ניראלי ששלי ניצח 🤯הלוג עם השם הכי מקורי!! זה חובה
Starting strange
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניראלי ששלי ניצח 🤯הלוג עם השם הכי מקורי!! זה חובה
אוקיי...חחחחחח לא מצחיק
לדעתי PALA לוקח בהליכה אותי, TALP גם בעל ממים מצחיקים, אבל אם אני לא טועה תמם שהכי אהבתי היה שלך :D
הצחקת אותי. אני אמנם יודע להתבטא לא רע, אבל מומחה לפיתוח גוף? כל מה שאני יודע לעשות זה לשאול את גוגל ולנסח בעברית את התשובות שהוא נותן לי. לשים אותי ברשימה אחת עם משה, רן ואביעד זה כמו לשים את דני דה-ויטו עם טום קרוז, בראד פיט ופול ווקר ברשימת השחקנים הסקסיים. תודה, בכל אופן. גרמת לי לחייך.
אוקיי...
לפחות הבאת לי עכשיו כמה רעיונות לMEME'S חדשים
אני מוסיף אותך למועמדים 😃
אני לא אעיד על עצמי, אבל באמת שנהניתי מהממים של כולכם בלי קשר למי הכי טוב 😃לדעתי PALA לוקח בהליכה אותי, TALP גם בעל ממים מצחיקים, אבל אם אני לא טועה תמם שהכי אהבתי היה שלך :D
תודה לך, אני פשוט נהנה לקרוא תגובות שלך.הצחקת אותי. אני אמנם יודע להתבטא לא רע, אבל מומחה לפיתוח גוף? כל מה שאני יודע לעשות זה לשאול את גוגל ולנסח בעברית את התשובות שהוא נותן לי. לשים אותי ברשימה אחת עם משה, רן ואביעד זה כמו לשים את דני דה-ויטו עם טום קרוז, בראד פיט ופול ווקר ברשימת השחקנים הסקסיים. תודה, בכל אופן. גרמת לי לחייך.
יודע,תודה 😃הבנת למה התכוונתי? התכוונתי שאתה המהמה הכי טוב בלי תחרות בכלל
תודה תודה אבל מיד אחרייך ברשימה 😃אני מוסיף אותך למועמדים
הצחקת אותי. אני אמנם יודע להתבטא לא רע, אבל מומחה לפיתוח גוף? כל מה שאני יודע לעשות זה לשאול את גוגל ולנסח בעברית את התשובות שהוא נותן לי. לשים אותי ברשימה אחת עם משה, רן ואביעד זה כמו לשים את דני דה-ויטו עם טום קרוז, בראד פיט ופול ווקר ברשימת השחקנים הסקסיים. תודה, בכל אופן. גרמת לי לחייך.
לא הכי איכותי אבל זה שעלה בחיפושדני דה ויטו לא סקסי? לא ראית את הפרק ההוא ב"חברים" שהוא עושה מופע חשפנות לפיבי?
חחחחחחחחחחח