הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל ראשון - גיל 17

• פותח/ת השרשור li0rR
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

li0rR

משתמש מתחיל
30
1
נק' מוניטין:
-6
30
1
אהלן, קודם כל חשוב לי לציין שאני מתאמן כבר שמונה חודשים והגעתי לרמה די גבוהה ככה שאני מתכנן ללכת למר צפון לנוער השנה. רציתי לדעת האם בגיל שלי קיימים סטרואידים מועילים ולא מזיקים לעלייה מהירה יותר במסת השריר? אם כן, אשמח לפירוט על הסוג, כל כמה זמן צריך לקחת אטתו, איך ובאילו כמויות וכמובן כל דבר אחר שנראה לכם חשוב כי אין לי שום ידע בכל הקשור לסטרואידים בתחום. תודה מראש.

אהלן, קודם כל חשוב לי לציין שאני מתאמן כבר שמונה חודשים והגעתי לרמה די גבוהה ככה שאני מתכנן ללכת למר צפון לנוער השנה. רציתי לדעת האם בגיל שלי קיימים סטרואידים מועילים ולא מזיקים לעלייה מהירה יותר במסת השריר? אם כן, אשמח לפירוט על הסוג, כל כמה זמן צריך לקחת אטתו, איך ובאילו כמויות וכמובן כל דבר אחר שנראה לכם חשוב כי אין לי שום ידע בכל הקשור לסטרואידים בתחום. תודה מראש.
  • לא הגעת לרמה גבוהה. סמוך עלי.
  • לא קיימים סטרואידים לא מזיקים.
  • אתה לא מבין כלום בנושא, התרחק ממנו על אחת כמה וכמה. שימוש בסטרואידים עלול להוביל למגוון בעיות רפואיות ואף למוות.

• אתה לא מבין כלום בנושא, התרחק ממנו על אחת כמה וכמה. שימוש בסטרואידים עלול להוביל למגוון בעיות רפואיות ואף למוות.

למה אותי אתה לא מזהיר ???
אני מבין שממני לא אכפת פה לאיש
נפגעתי ממך
🤣

נערך לאחרונה:
לאיזה רמה בדיוק מגיעים ב8 חודשים?
בכל אופן ברגע שהשוואת את עצמך לתחרות מר צפון הבנתי מה האינדיקציה שלך לרמה גבוהה 😃

סטרואידים אינם מתאימים לשימוש מתחת לגיל 21 וזה כולל את כל חברי הפורום באשר הם ...

מר צפון בכל הכוח לך על הזה פחח ייחחחחחח
ועכשיו ברצינות, לאיזה רמה אתה יכול להגיע ב8 חודשים?
לך תעבוד רגליים בשקט בגלל אנשים כמוך הרמה שלנו פח

@סהר, תגובה לא במקום.

אני לא רוצה יותר לשמוע השמצות.

חברים יקרים אני קורא פה די הרבה והפורום התחיל להכיל המון ילדים קקה שלא יודעים לפרגן בשיט , לא לשכוח שכל מתחרה גדול התחיל מאיפה שהוא . ובשאלה של הבחור כאן אני רואה את עצמי לפני שלוש - ארבע שנים אז או שתענו לעניין או שאל תגיבו בכלל כי חכמים אתם לא יוצאים .

לדעתי אתה יכול לרוץ על פרופ 300 מ"ג בשבוע בשילוב של 40-50 מ"ג טורינבול או 30 מ"ג דיבול יעשה את העבודה מצויין , שיהיה בהצלחה מחכה לעידכוניםם ...

@סהר, תגובה לא במקום.

אני לא רוצה יותר לשמוע השמצות.
מסכים שהתגובה לא במקום,אבל זה לא בקטע של להוריד לו מוטיבציה
זה בקטע של תחשוב טוב.. אתה מתאמן רק 8 חודשים, אל תבייש את עצמך , תמשיך להשקיע ולאכול טוב והזמן יגיד את שלו

חברים יקרים אני קורא פה די הרבה והפורום התחיל להכיל המון ילדים קקה שלא יודעים לפרגן בשיט , לא לשכוח שכל מתחרה גדול התחיל מאיפה שהוא . ובשאלה של הבחור כאן אני רואה את עצמי לפני שלוש - ארבע שנים אז או שתענו לעניין או שאל תגיבו בכלל כי חכמים אתם לא יוצאים .

לדעתי אתה יכול לרוץ על פרופ 300 מ"ג בשבוע בשילוב של 40-50 מ"ג טורינבול או 30 מ"ג דיבול יעשה את העבודה מצויין , שיהיה בהצלחה מחכה לעידכוניםם ...
אני מציע שלא תטיף לנו מוסר ותתחיל לקרא למגיבים "קקה".
אם אתה היית ככה לפני 4 שנים, ילד בן 17 שלא מבין כלום בחומרים, מתאמן 8 חודשים ומחפש שימוש בחומרים כי אתה חולם שבבוקר לאחר השימוש תתעורר פיל הית' אז אתה מעורר רחמים.
תעשה טובה ואל תמליץ על סייקלים לילדים בני 17 שעדיין לא נמצאים שם. הייתי אומר שאתה חסר אחריות אבל אתה הרי לא חש שום אחריות.

אתה מתאמן 8 חודשים, בן 17 ואין לך שמץ של מושג בנושא.
הנתונים המושלמים להתחלת סייקל!!!עכשיו מזרק לתחת לפני שהחלון הזדמנויות המדהים הזה נסגר.

רק תציין לדעתך שאם קורה משהו לבחור אתה לוקח אחריות סבבה ?

גבר לאן אתה ממהר?תן לגוף לעשות את שלו...מה זה 8 חודש כבר כמה מסת שריר אפשר להשיג....תחכה עם זה עד גיל 21,תמצא את עצמך ואת היכולות שלך,לאחר מכן תשקול להשתמש בחומרים...אני גם כן בגיל שלך ואשתמש אבל רק לאחר המון שנים שאני יודע שבאמת אני כבר דורך במקום הרבה זמן,ואז אתחיל להזריק בשביל לשאוף להיות דוגמן פיטנס......בכל מקרה אין לך מה להתעסק עם זה עכשיו סתם יסבך אותך ויש גם צבא עוד מעט חכה אחרי.

אוקיי, אני יוצא מנקודת הנחה שקיבלת את התשובה שלך שהיא חד משמעית ואני אחדד אותה, לא, אין סטרואידים שלא מזיקים.

אתה עדין לא בבגרות שריר להתחיל להשתמש בחומרים כאלו או אחרים, נדבר לאחר השירות הצבאי שלך.

האשכול הזה מיצא את עצמו, לכן הוא ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית