הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נבחרי פורום LBS

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
הבחירה מתייחסת לשני הסעיפים,@Moshe @moo @Aviad Hezi @יהושע60 וכמובן המנהלים של הפורומים ועוד כמה
הצחקת אותי. אני אמנם יודע להתבטא לא רע, אבל מומחה לפיתוח גוף? כל מה שאני יודע לעשות זה לשאול את גוגל ולנסח בעברית את התשובות שהוא נותן לי. לשים אותי ברשימה אחת עם משה, רן ואביעד זה כמו לשים את דני דה-ויטו עם טום קרוז, בראד פיט ופול ווקר ברשימת השחקנים הסקסיים. תודה, בכל אופן. גרמת לי לחייך.

הצחקת אותי. אני אמנם יודע להתבטא לא רע, אבל מומחה לפיתוח גוף? כל מה שאני יודע לעשות זה לשאול את גוגל ולנסח בעברית את התשובות שהוא נותן לי. לשים אותי ברשימה אחת עם משה, רן ואביעד זה כמו לשים את דני דה-ויטו עם טום קרוז, בראד פיט ופול ווקר ברשימת השחקנים הסקסיים. תודה, בכל אופן. גרמת לי לחייך.
תודה לך, אני פשוט נהנה לקרוא תגובות שלך.
הבנת למה התכוונתי? התכוונתי שאתה המהמה הכי טוב בלי תחרות בכלל
יודע,תודה 😃

אני מוסיף אותך למועמדים
תודה תודה אבל מיד אחרייך ברשימה 😃

דני דה ויטו לא סקסי? לא ראית את הפרק ההוא ב"חברים" שהוא עושה מופע חשפנות לפיבי?

אני חושב שאם יוסיפו פה סעיף "המשתמש הכי מציק", יהיה לנו דיי ברור מי הוא חביב הקהל.

תכניס אותי לקטג של המשתמש הכי חלש, כל כך חלש שאפשר לתת לי חוב לראק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית