע, אולי לפצל לשתי זריקות... מה שבא לך!
אם יש לך בולדנון בבית אז תזריק כבר היום ( 2 סמ״ק בשבוע כמו האננטט)
שני החומרים פועלים לאט כמו שכבר הסברתי לך ...
את הדיבול כך עד השבוע 5-6
בגלל החומרים של הסייקל שלך תעשה אותו לפחות 10 שבועות אם לא יותר... Pct תתחיל שבועיים שלוש אחרי הזריקה האחרונה.
מומלץ גם במהלך הסיייקל לשלב כוריגון .. יש פה הרבה כתבות על זה ,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית