הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

danielbar

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
מה קורה חדש פה אשמח לקבל יעוץ מאנשים מנוסים

מתאמן כבר 3 שנים וקצת
התחלה 60 קילו 1.77

כרגע 89 קילו 14 אחוז שומן 1.84

אני החלטתי לעשות סייקל ראשון.
זה הסייקל

1-7weeks- test prop 150MG EOD
1-7weeks- Arimidex 1mg/ED
1-11weeks- nolvadex 20mg/ed
8-11weeks- Clomid 70/70/35/35mg ED

חשוב לי PCT טוב כדי להימנה מGYNO

מה אתם אומרים על הסייקל הזה כ-סייקל ראשון [לא אכפת לי להזריק כל יום שני כסייקל ראשון זה לא מפריע לי הדברים האלה]

אשמח לדעות! ושינויים

מבחינת מינון הטסט הוא בסדר גמור. בחינת משך הסייקל הייתי הולך לכיוון 9 שבועות בכדי להינות מגדילה מספקת ולמצות את הסייקל.
מה הסיבה שאתה מכניס AI בסייקל? אתה רגיש לג'ינו?
AI בסייקל יעיב על התוצאות ובכלל הוא מיותר.
הנולבה במהלך הסייקל לגמרי מיותר.
בתום הסייקל תיכנס ל-PCT רגיל. שים לב למינונים של הנולבה והכלומיד הם נמוכים מדי.
PCT נכון ימנע ג'ינו אך זו בהחלט לא המטרה העיקרית ב-PCT. אחרי הכל מטרת הסייקל אינה בדיקה לפיתוח ג'ינו אלא פיתוח גוף. ה-PCT יאפשר הגעה מהירה ככל שניתן להומאוסטאזיס (שיקום ה-HPTA, ייצור טסט ע"י הגוף, איזון מדדים הורמונליים וכו'). ככל שזה יקרה מהר וחלק כך תשמור על יותר מרווחי הסייקל.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לקחת AI ונולבה בכדי למנוע את האפשרות בכלל לGYNO
זה יזיק או שפשוט לא הכרחי? אני פשוט מעדיף להיות בטוח ולא לקחת סיכונים
מה המינונים של הנולבה שאתה מציע לקחת?

לדעתי תקח AI רק אם תתחיל לך רגישות מסויימת כדי שתפטר מזה. כמו שתום אמר אין צורך
ממתי נהיית מבין גדול בסטרואידים , אם אין לך מושג ואין לך כמו שאני יודע אז תעבור בבקשה לתחום אחר כי סטרואידים זה לא התחום שלך , תודה

ממתי נהיית מבין גדול בסטרואידים , אם אין לך מושג ואין לך כמו שאני יודע אז תעבור בבקשה לתחום אחר כי סטרואידים זה לא התחום שלך , תודה
לא התיימרתי להיות מבין גדול , אני משתדל לקרוא הרבה ובכל אופן אני אשמח לדעת איפה טעיתי במה שאמרתי, כדי להחכים.

הבחור בהתלמדות ! עזוב אותו
על סטרואידים : קודם חושבים על זה, אחרי זה מתחילים לדבר על זה ואחרי זה מתחילים לקחת...
אלי בטח איפהשהו בין לדבר על זה לבין לקחת בפועל...

• פותח/ת השרשור
אז לא לקחת נולבה וAI במהלך הסייקל רק כשאני ירגיש באמצע של הסייקל רגישות מסויימת להתחיל?..
ומה יכול לפגוע שימוש ב-AI במהלך הסייקל?..

עוד שאלה.
אם אני יעשה סייקל ראשון המטרה שלי אחרי השקעה לקבל מסת שריר מכובדת לאחר הורדת הנוזלים
השאלה היא האם היא תשמר לי אם אני כמובן ימשיך עם התזונה והאימונים?
[לא כולה זה ברור אבל לפחות חצי ממנה]

אז לא לקחת נולבה וAI במהלך הסייקל רק כשאני ירגיש באמצע של הסייקל רגישות מסויימת להתחיל?..
ומה יכול לפגוע שימוש ב-AI במהלך הסייקל?..

עוד שאלה.
אם אני יעשה סייקל ראשון המטרה שלי אחרי השקעה לקבל מסת שריר מכובדת לאחר הורדת הנוזלים
השאלה היא האם היא תשמר לי אם אני כמובן ימשיך עם התזונה והאימונים?
[לא כולה זה ברור אבל לפחות חצי ממנה]
אם מדובר בסייקל ראשון הוא צריך לכלול רק טסט במינון שבועי של 500מ"ג. מעבר לכך יש להוסיף HCG במינון של 500iu שבועי ולהתחיל בהתאם לאסטר (מתחילת הסייקל) PCT בהתאם לאסטר (מסוף הסייקל).
אסטרוגן הוא הורמון חשוב. בסיום סייקל למשל פעילותו היא שתתניע את תהליך ההתאוששות שכל כך חיוני על-מנת לשמור עמה שיותר מרווחי הסייקל.
הרווחים בסייקל ייפגעו כתוצאה משימוש בנולבדקס מאחר ותהיה גם חסימה מסויימת של הפעילות המיטוגנית הורמונים הקשורים בגדילה כגון IGF-1 ואינסולין למשל, כלומר הורמונים אנאבוליים.
לפיכך, אין שום צורך ולא רצוי להשתמש ב-SERM במהלך הסייקל אלא אם הדבר ממש מתחייב (עקב ניצני ג'ינו למשל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית