הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה מתון

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
מדובר בחבר בן 25 שגובהו 1.83 ומשקלו 93 קילו א׳ש 10,
מדובר בסייקל שני שלו,
המטרה 8-10 שבועות של עלייה במסה באופן מתון יחסית עם כמה שפחות נוזלים,
צריך יעוץ לגבי הרכבת הסייקל כרגע התכנון הוא סייקל של סוסטנון 600 מ׳ג לשבוע למשך תשע שבועות שבשבע השבועות הראשונים יצורף אנאבר 50 מ׳ג ליום,
כל הצעות לשיפור והערות יתקבלו בברכה תודה לעוזרים.

לגבי הסוסטנון, ההתייחסות דומה לטסט באסטר ארוך כשהאסטרים הקצרים הם כמו בונוס. כך שיבש הוא לא.
הייתי נכנס עם האנאבר בסוף הסייקל - קח בחשבון ששבעה שבועות של אנאבר אמורים להיות יקרים מאוד (אפילו מדי). מסטרון או אפיסטן יכולים להיות יותר "cost effective".

מדובר בסייקל שני שלו,
צריך יעוץ לגבי הרכבת הסייקל כרגע התכנון הוא סייקל של סוסטנון 600 מ׳ג לשבוע למשך תשע שבועות שבשבע השבועות הראשונים יצורף אנאבר 50 מ׳ג ליום,

אני לא חושב שכדאי ללכת על בלנד כמו סוסטנון - הוא הקשה ביותר בייצוב בדם בגלל חצאי חיים שונים ומינונים שונים בין כל אסטר, זה לא שהוא גרוע או משהו, אבל לא מת על סוסטנון באופן אישי.

לדעתי הכי כדאי זה ללכת על משהו קצר - להכנס מהר ולצאת מהר.
טרן קצר + פרופ ל6-7 שב' לא יותר.

אנאבר כמעט ולא ריאלי אלא אם לבחור יש כסף לשרוף, ברמת התוצאות אני גם לא חושב שהוא משתלם בכלל, יש לו קהל יעד אבל הוא מצומצם.
בד"כ סלבריטי שלא נהנים מלהזריק או כל מיני ביץ' ביוז עשירים.

מדובר בסייקל שני שלו,
לפי מה שאומרות השמועות רוב האנבאר בארץ הוא פייק אז רוב הסיכויים כדאי לרדת ממנו. לגבי הטסט אני מחזק את מה שאמרו פה - פרופ יהיה מצויין (בקבוק אמור להחזיק 3 שבועות )
אפשר לשלב עם כל דבר שהוא בעל אסטר קצר כמו : טרן , ויני וכו׳
אם אין בעיה עם צבירת מים במהלך הסייקל (לאחר מכן הכל יצא) אפשר גם די אנבול .

לפי מה שאומרות השמועות רוב האנבאר בארץ הוא פייק אז רוב הסיכויים כדאי לרדת ממנו. לגבי הטסט אני מחזק את מה שאמרו פה - פרופ יהיה מצויין (בקבוק אמור להחזיק 3 שבועות )
אפשר לשלב עם כל דבר שהוא בעל אסטר קצר כמו : טרן , ויני וכו׳
אם אין בעיה עם צבירת מים במהלך הסייקל (לאחר מכן הכל יצא) אפשר גם די אנבול .
מה הקשר בין ויני לאסטר קצר?

פרופ 9 שבועות + ווינסטרול 6 שבועות יעשו יופי את העבודה.. לדעתי אין צורך באנאבר פרופ 9 שבועות + ווינסטרול 6 שבועות יעשו יופי את העבודה.. לדעתי אין צורך באנאבר

באמת? אסטר קצר?
הוא חסר אסטר.
בעל זמן מחצית חיים קצר.
תום ידידי סלח לי שכני לא מדייק בדקדוק !
זאת היתה הכוונה שלי מלחתחילה ואני בטוח שהבנת את כוונתי אבל אם עושה לך טוב לתקן אותי - תרוויח !

תום ידידי סלח לי שכני לא מדייק בדקדוק !
זאת היתה הכוונה שלי מלחתחילה ואני בטוח שהבנת את כוונתי אבל אם עושה לך טוב לתקן אותי - תרוויח !
זה לא עושה לי טוב לתקן. מהות הפורום היא שיתוף ידע. ההיכרות עם החומרים היא חלק מהעניין.
לא מדובר בדקדוק אלא בטעות.
למעשה העדיפות לשימוש בויני בהזרקה היא ניצול טוב יותר של החומר שחלקו לא מצליח לעבור את הקיבה כשנצרך באופן אוראלי. החומר המוזרק מיימי וכואב, הרעילות לכבד נשמרת (אם לא מחריפה).
אנאבר, על אף שיקר וגם alkylated, כמעט ואינו מפגין רעילות לכבד (בגלל יחודיות מסויימת במבנה הכימי) שילוב שלו עם טרן קצר ל-6 שבועות וטסט פרופ ל-9 שבועות ומשחק עם המינונים של הטרן יכול לתת את סייקל החיטוב/מסה מתונה מהטובים שניתן להפיק.

זה לא עושה לי טוב לתקן. מהות הפורום היא שיתוף ידע. ההיכרות עם החומרים היא חלק מהעניין.
לא מדובר בדקדוק אלא בטעות.
למעשה העדיפות לשימוש בויני בהזרקה היא ניצול טוב יותר של החומר שחלקו לא מצליח לעבור את הקיבה כשנצרך באופן אוראלי. החומר המוזרק מיימי וכואב, הרעילות לכבד נשמרת (אם לא מחריפה).
אנאבר, על אף שיקר וגם alkylated, כמעט ואינו מפגין רעילות לכבד (בגלל יחודיות מסויימת במבנה הכימי) שילוב שלו עם טרן קצר ל-6 שבועות וטסט פרופ ל-9 שבועות ומשחק עם המינונים של הטרן יכול לתת את סייקל החיטוב/מסה מתונה מהטובים שניתן להפיק.
אני דווקא חושב שפה אתה סתם מנסה לתקן אותי על מנת לתקן ! ולא על מנת לתת מידע . כי המידע שאתה נותן לא רלונתי . ואני אסביר: שנינו יודעים שהאנבר המשווק בארץ הוא זיוף, ואתה מצהיר את זה בכל הזדמנות שאתה יכול ... אז איך זה שפתאום אתה ממליץ פה על אנאבר במקום ויני... מה שווה ההמלצה הזו כל עוד אי אפשר לייסם אותה ?
אם נחזור לתגובתי : אמרתי שמומלץ פרופ ועוד חומר על אסטר קצר ׳הכוונה היתה גם על חומר בעל זמן קצר וניתן להבין זאת גם מהמלצתי די בול (האנבאר המשווק בארץ)
אומנם אני לא כותב בתגובות שלי כל מיני פירוטים וכל מיני רפרנסים אבל מה שאני אומר זה מדוייק אבל מתומצת וענייני ומי שהין בחומרים מבין אותי מצויין, למשל ידוע בכל העולם שסייקל של פרופ וויני או פרופ וטרן הוא אחד המומלצים למסה נקיה/ חיטוב !! ידוע שסייקל קצר של מיטן ופרופ מעולה למסה טובה וכוח ....
אז מה לא בסדר ואיפה הטעות בתגובה שלי ???
מה זה שכתבתי שוויוני זה חומר על אסטר קצר במקום לכתוב שויני בעל אורך חיים קצר זה הטעות הקריטית שלי שעושה אותי לאחד שמעביר מידע לא נכון- זה אותה הגברת בשינוי אדרת- אף אחד פה לא מתעניין במהות המילה אסטר אלה בפעולה של זה על הגוף, עכשיו כששני אנשים מסכימים על נקודה מסיומת ואחד מהם מנסה להיות צודק בכל דרך זה פשוט ויכוח על דקויות קטנות שזה פספוס של המטרה של האשכול... עצה לסייקל מסה יבשה/מתונה
אם בא לך בכל זאת להיכנס לקטנות הקטנות ביותר אני אשמח מאוד אם תשתף איתי בדיון שפתחתי על סיקל ארוך מול קצרים , לא קיבלתי שם שום תגובה עניינית חוץ מ ׳זה עדיף על זה בלי שום נימוק׳ ובלי שום רפרנס

נערך לאחרונה:
אני דווקא חושב שפה אתה סתם מנסה לתקן אותי על מנת לתקן ! ולא על מנת לתת מידע . כי המידע שאתה נותן לא רלונתי . ואני אסביר: שנינו יודעים שהאנבר המשווק בארץ הוא זיוף, ואתה מצהיר את זה בכל הזדמנות שאתה יכול ... אז איך זה שפתאום אתה ממליץ פה על אנאבר במקום ויני... מה שווה ההמלצה הזו כל עוד אי אפשר לייסם אותה ?
אם נחזור לתגובתי : אמרתי שמומלץ פרופ ועוד חומר על אסטר קצר ׳הכוונה היתה גם על חומר בעל זמן קצר וניתן להבין זאת גם מהמלצתי די בול (האנבאר המשווק בארץ)
אומנם אני לא כותב בתגובות שלי כל מיני פירוטים וכל מיני רפרנסים אבל מה שאני אומר זה מדוייק אבל מתומצת וענייני ומי שהין בחומרים מבין אותי מצויין, למשל ידוע בכל העולם שסייקל של פרופ וויני או פרופ וטרן הוא אחד המומלצים למסה נקיה/ חיטוב !! ידוע שסייקל קצר של מיטן ופרופ מעולה למסה טובה וכוח ....
אז מה לא בסדר ואיפה הטעות בתגובה שלי ???
מה זה שכתבתי שוויוני זה חומר על אסטר קצר במקום לכתוב שויני בעל אורך חיים קצר זה הטעות הקריטית שלי שעושה אותי לאחד שמעביר מידע לא נכון- זה אותה הגברת בשינוי אדרת- אף אחד פה לא מתעניין במהות המילה אסטר אלה בפעולה של זה על הגוף, עכשיו כששני אנשים מסכימים על נקודה מסיומת ואחד מהם מנסה להיות צודק בכל דרך זה פשוט ויכוח על דקויות קטנות שזה פספוס של המטרה של האשכול... עצה לסייקל מסה יבשה/מתונה
אם בא לך בכל זאת להיכנס לקטנות הקטנות ביותר אני אשמח מאוד אם תשתף איתי בדיון שפתחתי על סיקל ארוך מול קצרים , לא קיבלתי שם שום תגובה עניינית חוץ מ ׳זה עדיף על זה בלי שום נימוק׳ ובלי שום רפרנס
הוא מתכוון בכללי לאנבר רפואי ולא מה שמשווק תחת סיירוקס , אנבר לא כזה קשה לארגן מבית מרקחת למי שיש קשרים , בסך הכל לא שווה את המחיר תמורה למשהו שאתה יכול לקבל מחומרים אחרים שהם לא פחות טובים בדגש על יותר טובים מאנבר

הוא מתכוון בכללי לאנבר רפואי ולא מה שמשווק תחת סיירוקס , אנבר לא כזה קשה לארגן מבית מרקחת למי שיש קשרים , בסך הכל לא שווה את המחיר תמורה למשהו שאתה יכול לקבל מחומרים אחרים שהם לא פחות טובים בדגש על יותר טובים מאנבר
בוא נתחיל מזה שאני די בטוח שבארץ אין שווק של אנאבר רפואי, זה לא תרופה בסל הבריאות ואף רוקח לא מחזיק את זה במלאי אבל אולי אני טועה. ונסיים בזה שהאנבאר הרפואי שיש בארץ האמיתי זה הברחות מחו״ל וצריך להיות סופר סופר מקושר בשביל להשיג אותו , ובד״כ כלל האנשים הסופר סופר מקושרים הם ברמת פיתוח גוף כל כך גבוהה שהם לא צריכים עצות מהפורום פה
והאנשים הרגילים מה שנקרא יכולים להשיג רק ״סיירוקס או לא יודע מה״
כך שלהמליץ על אנאבר לבחור שמתחיל סייקל שני זה אומנם עצה טובה אבל לא פרקטית !!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית