הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציוד לאימון אישי

• פותח/ת השרשור yarin67
  • פורסם בתאריך

yarin67

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום!

אני רוצה להתחיל להתאמן בקרוספיט (בן 14) בגלל שאני כבר חצי שנה באומנויות לחימה ואני רוצה לחזק את הכושר שלי ואת הסיבולת אז רציתי לקנות ציוד, הציוד שבינתיים אני רוצה לקנות:

קטלבל:http://www.salsport.com/shop/content/?ID=1021
טבעות אולמפיות:http://www.abirsport.co.il/product-1462-טבעות_אולימפיות_.aspx

כדור כוח: מה המשקל שאני צריך?

ומה עוד אפשר לקנות? (לא יקר מידי כי אני רק בן 14 וזה מהכסף שלי)

כדור קוח תקנה 20 ליבות (lbs) שזה בערך 8-9 קילו.
שזה המקסימום במשחקי קרוספיט.
תקנה דילגית של קרוספיט הדקות יותר, ותלמד Double unders.
עם אין לך מוט זה בעיה, רוב אימוני קרוספיט מתבצעים עם משקלים.

תמצא מקום שתוכל לקפוץ עליו, בעצם לעשות (box jump)
ומתח כמובן.

א) אני ממש רוצה להזהיר אותך, קרוספיט אימון עצים ואינטנסיבי - ובגלל זה לא שומרים על הטכניקה בגלל הרצון לסיים מהר. ובכך גם מגיעים הפציעות, אתה צריך מאמן צמוד שילמד אותך לעבוד נכון עם קטלבל, ומשקלים, זה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה (מניסיון).

ב) תלך לאימון קרוספיט בנוסף ותלמד כמה חודשים נכון להתאמן בקרוספיט. תלמד איך הולכים האימון, ואחרי זה תעזוב עם תרצה.

עם תתאמן בלי מאמן סיכויים גדולים שתיפצע במיוחד כשאתה בן 14 והגוף שלך לא בנוי מספיק טוב לאימונים כאלה, צריך מאוד להסתכל על עצימות האימון ולדאוג לא להיפצע.

בהצלחה וכל הכבוד! אגב, הייתי ממליץ לך על הטבעות מעץ, הטבעות מברזל לא נוחות לעליות מתח, ממש לא.

• פותח/ת השרשור
כדור קוח תקנה 20 ליבות (lbs) שזה בערך 8-9 קילו.
שזה המקסימום במשחקי קרוספיט.
תקנה דילגית של קרוספיט הדקות יותר, ותלמד Double unders.
עם אין לך מוט זה בעיה, רוב אימוני קרוספיט מתבצעים עם משקלים.

תמצא מקום שתוכל לקפוץ עליו, בעצם לעשות (box jump)
ומתח כמובן.

א) אני ממש רוצה להזהיר אותך, קרוספיט אימון עצים ואינטנסיבי - ובגלל זה לא שומרים על הטכניקה בגלל הרצון לסיים מהר. ובכך גם מגיעים הפציעות, אתה צריך מאמן צמוד שילמד אותך לעבוד נכון עם קטלבל, ומשקלים, זה לא כל כך פשוט כמו שזה נראה (מניסיון).

ב) תלך לאימון קרוספיט בנוסף ותלמד כמה חודשים נכון להתאמן בקרוספיט. תלמד איך הולכים האימון, ואחרי זה תעזוב עם תרצה.

עם תתאמן בלי מאמן סיכויים גדולים שתיפצע במיוחד כשאתה בן 14 והגוף שלך לא בנוי מספיק טוב לאימונים כאלה, צריך מאוד להסתכל על עצימות האימון ולדאוג לא להיפצע.

בהצלחה וכל הכבוד! אגב, הייתי ממליץ לך על הטבעות מעץ, הטבעות מברזל לא נוחות לעליות מתח, ממש לא.

זהו? רק לקנות דילגית קטלבל של 12 קילו וכדור כוח של 9 קילו? המליצו לי גם על שק בולגרי לקנות? ואם אין לי מוט אז אין לי מה לעשות?

תודה מראש 😃

זהו? רק לקנות דילגית קטלבל של 12 קילו וכדור כוח של 9 קילו? המליצו לי גם על שק בולגרי לקנות? ואם אין לי מוט אז אין לי מה לעשות?

תודה מראש 😃

אתה לא צריך לקנות קטלבל דווקא במשקל 12 קילו, יכול להיות שכרגע אתה צריך דוווקא של 8 קילו. גם כדור כוח במשקל הזה יכול להיות כבד יותר מדי ו- 2או 4 קילו יעשה את העבודה.
שק בולגרי אפשר להכין מפנימית של צמיג גדול.
איפה אתה גר?

תקנה 2 קלטלבלים, אחד 12 ואחד 16.

ועם אין לך מוט ומשקלים אז תעשה רק אימוני קרוספיט שכוללים אתלתיקה קלה וג'ימנסטיקס, בלי הפאוורליפטינג.

ציוד קרוספיט ( קטלבלס וכו ) נורא יקר. שקול עוד פעם אם אתה רוצה לקנות ציוד.

Back
למעלה תחתית