הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Arty
  • פורסם בתאריך

Arty

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום רציתי להתיעץ לגביי סייקל ראשון כי כמה שיש סטרואידים ככה גם יש דעות ומאד קשה לבחור
אני בן 27 על משקל 65 קילו וגובה 187
עצרתי על כמה מהסוגים

1 - דיאנאבול
קורס 6 שבועות
יום ראשון 10
יום שני 20
יום שלישי 20
יום רביעי 30
יום חמישי 30
יום שישי 40
ולהמשיך עד סוף קורס על 40מ"ג כל יום

פה אני אמור לקבל 8-10 קילו מסה שמתוך זה אני יעבד בערך 30% זה נכון?

2 - טורינבול
6 שבועות 40מ"ג כל יום
שבוע 7-8 20מג טמוקסיפן
שבוע 9 10 מג טמוקסיפן

פה אני אמור לקבל סביבות ה-4 קילו מסה בלי לעבד?

3-טסטוסטרון איננטאט
לגביי זה אני לא סגור כי אין כל כך הרבה מידע על סייקל ראשון וטסט

הרבה מאד דעות ממליצים לשלב בין כמה חומרים לסייקל
אבל נראלי זה קצת מוגזם לסייקל ראשון, לא?

אני ישמח גם לקבל הסבר איזה בדיקות צריך לעשות בידיוק אצל רופא לפניי שאני מתחיל אם זה
ואיזה PST יש צורך לעשות לאחר נטילת דיאנאבול?
כמו כן יש דעות 50-50 לגביי כדורים או זריקות בסייקל ראשון, מה אתם מציעים אני ישמח לדעה

סייקל ראשון רצוי טסט בלבד ובמינון של כ-500מ"ג שבועי. מדובר בסייקל מאוד אפקטיבי כסייקל ראשון. אין צורך לשלב חומרים אחרים.
סייקל הדיבול הרבה פחות אפקטיבי ובכלל רצוי לשלב אוראלי בסייקל מתמשך (עם סטרואיד שאינו alkylated) על מנת להינות מהרווחים. בכל מקרה הפירמידה מיותרת. מספיק 30מ"ג ed מהתחלה ועד הסוף (כשישה שבועות).
טורינאבול התייחסות די דומה.
PCT לאחר שימוש בסטרואידים הוא עפ"י פרוטוקול נפוץ. זה ממש לא משנה אם השתמשת בטסט, טרן, דיאנבול או טורינאבול. ה-PCT יכיל נולבה וכלומיד (לפחות). צמצום מינון בהתאם לעוצמת הסייקל.
מבחינת בדיקת דם טרם הסייקל בקש מהרופא :
Test Free, Test Total, LH, FSH, DHEA-Sulfate, prolactine, progesterone, T3, T4, TSH

אני חייב להוסיף שמבחינת הנתונים שציינת (גובה/משקל) נראה קצת מוקדם ומיותר לפנות לכיוון שימוש בחומרים. שימוש כזה מצריך תמיכה מבחינת תזונה ואימונים שעדיף להצליח וליישם טרם שימוש בחומרים.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה המהירה
טסט זריקה אחת כל שבוע נכון?
PST תמיד מתחיל שבוע לאחר זריקה אחרונה?

לא ולא...

תדירות ההזרקה קשורה באסטר. בהקשר של טסט אנטט מדובר בזריקה כל יום שלישי או רביעי - כלומר 2 בשבוע.
HCG בשבוע השני.
PCT כנ"ל, בהתאם לאסטר.

אבל אני מציע שתקרא את הנעוצים. נראה שאין לך מושג איך לגשת לשימוש בחומרים.

לדעתי בתור סייקל ראשון אם כבר זה טסט 500 מ"ג עם דיבול 30 מ"ג. אפילו רק טסט לבד. כמו שטום אמר אין צורך לסייקל ראשון לדחוף יותר מדי דברים. זה סתם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית