אחר הכירו את אבי אסף - Avi Ssaf בלעדי לLBS

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן אבי , ספר לנו על עצמך...

קוראים לי אבי אסף אני בן 17 התחלתי להתאמן בגיל 14 באימוני משקל גוף זה המשיך שנתיים בלי תזונה ואימונים שהתבססו על סיבולת ,בעיקר 30 חזרות + לאחר השנתיים האלו הגעתי לתוצאות ממש מרשימות ממשקל הגוף.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

כפי שאתה רואה עליתי כל הדרך רק בשריר והחיטוב נשאר באותה רמה

אפילו שהתזונה הייתה מאוד דלילה , והחלבון היה מאוד נמוך - אכלתי המון מאכלים שומניים המון פיצות בורקסים המון שטויות ביום יום

לאחר שנתיים החלטתי להכנס למכון עקב פיגור בשרירים מסוימים שבעצם רציתי לתת עליהם דגש במיוחד כמו הרגליים.

בגיל 16 נכנסתי למכון כושר וקצב הגדילה היה הרבה יותר מהיר הרגליים גדלו ממש מהר לאחר חצי שנה של אימוני רגליים, כאן כבר שילבתי תפריט יותר מסודר עם רמות חלבון יותר גבוהות אבל עדין אוכל חופשי.

5.jpg 6.jpg

אבי , ספר לנו קצת מאיפה התחלת ולאן הגעת..?

בתחילה האימונים בגיל 14, הייתי היקף 32 חטוב

בגיל 16 היקף 41 יותר חטוב

בגיל 16 וחצי התשתתפתי בתחרות בצפון בנוער ללא הכנה ללא הדרכה עליתי לנוער וזכיתי מקום 2

היה מאוד כיף להתחרות!

הנה כמה תמונות מהתחרות:

7.jpg 8.jpg

איך הכנת את עצמך לתחרות?
סה"כ ביומיים לפני התחרות אכלתי עשיתי מעט אירובי ונסעתי לתחרות

בכללי אני בחיים לא עושה אירובי מכיוון
שאין אין לי מטרה להתחטב יותר, אלה רק לשמור על זה ככה וזה נשמר בניגוד לכך שאני אוכל חופשי
כעבור חצי שנה המשכתי עם אימונים אינטנסיביים והחלטתי להשתתף בעוד תחרות של מאק ברעננה דני חן ואיתיאל שפירא עזרו לי מאוד בהכנות עשיתי חיטוב כשבועיים והייתי מאוד חטוב, עליתי לנער חוף וזכיתי מקום ראשון

זה היה מאוד משמח , ונתן לי המון מוטיבציה להמשך הדרך ולהשקיע יותר.

תמונות מהתחרות:

9.jpg 10.jpg

יומיים לפני התחרות , 25 לנובמבר - תחרות של איגוד ה NAC שהתקיימה ברעננה בה לקחתי מקום ראשון.

11.jpg 12.jpg

מהן השאיפות שלך לשנת 2014?

האשיפה שלי היא להמשיך לעסוק במה שאני אוהב , אני רוצה להגיע למשקל של 95 ק"ג חטוב , כרגע אני 89 חטוב.

כשהתחלתי להתאמן שקלתי 58 ק"ג בגיל 14.

אסף, אני רוצה לגעת בנקודה שמעניינת רבים - האם אתה שקלת שימוש בחומרים או שכבר השתמשת בחומרים בעבר?

לא עברתי שימוש בחומרים , ואפילו לא שורפי שומן - כפי שאתה רואה מגיל קטן הייתי מאוד מאוד חטוב ועליתי נקי לאורך כל הדרך.

- אבי , יש כאלו שיגידו שאתה מזלזל באנטלגנציה שלהם ואי אפשר להגיע לרמת חיטוב תחרותית כמו שלך , מה תגיד לכל אלו שחושבים שאתה משתמש בתוספים? מהזרקות ועד כדורי קלן וכדומה , והאם אתה מתכנן לבצע סייקל בעתיד הקרוב רחוק?

אני אגיד להם שישימו לב על רמת החיטוב שלי בעבר בתחילת דרכי שהייתה ונשארה מאז ומעולם , אני לא מתכוון לעבור שום תהליך של זריקות או שורפי שומן , אינני מאמין בזה - כפי שראית אני לא שואף להיות בודי בילדר אלה יותר לכיוון הפיטנס.

ספר לנו קצת על התוספים שאתה לוקח במהלך היום?

אני שותה גיינר של יוניברסל , משתמש במולטי ויטמין , אומגה 3 , וbcaa - ופורמולת קראטין Pre-Workout לפני אימון שנקראת N.O 370.

מה התכנון לגיל 18 שקרב ובא , איך אתה הולך להסתדר עם העניין הצהלי?

יש לי רצון לשרת , אני רוצה להיות מאוד מדריך כושר בצה"ל .

איך תתמודד במידה והשירות הצבאי שלך יפגע לך בהשגת המטרות והיעדים ?

אני לא אתן לזה לקרות בשום אופן , אני אתן 100% מעצמי על מנת שזה לא יקרה.

בכללי אני חושב ששירות צבאי עדין רחוק ממני , אינני חושב שאצא מהצבא מכיוון שזה ללכת רחוק מדי.

תראה , פיתוח גוף עבורי הוא הדבר החושב ביותר בחיי - ואני אעשה הכל בשביל שלא ישתבש כלום בדרך.

שאלת סיכום אבי , תספר לנו משהו שאף אחד לא יודע עליך?

ואי , לא חשבתי על זה.. למעשה אני מי שאני היום בזכות חבר שהכניס אותי ודרבן אותי לאורך כל הזמן , היו לי תקופות מאוד קשות בשנה הראשונה כשהרגשתי שאני נותן מעצמי 100% ולא רואה תוצאות וזה גרם לי לרצות להפסיק לעשות ספורט ולחיות חיים רגילים , אבל הוא דרבן ודחף אותי והחדיר בי מוטיבציה אין סופית ואמר שיש לי פוטנציאל - רוצה להגיד לו המון תודה לשלום אלי.

אבי אסף , היה לי העונג לראיין אותך ללא ספק אתה בחור עם ראש על הכתפיים , שיודע את מטרותיו ואת שאיפותיו , היה לי כיף גדול לשאול , להתעניין , לסקר ולשמוע .

והכי חשוב תודה רבה לך שהסכמת לשתף אותנו בחייך האישיים ולספר , תודה רבה.

תודה רבה , אני מאוד שמח לשמוע את זה - תודה לך!

14.jpg

אהבתם את הכתבה? תנו לי לדעת ולחצו Like 😍

כל הכבוד על היוזמה.!

לדעתי הבחור נראה מדהים לגילו ולרקע ממנו הוא בא.

אני לא מתכוון להיכנס לסוגיה של טבעי או לא ומקווה שגם אלו שאחרי לא יכנסו... את דעתי האישית לגבי זה אני שומר לעצמי

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על היוזמה.!

לדעתי הבחור נראה מדהים לגילו ולרקע ממנו הוא בא.

אני לא מתכוון להיכנס לסוגיה של טבעי או לא ומקווה שגם אלו שאחרי לא יכנסו... את דעתי האישית לגבי זה אני שומר לעצמי

תודה רבה לך.

היתי בטוח שהוא בן שלושים !!!! עד עכשיו אני בהלם שאני רואה תמונות שלו בכיתה בבית ספר - משהו נראה לי מוזר בעין !
בכל מקרה נראה פגז

• פותח/ת השרשור
היתי בטוח שהוא בן שלושים !!!! עד עכשיו אני בהלם שאני רואה תמונות שלו בכיתה בבית ספר - משהו נראה לי מוזר בעין !
בכל מקרה נראה פגז

תופעה גנטית נדירה.

הבחור ראוי להערכה בין אם הוא על סטרואידים ובין אם לא. בכל מקרה גנטיקה פסיכית והשקעה יפה..

פה הוא אומר שהוא היה אוכל חזה עוף אורז ביצים שיבולת שועל ופסטה
קילו חזה עוף ביום כמויות גדולות מאוד של חלבון , ואומר שרוב הקלוריות באו מחלבון?

"אפילו שהתזונה הייתה מאוד דלילה , והחלבון היה מאוד נמוך - אכלתי המון מאכלים שומניים המון פיצות בורקסים המון שטויות ביום יום"

אתה רציני?

יפה מאוד
מקווה שלא יבלבלו פה את המוח על חומרים, להיות ככה בגיל 17 טבעי או לא זה מדהים

פה הוא אומר שהוא היה אוכל חזה עוף אורז ביצים שיבולת שועל ופסטה
קילו חזה עוף ביום כמויות גדולות מאוד של חלבון , ואומר שרוב הקלוריות באו מחלבון?

הכנה לתחרות שהייתה בנובמבר ציינתי את זה בכתבה שעשיתי שבועיים תזונה נכונה 😃

דיברת על המסה שבה אכלת אורז .. והמסה אמרת שעלית 15 קילו אז זה יותר משבועיים .. לא משנה
הבנתי תקטע שכשהיית רק SW לא היית מקפיד וכשנכנסת לחדר כושר כעקרון התחלת לאכול יותר נקי .. 😃

עד כמה שהבנאדם מפתח גוף מרשים ובעל יכולת באמת אדירה לעשות מתח ומקבילים, אני מעולם לא אעריך שקרנים שמנסים לזלזל באינטלגנציה שלי. ולא, אני לא מדבר על כל שאלות הטבעי אלא על כל חצי האמיתות והשקרים שאפשר לגלות אפילו בראיון התמים הזה למי שראה את הבנאדם מתאמן לא פעם ולא פעמיים בלייב. דבר שאגב מטיל ספק גדול באם לקחת אפילו את הדבר הכי טרוויילי שיוצא לו מהפה שלא בערבון מוגבל, שלא לדבר על הטענות שהוא טבעי.

בכללי אני בחיים לא עושה אירובי

העיקר הייתי רואה אותו חודשיים (הא, הוא אמר שהוא היה בחיטוב רק שבועיים לפני התחרות...) לפני התחרות מתייבש על הקרוסטריינר איזה שעה במשך כמה שבועות, אבל כנראה זה רק אני ואני לא רואה טוב.

הרגליים גדלו ממש מהר לאחר חצי שנה של אימוני רגליים,

עזבו את זה שרבעי סקוואטים ופמפומי האמסטרינג לא ראויים בעיני להיקרא "אימוני רגליים", זה לא הדיון, העובדה שהבנאדם מפמפם את כל הגוף שלו, מכף רגל עד ראש כמו בילדר קלאסי במשך כל הזמן שהוא במכון כושר מפריכה את השקר שהוא פרסם באחת הפוסטים בקבוצה הזאת בפייסבוק (וגם לגבי הדדליפט, ראיתי אותו במו עיני מושך משקל לא רע) https://www.facebook.com/pages/יציאות-של-שחיפים/305505022923770?fref=ts

--------------------------------

אין לי שום בעיה עם הבנאדם ומצידי שיעלה, יצליח, יזיין, יעשה הרבה כסף ויגיע הכי רחוק שאפשר. אבל בתור אחד שעכשיו מלווה את הבן דוד הקטן שלו בצעדיו הראשונים בחדר כושר, ורואה איך תרבות השקר המגעילה הזאת שמנהיגים כמה בילדרים מסמא את עיניהם של נערים תמימים שרק רוצים להראות קצת כמו גברים כדי לשפר את ביטחונם העצמי, אני לא יכול שלא להיגעל בשביל אותם הנערים. אותי, אישית, זה רק מצחיק ומהווה בסיס לא רע לדאחקות שאפשר להריץ עם החבר'ה בין המנוחות של הסטים.

• פותח/ת השרשור
@Avi asaf 2 , תרגיש חופשי להשתתף בדיון - אין צורך לגעת בעניין החומרים זה לא מעניין.

עד כמה שהבנאדם מפתח גוף מרשים ובעל יכולת באמת אדירה לעשות מתח ומקבילים, אני מעולם לא אעריך שקרנים שמנסים לזלזל באינטלגנציה שלי. ולא, אני לא מדבר על כל שאלות הטבעי אלא על כל חצי האמיתות והשקרים שאפשר לגלות אפילו בראיון התמים הזה למי שראה את הבנאדם מתאמן לא פעם ולא פעמיים בלייב. דבר שאגב מטיל ספק גדול באם לקחת אפילו את הדבר הכי טרוויילי שיוצא לו מהפה שלא בערבון מוגבל, שלא לדבר על הטענות שהוא טבעי.

העיקר הייתי רואה אותו חודשיים (הא, הוא אמר שהוא היה בחיטוב רק שבועיים לפני התחרות...) לפני התחרות מתייבש על הקרוסטריינר איזה שעה במשך כמה שבועות, אבל כנראה זה רק אני ואני לא רואה טוב.

עזבו את זה שרבעי סקוואטים ופמפומי האמסטרינג לא ראויים בעיני להיקרא "אימוני רגליים", זה לא הדיון, העובדה שהבנאדם מפמפם את כל הגוף שלו, מכף רגל עד ראש כמו בילדר קלאסי במשך כל הזמן שהוא במכון כושר מפריכה את השקר שהוא פרסם באחת הפוסטים בקבוצה הזאת בפייסבוק (וגם לגבי הדדליפט, ראיתי אותו במו עיני מושך משקל לא רע) https://www.facebook.com/pages/יציאות-של-שחיפים/305505022923770?fref=ts

אין לי שום בעיה עם הבנאדם ומצידי שיעלה, יצליח, יזיין, יעשה הרבה כסף ויגיע הכי רחוק שאפשר. אבל בתור אחד שעכשיו מלווה את הבן דוד הקטן שלו בצעדיו הראשונים בחדר כושר, ורואה איך תרבות השקר המגעילה הזאת שמנהיגים כמה בילדרים מסמא את עיניהם של נערים תמימים שרק רוצים להראות קצת כמו גברים כדי לשפר את ביטחונם העצמי, אני לא יכול שלא להיגעל בשביל אותם הנערים. אותי, אישית, זה רק מצחיק ומהווה בסיס לא רע לדאחקות שאפשר להריץ עם החבר'ה בין המנוחות של הסטים.
רבעי סקוואטים מעולם לא ראיתי אותו עושה, לעומת זאת ראיתי אותו עובד סקוואט לחזרות במשקלים די גבוהים.

כל מה שאמרתי בכתבה אמת במלואה 😃
תתמודד איתה גם אם זה לא מתאים לך

שימו לב לתופעה מעניינת מאוד :
רק השחיפים המתוסכלים על עצמם מתעצבנים על הסוסים שלא מוכנים להודות, לעומת זאת הקרנפים לא אכפת להם בכלל מזה...

משום מה אני נוטה להאמין לבחור שהוא טבעי ואני אגיד לכם למה- אמרתי את זה כאן כבר פעם, יש לי חבר טוב עם גנטיקה פסיכית לגמרי. הוא מתאמן כמו אידיוט ומרים משקלים מטורפים והוא תמיד חטוב מאוד. לדעתי הוא באזור ה6-7 אחוז שומן באופן תמידי. אני אשאל אותו מחר אם אפשר להעלות תמונות שלו לאתר או לפרסם את השם שלו שתמצאו בפייסבוק (כן, הבחור אוהב את עצמו ומרבה לצלם את עצמו).

שימו לב לתופעה מעניינת מאוד :
רק השחיפים המתוסכלים על עצמם מתעצבנים על הסוסים שלא מוכנים להודות, לעומת זאת הקרנפים לא אכפת להם בכלל מזה...
צודק קרנף

לא משנה לי אם הוא לוקח
אבל בהחלט כל הכבוד ולהיות במצב כמו שלו בגיל הזה זה הישג אדיר
ואם הוא באמת טבעי אז זה עוד יותר מרשים

כל הכבוד!

כשהרגשתי שאני נותן מעצמי 100% ולא רואה תוצאות

ואז התחלת לעשות אירובי יומיים לפני תחרות, לאכול המון פיצות ובורקסים ולעבוד על משקל גוף בלבד וזה בעצם מה שעבד. מעניין מאוד אחי. Sounds legit.

לא נראלי שמישהו יתחיל אם סטרואידים בגיל 15 .
כנראה הוא תופעה של 1 ל 1000000 .

• אהבתי
Reactions: WII
Back
למעלה תחתית