הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בטן נפוחה למרות שאני רזה. מה אפשר לעשות?

BlahBlahNobodyCares

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז ככה.. אני לא שמן, הגוף שלי רזה (אפילו די שחיפי) ואחוזי השומן שלי נמוכים והמשקל גם כן יחסית נמוך.
אני בתקופת מסה באימונים ומשתדל לאכול יותר קלוריות ממה שמוציא, ללא קשר, תמיד היתה לי בטן די נפוחה.. כמו כרס קטנה כזאת.
הקטע הוא שכשאני עושה שריר (בבטן) רואים 4 קוביות על כרס. כשאני קם בבוקר הבטן שטוחה. השאלה היא איך אני משיג בטן שטוחה אם כבר אחוז השומן שלי נמוך?

אז ככה.. אני לא שמן, הגוף שלי רזה (אפילו די שחיפי) ואחוזי השומן שלי נמוכים והמשקל גם כן יחסית נמוך.
אני בתקופת מסה באימונים ומשתדל לאכול יותר קלוריות ממה שמוציא, ללא קשר, תמיד היתה לי בטן די נפוחה.. כמו כרס קטנה כזאת.
הקטע הוא שכשאני עושה שריר (בבטן) רואים 4 קוביות על כרס. כשאני קם בבוקר הבטן שטוחה. השאלה היא איך אני משיג בטן שטוחה אם כבר אחוז השומן שלי נמוך?
בטן נפוחה? שללת צליאק?

תוריד פחמימות, תשתה מים, תאכל פחות ירקות (מנפח את הבטן) ותפחית באכילת נתרן(מלח בעיקרון). מאמין שזה יסדר את הבעיה

זה שילוב של נוזלים ואחוז שומן גבוה. אתה במסה, אל תסתכל על זה.

אשמח אם תעזור לי גם בנושא..
יש לי בטן מין נפוחה כזאת ואני יכול להכניס אותה ואז היא נראת ממש טוב? אם זה רק בגלל שאני במסה ובחיטוב זה ייעלם הניפחות? אין שומן כאילו אין מה לתפוס..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית